gdp77 Δεκέμβριος 14, 2013 #61 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2013 Άκυρο το παράδειγμά σου διότι ο σκοπός ύπαρξης αυτών των αυτοκινήτων δεν είναι τα μακρινά ταξίδια ούτε τα μπαγκάζια της οικογένειας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Δεκέμβριος 14, 2013 #62 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2013 Δεν το έπιασες το point αλλά δεν πειράζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Δεκέμβριος 14, 2013 #63 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2013 Sorry ρε παίδες αλλά μου φαίνεται τραβηγμένο να χρειάζεται κάποιος 25+ gb στο κινητό. Εκτός αν έχει 3-4 παιχνίδια, ολόκληρη την μουσική συλλογή του, και 2-3 ταινίες. Πράγματικα οξύμωρο για συσκευή 5 ιντσών. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Δεκέμβριος 14, 2013 #64 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2013 Τραβηγμένο είναι να αγχώνεσαι για τον χώρο εν έτη 2014.11GB είναι πολύ λίγα για να μην έχεις SD card option. End of story Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 15, 2013 #65 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Sorry ρε παίδες αλλά μου φαίνεται τραβηγμένο να χρειάζεται κάποιος 25+ gb στο κινητό. Εκτός αν έχει 3-4 παιχνίδια, ολόκληρη την μουσική συλλογή του, και 2-3 ταινίες. Πράγματικα οξύμωρο για συσκευή 5 ιντσών. Sent from my Nexus 7 using TapatalkΔε νομίζω ότι τα έχεις υπολογίσει καλά...Sygic με χάρτες κάποιων χωρών της Ευρώπης (θα τις χρειαστώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες) 2.34 GBUtD (...δεν μπορώ να το εξηγήσω παραπέρα...κωλύομαι...)2.16 GBΦάκελος με τα βιβλία και 1 εργαλείο για την εκμάθηση μιας γλώσσας 0.8 γίγαSkyscape 0.5 γίγαMedscape 0.4 gbΦάκελος με προγράμματα που χρειάζομαι μετά από νέα ρομ (μια φορά την πάτησα που δεν είχα γρήγορο ίντερνετ και δεν την ξαναπατάω) 0.4 γίγαΤο zip της ρομ που χρησιμοποιώ (το κρατάω για παν ενδεχόμενο αλλά και γιατί μπορεί να θέλω να αλλάξω μόνο framework ή κάποια άλλη επιλογή που δίνει ο aroma installer) 0.8 gbΙατρικά βιβλία, guidelines, photos...(δεν περιλαμβάνονται άτλαντες και λοιπά μικρότερα προγράμματα) 0.5 γίγαDCIM 9.12 gb (και πρέπει να σβήνω πλέον. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το κάνω αυτό. Το κινητό μου έχει 12 ΜΡ κάμερα και αποτελεί και τη φωτογραφική μου. Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί εν έτει 2013 θα πρέπει να σβήνω φωτογραφίες από το κινητό μου...Που να τράβαγα και 1080Ρ βίντεο...:big_boss:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Δεκέμβριος 15, 2013 #66 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Δε νομίζω ότι τα έχεις υπολογίσει καλά...Sygic με χάρτες κάποιων χωρών της Ευρώπης (θα τις χρειαστώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες) 2.34 GBUtD (...δεν μπορώ να το εξηγήσω παραπέρα...κωλύομαι...)2.16 GBΦάκελος με τα βιβλία και 1 εργαλείο για την εκμάθηση μιας γλώσσας 0.8 γίγαSkyscape 0.5 γίγαMedscape 0.4 gbΦάκελος με προγράμματα που χρειάζομαι μετά από νέα ρομ (μια φορά την πάτησα που δεν είχα γρήγορο ίντερνετ και δεν την ξαναπατάω) 0.4 γίγαΤο zip της ρομ που χρησιμοποιώ (το κρατάω για παν ενδεχόμενο αλλά και γιατί μπορεί να θέλω να αλλάξω μόνο framework ή κάποια άλλη επιλογή που δίνει ο aroma installer) 0.8 gbΙατρικά βιβλία, guidelines, photos...(δεν περιλαμβάνονται άτλαντες και λοιπά μικρότερα προγράμματα) 0.5 γίγαDCIM 9.12 gb (και πρέπει να σβήνω πλέον. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το κάνω αυτό. Το κινητό μου έχει 12 ΜΡ κάμερα και αποτελεί και τη φωτογραφική μου. Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί εν έτει 2013 θα πρέπει να σβήνω φωτογραφίες από το κινητό μου...Που να τράβαγα και 1080Ρ βίντεο...:big_boss:)Σκέφτηκες να πάρεις ένα 7ιντσο tablet? Καλύτερο για διάβασμα και πλοήγηση. Sent from my XT1032 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Δεκέμβριος 15, 2013 #67 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Σιγά μην κουβαλάει και 42άρα τηλεόραση για να κάνει Navigation Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Δεκέμβριος 15, 2013 #68 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Δε νομίζω ότι τα έχεις υπολογίσει καλά...Sygic με χάρτες κάποιων χωρών της Ευρώπης (θα τις χρειαστώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες) 2.34 GBUtD (...δεν μπορώ να το εξηγήσω παραπέρα...κωλύομαι...)2.16 GBΦάκελος με τα βιβλία και 1 εργαλείο για την εκμάθηση μιας γλώσσας 0.8 γίγαSkyscape 0.5 γίγαMedscape 0.4 gbΦάκελος με προγράμματα που χρειάζομαι μετά από νέα ρομ (μια φορά την πάτησα που δεν είχα γρήγορο ίντερνετ και δεν την ξαναπατάω) 0.4 γίγαΤο zip της ρομ που χρησιμοποιώ (το κρατάω για παν ενδεχόμενο αλλά και γιατί μπορεί να θέλω να αλλάξω μόνο framework ή κάποια άλλη επιλογή που δίνει ο aroma installer) 0.8 gbΙατρικά βιβλία, guidelines, photos...(δεν περιλαμβάνονται άτλαντες και λοιπά μικρότερα προγράμματα) 0.5 γίγαDCIM 9.12 gb (και πρέπει να σβήνω πλέον. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το κάνω αυτό. Το κινητό μου έχει 12 ΜΡ κάμερα και αποτελεί και τη φωτογραφική μου. Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί εν έτει 2013 θα πρέπει να σβήνω φωτογραφίες από το κινητό μου...Που να τράβαγα και 1080Ρ βίντεο...:big_boss:)Αυτοί και άλλοι πολλοί οι λόγοι φίλε έχεις τόσο δίκιο. #mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franky_stein Δεκέμβριος 15, 2013 #69 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Δε νομίζω ότι τα έχεις υπολογίσει καλά...Sygic με χάρτες κάποιων χωρών της Ευρώπης (θα τις χρειαστώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες) 2.34 GBUtD (...δεν μπορώ να το εξηγήσω παραπέρα...κωλύομαι...)2.16 GBΦάκελος με τα βιβλία και 1 εργαλείο για την εκμάθηση μιας γλώσσας 0.8 γίγαSkyscape 0.5 γίγαMedscape 0.4 gbΦάκελος με προγράμματα που χρειάζομαι μετά από νέα ρομ (μια φορά την πάτησα που δεν είχα γρήγορο ίντερνετ και δεν την ξαναπατάω) 0.4 γίγαΤο zip της ρομ που χρησιμοποιώ (το κρατάω για παν ενδεχόμενο αλλά και γιατί μπορεί να θέλω να αλλάξω μόνο framework ή κάποια άλλη επιλογή που δίνει ο aroma installer) 0.8 gbΙατρικά βιβλία, guidelines, photos...(δεν περιλαμβάνονται άτλαντες και λοιπά μικρότερα προγράμματα) 0.5 γίγαDCIM 9.12 gb (και πρέπει να σβήνω πλέον. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το κάνω αυτό. Το κινητό μου έχει 12 ΜΡ κάμερα και αποτελεί και τη φωτογραφική μου. Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί εν έτει 2013 θα πρέπει να σβήνω φωτογραφίες από το κινητό μου...Που να τράβαγα και 1080Ρ βίντεο...:big_boss:)Συγγνώμη αλλά δεν χρειάζεσαι smartphone , αλλά κάτι άλλοΘέλουμε το τηλέφωνο να κάνει τα πάντα αλλά κραζουμε το βάρος και την αυτονομία Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δεκέμβριος 15, 2013 #70 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Ένα smartphone με microSD ζητάμε. Κραζουμε αυτά που δεν εχουν SD Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 15, 2013 #71 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Συγγνώμη αλλά δεν χρειάζεσαι smartphone , αλλά κάτι άλλοΘέλουμε το τηλέφωνο να κάνει τα πάντα αλλά κραζουμε το βάρος και την αυτονομίαΌχι φίλε μου. Αυτά τα έκανα και με το windows mobile 6.5 htc touch pro 2 μου.Δεν έδωσα λεφτά για να κάνω μπεεε. Πήγα συνειδητοποιημένα και πήρα ένα κινητό που να έκανε ΤΟΥΛΑΣΤΙΧΟΝ αυτά που ήδη έκανα. Πιο γρήγορα, πιο άνετα, πιο αποτελεσματικά. Αλλιώς δεν είμαι της μόδας να αλλάζω κινητά. Μου αρέσει η τεχνολογία αλλά δεν τα έχω για να τα σκάω κάθε λίγο. Είναι τουλάστιχον ανοησία να μπορούσε το νέο μου κινητό να κάνει έστω κι ένα χρήσιμο πράγμα λιγότερο από το παλαιό...Δεν ξέρω ποιοι κράζουν βάρος και αυτονομία.Εγώ δεν κράζω το βάρος.Ίσα ίσα που δε θα με χάλαγε καθόλου να είναι βαρύτερο.Δεν κράζω την αυτονομία. Είμαι ευχαριστημένος από το 24-36ωρο που μου δίνει η μαμά μπαταρία και η μία από τις δύο καβάτζες.Σκέφτηκες να πάρεις ένα 7ιντσο tablet? Καλύτερο για διάβασμα και πλοήγηση. Sent from my XT1032 using TapatalkΣωστά, να έχω 2-3-4-5 συσκευές για αυτό που μπορώ έτσι κι αλλιώς να κάνω με μία. 4.3 ίντσες οθόνη είχαν κι έχουν τα περισσότερα gps, κι έχουν χειρότερες αναλύσεις, επεξεργαστή αλλά και κεραία gps...Ένα smartphone με microSD ζητάμε. Κραζουμε αυτά που δεν εχουν SDΑκριβώς. ΤΟ αυτονόητο...Την πάμφθηνη λύση.Κι επειδή διάβασα για το usb otg πιο πάνω.Έχω πάντα μαζί μου το καλώδιο κι ένα φλασάκι. Αλλά το έχω για την περίπτωση που χρειαστεί να πάρω ή να δώσω κάτι σε άλλον.Πώς θα σου φαινόταν αν ένας φίλος, μού ζητούσε να του δείξω τις φωτογραφίες που τράβηξα από την παρέα την προηγούμενη βδομάδα και του έβγαζα το φλασάκι, το καλώδιο και ξεκινούσα τη διαδικασία (γιατί αν είναι ntfs έχει διαδικασία)???Και άσχετος να είναι θα με ρωτήσει "καλά , δε χωράει τίποτα το κινητό σου?":jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franky_stein Δεκέμβριος 15, 2013 #72 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Ok προσωπικά μου φτάνουν 32GB. Απλώς από περιέργεια γιατί δεν προσθέτουν micro SD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.