Jump to content

New case+new watercooling+mod

crustytheclown

Recommended Posts

Τις τελευταίες μέρες λίγο ο καιρός,λίγο η βαρεμάρα που με δέρνει είπα και εγώ να ασχόληθώ λίγο με το pc μου.Έχουμε και λέμε:

-Νέο κουτι-Gigabyte Aurora blabk window

-Υδρόψυξη (thanks alexandros13)

-Και κάτι μόντες γιατί είμαι ανήσυχο πνεύμα

Το κουτί σε special συσκευασία από πλαίσιο tuning store

xac0oh4avujojqhi135w_thumb.jpg

Και μία μίνι παρουσίαση:

y3we8cueidy9vvhnvaif_thumb.jpg

8orme9fzax825v5p4fax_thumb.jpg

pttwvce11jd2zhl9gbkr_thumb.jpg

vvs8g5xtftl0xvwygx26_thumb.jpg c3vgr3y9pn1nyz8rh9ju_thumb.jpg

0xkcitsf3qwlb0sgkgqg_thumb.jpg

Μερικές διαπιστώσεις:

-Είναι ληστεία 89 ευρώ ΜΟΝΟ

-ότι πρέπει για υδρόψηξη,χωράει μια χαρά διπλό ψυγείο πίσω

-ούτε midi tower ούτε full (εμένα μου άρεσε αυτό)

-είναι και εφετζίδικο…

Και τώρα η υδρόψυξη:

d-tec fuzion with nozzle kit quad optimized

ddc-1t pump plexy top (τη μόνταρα δεν άντεξα)

black ice gtx2 radiator

ek reservoir multioption 150

Η μόντα της αντλίας:

xz8oq25tbwy3sri3pyjd_thumb.jpg

Αφαιρούμε τις βίδες και αφαιρούμε το καπάκι

89lgmecx1kacxtjkgpq1_thumb.jpg

zdz5sv2tevcplqjptkkc_thumb.jpg

Btw για να γίνει η μόντα η αντλία πρέπει να έχει τον μπλε στρόβιλο

Ενώνουμε τα σημεία:

1zvbqupfqhbyedlnz0yr_thumb.jpg

Και έχουμε κάτι τέτοιο:

ugfasmgvofdxic8vnjwk_thumb.jpg

Μετά από αυτό η αντλία είναι αποδοτικότερη και η κατανάλωση από 1οw ανεβαίνει στα 18w.Καλή και εύκολη μαγκιά(θέλει σταθερό χέρι)

The rest of the parts:

Το block πριν:

v84205i4jx7glfdr05qx_thumb.jpg

Και μετά lapped μαζί με τον επεξεργαστή:

tqaqyds2lyj1a1ujfng3_thumb.jpg

To mobo έτοιμο

9d8b28qegsa7auic7ui2_thumb.jpg

Πριν βάλω την αντλία στο κουτί έβαλα από ένα κομμάτι από το υλικό συσκευασίας της αντλίας από τη κάθε πλευρά για να μην συντονίζει με το υπόλοιπο κουτί

9t3ou05fzn095v4n7c1y_thumb.jpg

Και οι τελευταίες φώτο:

Ανοικτό κουτί:

h3w1chvqm9gzvgprag1d_thumb.jpg

Και κλειστό:

bt1f2c53j5t27xdkpwdv_thumb.jpg

Κάτι τελευταίο,για λόγους χωροταξίας και απόδοσης το tank ενώνεται με την αντλία από την επάνω μεριά.Έτσι δεν εμποδίζεται η ροή του υγρού και συμπληρώνεται και το υγρο…

Ακούω γνώμες.

εγραψες φιλε αλλαξες αντλια;;δεν εβαλες αυτη που σου εδωσα για το κουτι καλο αλλα θα σ προτεινα κανα lian li...:)

μην λεμε και οτι θελουμε...

καλα, χρυσα τα lian li αλλα κανουν τα 3πλασια χρηματα απο το κουτι που πηρε.

δεν ειμαστε ολοι ιδιοκτητες νησιου! :p

ναι άλλαξα αντλία και την έδωσα σε έναν φίλο μου.το κουτί είναι τέλειο για τα λεφτά του.και είναι και ομορφούτσικο τι να λέμε τώρα...

ποσο πηγε το μαλλι για αυτην γιατι κατι στραβωσε σε αυ5το που λεγαμε τοτε κ παω παλι σε νερο και εγω

ναι από tuning store με 700l/h ΑΛΛΑ εχει τρελή μανομετρική απόδοση (πάνω από τρία μέτρα) + την μόντα = άλλα κόλπα.Από θερμοκρασίες έχω παρόμοιες με την προηγούμενη υδρόψηξη που είχα δηλαδή 47 σε full load.Μια χαρά πιστεύω...

μην λεμε και οτι θελουμε...

καλα, χρυσα τα lian li αλλα κανουν τα 3πλασια χρηματα απο το κουτι που πηρε.

δεν ειμαστε ολοι ιδιοκτητες νησιου! :p

Εντάξει μην λέμε και ότι θέλουμε,ακριβά τα lian li αλλα όχι και τριπλά λεφτά...

ναι από tuning store με 700l/h ΑΛΛΑ εχει τρελή μανομετρική απόδοση (πάνω από τρία μέτρα) + την μόντα = άλλα κόλπα.Από θερμοκρασίες έχω παρόμοιες με την προηγούμενη υδρόψηξη που είχα δηλαδή 47 σε full load.Μια χαρά πιστεύω...

εγραψες φιλε μου παω και εγω για την ιδια κατασταση αλλα σε τι κουτι θα τα βαλω τη να παρω οικονομικο;;ρεζερβουαρ κρατησες το δικο μου;;γιατι το εχεις πανω απο τους σκληρους κ δεν μπορω να δω

Το έχω μοντάρει και στερεώει λίγο κάτο από το dvd ώστε να συμπληρώνω υγρό πολύ εύκολα (ελπίζω να μην χρειαστεί βέβαια).Δεν ανεβάζει καθόλου θερμοκρασία από τον σκληρό μην φοβάσαι...

σιγουρος πως δινει 70λιτρα εγω στ σαιτ στ πλαισιο λει το εξης:

Max. lifting height: 420L/h

• 2 weeks later...
σιγουρος πως δινει 70λιτρα εγω στ σαιτ στ πλαισιο λει το εξης:

Max. lifting height: 420L/h

Γεια σε όλους κατ' αρχην! 1ο post στο site..

Επειδή ενδιαφέρομαι κι εγω γι αυτην την αντλία, απ ότι έχω καταλάβει την διαφορά την κάνει το plexy top. Δεν είναι το μόνο που υπάρχει και πληροφοριακά σε reviews που εχω δει λένε ότι ο καλύτερος συνδυασμός είναι με το plexy της XSPC και ΑΝ θυμάμαι καλά εδινε κάπου στα 900l/h με πάνω από 3 head pressure (δυστυχώς δεν εχω link).

Crustytheclown, επειδή ψάχνω να αγοράσω την αντλία την πήρες με το plexy 54e? Στο πλαισιο αυτή τη στιγμή τη δινει σε αυτά τα λεφτά με το acetal top με 420l/h. Θα είναι κρίμα να την εχω χάσει την προσφορα...:( Δεν βρισκω σε κανένα Ελληνικο μαγαζι κανένα plexy top...

Υ.Γ: Η μόντα τα σπάει!!! Γλυτώνεις και λεφτά μιας και την πουλάνε με 18w για extra euros...;) Thanks for the info crustytheclown!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.