Stavros Apo Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2013 Καλησπέρα σε ολους.Εχω θεμα με την τηλεοραση μου και την οθονη του υπολογιστη. Βαζω να παιξω ταινια bluray στο pcaki μου αλλα επειδή τις εχω και τις 2 ταυτοχρονα συνδεδεμενες, Δεν μου παιζει η ταινια. Οταν ομως επιλεγω ως κυρια οθονη την τηλεοραση παιζει μια χαρα.. Οποτε οταν θελω να δω ταινια θα πρεπει συνεχεια να κανω δεξι κλικ-αναλυση οθονης και να επιλεγω την tv. Τωρα υπαρχει καποιος τροπος οταν βαζω μια ταινια bluray να αναγνωριζει αυτοματα οτι πρεπει να παιξει στην τηλεοραση? :giveup:
vasi Νοέμβριος 29, 2013 #2 Νοέμβριος 29, 2013 εγώ έχω τηλεοραση-μονιτορ σε επέκταση και μετακινώ την εικόνα της ταινίας στην τηλεόραση, υπάρχει πρόγραμμα με πληρωμή για αυτό που ζητάς.
vagsk Νοέμβριος 29, 2013 #4 Νοέμβριος 29, 2013 Παλιά υπήρχε επιλογή σε drivers κάρτας γραφικών (nvidia) για επιλογή π.χ. της TV σαν έξοδο βίντεο για fullscreen ανάλυση. Χρήσιμο γενικά αλλά ανεπιθύμητο στην περιπτωσή σου. Κοίτα μηπως έχει επιλεγεί κάτι τέτοιο και ξε-tick-αρέ το.
vasi Νοέμβριος 29, 2013 #5 Νοέμβριος 29, 2013 το βρήκα το όνομα του προγράμματος ειναι Actual Multiple Monitors: Extended Taskbar with Support of All Windows 7 Features on Each Display.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.