Jump to content

htc one vs galaxy s4 vs nexus 6

alexandros14

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Sorry ρε παίδες αλλά μου φαίνεται τραβηγμένο να χρειάζεται κάποιος 25+ gb στο κινητό. Εκτός αν έχει 3-4 παιχνίδια, ολόκληρη την μουσική συλλογή του, και 2-3 ταινίες. Πράγματικα οξύμωρο για συσκευή 5 ιντσών.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Sorry ρε παίδες αλλά μου φαίνεται τραβηγμένο να χρειάζεται κάποιος 25+ gb στο κινητό. Εκτός αν έχει 3-4 παιχνίδια, ολόκληρη την μουσική συλλογή του, και 2-3 ταινίες. Πράγματικα οξύμωρο για συσκευή 5 ιντσών.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Δε νομίζω ότι τα έχεις υπολογίσει καλά...

Sygic με χάρτες κάποιων χωρών της Ευρώπης (θα τις χρειαστώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες) 2.34 GB

UtD (...δεν μπορώ να το εξηγήσω παραπέρα...κωλύομαι...)2.16 GB

Φάκελος με τα βιβλία και 1 εργαλείο για την εκμάθηση μιας γλώσσας 0.8 γίγα

Skyscape 0.5 γίγα

Medscape 0.4 gb

Φάκελος με προγράμματα που χρειάζομαι μετά από νέα ρομ (μια φορά την πάτησα που δεν είχα γρήγορο ίντερνετ και δεν την ξαναπατάω) 0.4 γίγα

Το zip της ρομ που χρησιμοποιώ (το κρατάω για παν ενδεχόμενο αλλά και γιατί μπορεί να θέλω να αλλάξω μόνο framework ή κάποια άλλη επιλογή που δίνει ο aroma installer) 0.8 gb

Ιατρικά βιβλία, guidelines, photos...(δεν περιλαμβάνονται άτλαντες και λοιπά μικρότερα προγράμματα) 0.5 γίγα

DCIM 9.12 gb (και πρέπει να σβήνω πλέον. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το κάνω αυτό. Το κινητό μου έχει 12 ΜΡ κάμερα και αποτελεί και τη φωτογραφική μου. Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί εν έτει 2013 θα πρέπει να σβήνω φωτογραφίες από το κινητό μου...Που να τράβαγα και 1080Ρ βίντεο...:big_boss:)

Sygic με χάρτες κάποιων χωρών της Ευρώπης (θα τις χρειαστώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες) 2.34 GB

Skyscape 0.5 γίγα

Medscape 0.4 gb

Φάκελος με προγράμματα που χρειάζομαι μετά από νέα ρομ (μια φορά την πάτησα που δεν είχα γρήγορο ίντερνετ και δεν την ξαναπατάω) 0.4 γίγα

Το zip της ρομ που χρησιμοποιώ (το κρατάω για παν ενδεχόμενο αλλά και γιατί μπορεί να θέλω να αλλάξω μόνο framework ή κάποια άλλη επιλογή που δίνει ο aroma installer) 0.8 gb

Ιατρικά βιβλία, guidelines, photos...(δεν περιλαμβάνονται άτλαντες και λοιπά μικρότερα προγράμματα) 0.5 γίγα

DCIM 9.12 gb (και πρέπει να σβήνω πλέον. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το κάνω αυτό. Το κινητό μου έχει 12 ΜΡ κάμερα και αποτελεί και τη φωτογραφική μου. Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί εν έτει 2013 θα πρέπει να σβήνω φωτογραφίες από το κινητό μου...Που να τράβαγα και 1080Ρ βίντεο...:big_boss:)

Σκέφτηκες να πάρεις ένα 7ιντσο tablet? Καλύτερο για διάβασμα και πλοήγηση.

Sent from my XT1032 using Tapatalk

Skyscape 0.5 γίγα

Medscape 0.4 gb

Αυτοί και άλλοι πολλοί οι λόγοι φίλε έχεις τόσο δίκιο.

#mobile

Skyscape 0.5 γίγα

Medscape 0.4 gb

Συγγνώμη αλλά δεν χρειάζεσαι smartphone , αλλά κάτι άλλο

Θέλουμε το τηλέφωνο να κάνει τα πάντα αλλά κραζουμε το βάρος και την αυτονομία

Συγγνώμη αλλά δεν χρειάζεσαι smartphone , αλλά κάτι άλλο

Θέλουμε το τηλέφωνο να κάνει τα πάντα αλλά κραζουμε το βάρος και την αυτονομία

Όχι φίλε μου. Αυτά τα έκανα και με το windows mobile 6.5 htc touch pro 2 μου.

Δεν έδωσα λεφτά για να κάνω μπεεε. Πήγα συνειδητοποιημένα και πήρα ένα κινητό που να έκανε ΤΟΥΛΑΣΤΙΧΟΝ αυτά που ήδη έκανα. Πιο γρήγορα, πιο άνετα, πιο αποτελεσματικά. Αλλιώς δεν είμαι της μόδας να αλλάζω κινητά. Μου αρέσει η τεχνολογία αλλά δεν τα έχω για να τα σκάω κάθε λίγο. Είναι τουλάστιχον ανοησία να μπορούσε το νέο μου κινητό να κάνει έστω κι ένα χρήσιμο πράγμα λιγότερο από το παλαιό...

Δεν ξέρω ποιοι κράζουν βάρος και αυτονομία.

Εγώ δεν κράζω το βάρος.Ίσα ίσα που δε θα με χάλαγε καθόλου να είναι βαρύτερο.

Δεν κράζω την αυτονομία. Είμαι ευχαριστημένος από το 24-36ωρο που μου δίνει η μαμά μπαταρία και η μία από τις δύο καβάτζες.

Σκέφτηκες να πάρεις ένα 7ιντσο tablet? Καλύτερο για διάβασμα και πλοήγηση.

Sent from my XT1032 using Tapatalk

Σωστά, να έχω 2-3-4-5 συσκευές για αυτό που μπορώ έτσι κι αλλιώς να κάνω με μία.

4.3 ίντσες οθόνη είχαν κι έχουν τα περισσότερα gps, κι έχουν χειρότερες αναλύσεις, επεξεργαστή αλλά και κεραία gps...

Ένα smartphone με microSD ζητάμε. Κραζουμε αυτά που δεν εχουν SD

Ακριβώς. ΤΟ αυτονόητο...

Την πάμφθηνη λύση.

Κι επειδή διάβασα για το usb otg πιο πάνω.

Έχω πάντα μαζί μου το καλώδιο κι ένα φλασάκι. Αλλά το έχω για την περίπτωση που χρειαστεί να πάρω ή να δώσω κάτι σε άλλον.

Πώς θα σου φαινόταν αν ένας φίλος, μού ζητούσε να του δείξω τις φωτογραφίες που τράβηξα από την παρέα την προηγούμενη βδομάδα και του έβγαζα το φλασάκι, το καλώδιο και ξεκινούσα τη διαδικασία (γιατί αν είναι ntfs έχει διαδικασία)???

Και άσχετος να είναι θα με ρωτήσει "καλά , δε χωράει τίποτα το κινητό σου?":jump:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.