SpirosKGR Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2013 Καλησπέρα παιδιά, υπάρχει κάποιος τρόπος να αποκτήσουμε ραδιόφωνο σε ένα smartphone όπου δεν το υποστηρίζει; όπως τα google nexus κινητά για παράδειγμα - κάτι είχα ακούσει για bluetooth κλπ; Για πείτε Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Δεκέμβριος 1, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Αξεσουάρ Κινητών :: Bluetooth Headset :: Bluetooth Stereo Sony Ericsson MW600 White - e-Mobile - Ο κόσμος των κινητών online Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Δεκέμβριος 1, 2013 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 κατα την αποψη μου δεν συμφερει καθολου να δωσει τοσα λεφτα. παει και περνει εν φτηνο mp3 player με ραδιο απο 20 ευρω και μεγαλη μπαταρια και ειναι εντξαει Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Δεκέμβριος 1, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Η ερώτηση αφορά φιλο μου και γω αυτό του είπα [MENTION=28685]sakinor[/MENTION]. Θα του μεταφέρω τις απαντήσεις σας :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 1, 2013 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Μια χαρα αξιζει. Εγω αυτο ειχα αλλα το αλλαξα με το πιο ακριβο γιατι ηθελα 2 συσκευες να συνδεονται παραλληλα και οχι μια η μια μια η αλλη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.