Jump to content

Samsung LE40B650 - Πρόβλημα σε Χρώμα και Backlight

TasosV83

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας. Δυστυχώς έφτασε κι η δική μου η ώρα να γράψω για πρόβλημα μετά από 4,5 χρόνια αγοράς.

Λοιπόν θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα

-περίπου πριν ένα μήνα είχε αρχίσει να χαλάει το contrast , έκαιγε τα χρώματα

-μετά από αυτό άρχισε να αναβοσβήνει που και που το backligth

-έπειτα για μια βδομάδα περίπου το backlight ήταν μόνιμα off και έβλεπα μόνο κάτι σκιές

-και τέλος επανήλθε το backlight όμως τα χρώματα είναι αρνητικά (σαν το effect στο photoshop - negative colors)

Έκανα Factory Reset και τίποτα, όλα όπως ήταν.Αυτά!

Πήρα την Samsung και θα με καλέσει το service τις επόμενες μέρες.

Θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει να την φτιάξω και αν ξέρετε πόσο περίπου θα στοιχίσει γιατί δεν μου έλεγαν στη εξυπηρέτηση πελατών?

Απ'όσο έψαξα μάλλον κάτι πυκνωτές έχουν καεί. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο είναι δύσκολο-ακριβό να αλλαχτούν.

Άμα είναι μόνο πυκνωτές είσαι τυχερός. Οι πυκνωτές γενικά είναι πολύ φθηνά ηλεκτρονικά. Τα εργατικά είναι το θέμα. Αν δεν είναι σε εγγύηση θα σου ζητήσουν κάνα 40άρι το λιγότερο.

Υπαρχουν καταστήματα επισκεύων ηλεκτρονικών συσκευών που κανου ή δωρεαν διάγνωση βλαβης ή με ελαχιστο κοστος. Δεν ξέρω τη γινεται στην Samsung οσον αφορά αυτό το θέμα. Να εύχεσαι να είναι μονο καποιοι πυκνωτές είναι οι πιο συνηθισμένη βλαβη του τροφοδοτικού. Αν είναι κατί αλλο συνηθώς η αντιπροσωπεια χρεωνει ολοκληρη την πλακετα καμια φορα, αν είσαι εκτος εγγυηση.

Thx για τις απαντήσεις παιδιά.

Ναι δυστυχώς είμαι εκτός εγγύησης

bandit ξέρεις κάποιο συγκεκριμένο για Αθήνα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.