liangour Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2013 εκανα καινουρια εγκατασταση windows 7 σε ενα hp notebook 650 (i3 2348m.4gb ram,500gb) που ειχε 8 περα απο το πολυ αργο boot μου εμφανιζει το μηνυμα που ακολουθει απο κατω στην εναρξη Ξερει κανει τι ειναι αυτο και πως διορθωνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Νοέμβριος 30, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2013 Πήγαινε στον event viewer και δες τι σου σκάει.Έχεις βάλει όλους τους drivers? Updates έχεις κάνει τα πάντα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liangour Νοέμβριος 30, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2013 updates εχουν γινει ολα Απο drivers εχω περασει ethernet,wifi,intel gpu και synaptics δεν εχω ιδεα τι ακριβως βλεπω στο event viewer ανεβαζω κατι μηπως ειναι αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 30, 2013 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2013 α) αυθεντικα Windows ?β) Ποια εκδοση Windows ?γ) Προσπαθεις να κανεις join σε domain ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liangour Νοέμβριος 30, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2013 Α)τα windows ειναι αυθεντικαΒ)ειναι τα professionalΓ)εκανα καθαρη εγκατασταση και μετα το πρωτο πακετο ενημερωσεων αρχιζε να το εμφανιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.