Jump to content

αναβάθμιση μητρικής-επεξεργαστή

panos 12

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια καλησπερα, τελικα θα κανω μια αναβάσμιση στον υπολογιστή, τώρα έχω 8gb μνήμη καρτα γραφικών μια gtx 550 ti και εναν επεξεργαστη core 2 quad 2,66 q9400 σκέφτομαι να πάρω τον ι5 4670 3,4

αλλά δεν ξερω ποια μητρική να πάρω

1)MOTHERBOARD :: Asrock Socket 1150 Fatal1ty H87 Performance GLan Audio Raid - Visionstudio.gr

2)MOTHERBOARD :: Asus Socket 1150 H87-Plus GLan Audio Raid - Visionstudio.gr

3)MOTHERBOARD :: Gigabyte Socket 1150 GA-H87-D3H GLan Audio Raid - Visionstudio.gr

4)MOTHERBOARD :: MSI Socket 1150 H87-G41 PC Mate GLan Audio Raid - Visionstudio.gr

απο αυτες ποια μπωρο να παρω; επισης για την asrock το z87 δεν ειναι πολυ φτηνή η τιμη της;

εχω επισης και μια καρτα ηχου ασους 7,1 και εναν ελεγκτη usb 3 pci ex,

μαλον θα παρω αυτη που λες, καλη φενεται και φτηνη αλλά εχω μια καρτα γραφικων, η οποια καηκαν 2 πυκνωτες και τους εβγαλα με το χερι, η καρτα δουλευει μια χαρα, αλλά φοβαμαι αν την βαλω μηπως καει το pci express x16 πανω στην μητρικη, υπαρχει τετοια περιπτωση;

... αλλά φοβαμαι αν την βαλω μηπως καει το pci express x16 πανω στην μητρικη, υπαρχει τετοια περιπτωση;

Όχι.

γυρω στα 300Ε κανουν οπως τα υπολογισα, απλα επειδη μαλον δεν θα μπωρεσω να τα παρω και τα 2 θα παρω την μητρικη, πρωτα και τον επεξεργαστη το καινουριο ετος, αλλά η μητρικη ειναι πιο συμαντικη γιατι πρεπει να παρω μια που να ταιριαζει ανετα σε αυτα που θελω να βαλω

Αν δεν μπορείς να πάρεις και τα δύο μαζί, καλύτερα απ'το καινούργιο χρόνο τα παίρνεις και τα δύο μπορεί να πετύχεις καμία προσφορά ή καλύτερες τιμές.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.