z3et Δεκέμβριος 1, 2013 #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Δε νομίζω... ... Καμια σχεση με αυτο που ειπα. ΥΓ: Και κατι πανω σε αυτο, επειδη πολλοι το μπερδευουν και το παρερμηνευουν, η Apple δεν πουλαει 200 διαφορετικα mid-range μοντελα, το φθηνοτερο της ειναι 400€. Απο τα 30 εκατομμυρια που εκανε, και τα 30 ηταν iPhon-ια. Η Sammy απο τα 80 που εκανε τα <20 ηταν S4 (και αυτα μολις ειχε κυκλοφορησει το S4 την Ανοιξη, μετα το καλοκαιρι επεσε αρκετα στις πωλησεις με κατω απο 5 εκατομμυρια κομματια το μηνα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Δεκέμβριος 1, 2013 #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Ναι αλλά όλα τα κινητά της samsung δεν είναι unibody και είναι με πλαστικό καπάκι, οπότε μάλλον αντικρούεται το επιχείρημά σου ότι ο κόσμος έχει δείξει προτίμηση στα προϊόντα me unibody design. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Δεκέμβριος 1, 2013 #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Ο κοσμος μεταπηδησε απο το iOS στο Android, οχι γενικοτερα απο την Apple στην Samsung ή από το unibody στο καπακι. Το δειχνει και στους πινακες που ανεβασες.Τεσπα, εγω σταματαω εδω γιατι χαλαει το topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 1, 2013 #44 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 εδώ θα +φωνισω 100% με τον [MENTION=1066]gdp77[/MENTION] (και ας διαφωνώ σε άλλα θέματα όπως linux vs Ms )στο θέμα μας Δύστυχος δεν υπάρχει το τέλειο κινητό Πριν από αρκετούς μήνες ήμουν και εγώ στο ίδιο δίλημμα --> S4 vs HTC One Και έβαλα κάτω τις ανάγκες μου και τα ξεχώρισα από τα θέλω μου τα θέλω μου ήταν το design και το unibody alluminum της HTC άλλα οι ανάγκες μου ήταν η αποσπομενη μπαταρία (που εκτίμησα ΆΠΕΙΡΑ ειδικά στις διακοπές μου το καλοκαίρι...εκεί που είχαν μείνει οι άλλοι από μπαταρία και δεν είχαν κάπου να φορτίσουν εγώ πάντα είχα 2 μπαταρίες παρακαλώ, στο πορτοφόλι μου χωρίς να πιάνουν χώρο γιατί είναι πολύ λεπτές και τις άλλαζα για πλάκα!!) +επίσης την sd card που μέσα έχει πααααρα πολύ μουσική +κανα επεισόδιο από κάποια σειρά που τα χρειάζομαι στο γυμναστήριο οπότε επέλεξα το S4 το οποίο κατέληξε με μια πολύ ωραία θηκούλα και δεν με απασχολεί που είναι πλαστικουρα και στην τελική και το ONE να είχα πάλι θήκη θα είχε οπότε δεν θα απολάμβανα το αλουμίνιο σε κάθε πιάσιμο οπότε καλό είναι να ξεχωρίζουμε τα θέλω μας από τις αναγκες μας Εχω πει τα ιδια με σενα 100 φορες αλλα και να το πω αλλη μια +1 δεν πειραζει. ΟΜΩΣ η sammy που τωρα εχω και πολλοι αλλοι εχουν για μενα εχασε το πλεονεκτημα που ειχε με την ελευθερια κινησεων που σου αφηνε (εγω την εχω αλλοι που εχουν το knox δεν την εχουν) να κανεις οτι γουσταρεις στο κινητο και να το επαναφερεις οπως ηταν την πρωτη μερα που το πηρες και να το στελνεις σερβις. Αρα παμε αλλου (εγω τουλαχιστον) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franky_stein Δεκέμβριος 7, 2013 #45 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2013 Απο αυτονομια μεταξυ htc και Nexus 5 τι παιζει; Επισης ειναι σιγουρο οτι το htc θα παρει την Kitkat; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Δεκέμβριος 7, 2013 #46 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2013 Ναι, έχει ανακοινωθεί από την HTC. Κάποιες εκδόσεις developer έχουν ήδη διαρρεύσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franky_stein Δεκέμβριος 13, 2013 #47 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 Τελικά κατέληξα στο Htc one. Το τηλέφωνο είναι απίστευτο. Αυτό που εντυπωσίασε ανάμεσα στα άλλα είναι η απρόσμενη αυτονομία του. Με βγάζει +2 μέρες με συντηρητική χρήση , αλλά και η γενικότερη αίσθησή του στο χέρι. Δεν ξέρω για το Ν5 αφού δεν υπάρχει ακόμα Ελλάδα, πάντως το πιθανότερο να ξαναλλάξω τηλέφωνο είναι το λιγότερο σε δύο χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandros14 Δεκέμβριος 13, 2013 Author #48 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 κ εγω παιδια κατεληξα htc πήγα και το είδα απο κοντα ειναι πανεμορφο.. λογικα μεσα στις γιορτες θα το τσιμπησω :banging::banging::banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Δεκέμβριος 13, 2013 #49 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2013 Και γω είμαι ανάμεσα σε nexus 5-lg g2 γιατί το htc one s γέρασε πια :/ Μάλλον προς g2 μεριά γέρνει η ζηγαριά, καλύτερη κάμερα από το nexus, φθηνότερο, έχει ραδιόφωνο FM μεγαλύτερη οθονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Δεκέμβριος 14, 2013 #50 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2013 το g2 κανονικά είναι ακριβότερο(το nexus 5 πάει περίπου 350 ευρώ στο playstore αν έχεις γνωστό στο εξωτερικό)το g2 σίγουρα έχει καλύτερη μπαταρία....το μείον του είναι ότι δεν ξέρουμε το support που θα έχει στο μέλλον(αν θες συνέχεια the latest version n5 is the way to go) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Δεκέμβριος 14, 2013 #51 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2013 το g2 κανονικά είναι ακριβότερο(το nexus 5 πάει περίπου 350 ευρώ στο playstore αν έχεις γνωστό στο εξωτερικό)το g2 σίγουρα έχει καλύτερη μπαταρία....το μείον του είναι ότι δεν ξέρουμε το support που θα έχει στο μέλλον(αν θες συνέχεια the latest version n5 is the way to go)Αυτό με τη τιμή το γνωρίζω, για τιμή εδώ εννοούσα .Τώρα το support, να ναι καλά τα παιδιά απο xda developers Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Δεκέμβριος 14, 2013 #52 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2013 να πω την αλήθεια μου μετά από 5 χρόνια με nokia n78 περιμένω nexus5 τα χριστούγεννα από φίλο(black 16gb)όπως και να το κάνεις ναι το g2 φαίνεται πιο ολοκληρωμένη σαν συσκευή...αν μιλάμε για αγορά από Ελλάδα ΄σημερα και εγώ g2 θα αγόραζα(το nexus το παράγγειλα μέσα νοέμβρη που η διαφορά παραήταν μεγάλη για να την αγνοήσω)δεν λέω καλό και άγιο το xda αλλά πιστεύω πως πάντα τα nexus θα είναι ένα βήμα μπροστά στο development...anyway καλές αγορές σε ότι και αν αποφασίσειςedit....what is going on ... g2 @400 nexus5 @450...αυτή η χώρα δεν παύει να με εκπλήσει(η τιμή του g2 περισσότερο...φθηνότερο και από gs4 είναι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 14, 2013 #53 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2013 Πρέπει πραγματικά να έχετε πολύ καιρό να νιώσετε την ασφάλεια και την αυτονομία της αφαιρούμενης μπαταρίας για να μην εκτιμάτε την αξία αυτού του χαρακτηριστικού.Εντάξει, αν όντως έχετε καιρό να αισθανθείτε την άνεση του "ξέχασα να το φορτίσω το βράδι, και όλη μέρα θα λείπω, θα το χρησιμοποιήσω και σαν gps, αλλά στα τέτοια μου γιατί έχω την καβάτζα στο τσαντάκι μου"τότε δικαιολογείστε.Η κάρτα μνήμης επίσης είναι αστείο να μην υπάρχει. Για τα 32άρια κινητά κάπως αλλάζει το πράγμα, αλλά για τα 16άρια είναι κρίμα. Μόνο ο DCIM φάκελος έχει ξεπεράσει τα 5 γίγα, και δεν τραβάω και πολύ βίντεο. Κι έχω διώξει πολύ υλικό. Γιατί να πρέπει να το κάνω αυτό?Ο φάκελος με τα αρχεία και τα προγράμματα που χρησιμοποιώ ως μέρος της δουλειάς μου είναι περί τα 4-4.5 γίγα. Η μουσική (που δεν πολυακούω) είναι στα 1-2 γίγα.Δεν το συζητάμε αν ήμουν από αυτούς που βλέπουν ταινίες και σειρές από το κινητό τους...Οπότε, δεν μπορώ να καταλάβω ούτε τις εταιρείες που τα βγάζουν χωρίς κάρτα μνήμης και εναλλασσόμενη μπαταρία, πολλώ δε μάλλον τους χρήστες που συνηθισμένοι από τον τσοπάνη, είναι χαρούμενοι να περιορίζονται από την κάθε εταιρεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Δεκέμβριος 14, 2013 #54 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2013 για το θέμα της αυτονομίας,προσωπικά έχω παραγγείλει ένα μικρό battery pack των 2600mah που θα κουβαλάω σχεδόν πάντα μαζί μου...έτσι αν κάνει το κινητό πως ξεμένει από μπαταρία plug in and go...τώρα για την χωρητικότητα...προσωπικά δεν χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου την κάμερα ενός κινητού...απο εκεί και πέρα να πάρω ένα backup και να σβήσω την internal μνήμη το θεωρώ εύκολο...εν ανάγκη όλες οι σύγχρονες ναυαρχίδες των εταιρειών υποστηρίζουν usb otg...δεν διαφωνώ ότι πολλές φορές οι χρήστες(και εγώ μαζί τους) περιορίζονται από τους κατασκευαστές αλλά συνήθως κάτι κερδίζουν,όπως για κάποιους είναι το unibody design,για άλλους το λίγο λεπτότερο προφίλ, για άλλους το ότι δεν έχου ένα καπάκι που πιθανόν θα τρίζει ή δεν θα έχει τέλεια ποιότητα συναρμογής...από την πλευρα της μνήμης δεν μπορώ να πω πολλά...μερικοί έχαναν τις 1-2 micro sd που κουβαλούσαν και μετά δεν είχαν τίποτα...επίσης ότι i-phones δεν υποστήριξαν ποτέ microsd και πολλά ακριβά androids πέρσι είχαν 8-16gb max και πολλές φορές δίχως microsd...επειδή η τάση στα κινητά θυμίζει λίγο την τάση στους σκληρούς(να μεγαλώνει κάθε χρόνο η ψηφιακή αποθήκη μας)...μήπως πρέπει σιγά σιγά να διακρίνουμε τί πραγματικά χρειαζόμαστε σε μια συσκευή και τι το περάσαμεε δίχως λόγο?edit...ο τίτλος..πότε βγήκε nexus 6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δεκέμβριος 14, 2013 #55 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2013 Η μπαταρία δεν ειναι user replaceable. Αν εχει πρόβλημα αλλαζει. Δεν ειναι τσιμεντομενη στο κινητο. Οσο για την microSD πολυ θα ηθελα να δω τί χρησιμο για συσκευη με οθονη ~5" αποθηκευει η πλειονοτητα που δεν φτάνει.Εγω εχω φωτογραφιες, τραγουδια, βιντεο, πολλα pdf της δουλειας μου, και στην τελικη, την ειχα παρει από το προγουμενο κινητο, την εχω και σ'αυτό και θελω να την εχω και στο επομενο κοκ.Τα 16GB δε φτανουν γιε τιποτα, αν πας σε μεγαλυτερη μνημη συσκευης ένα κατοσταρικο δε φτανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Δεκέμβριος 14, 2013 #56 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2013 Εγω εχω φωτογραφιες, τραγουδια, βιντεο, πολλα pdf της δουλειας μου, και στην τελικη, την ειχα παρει από το προγουμενο κινητο, την εχω και σ'αυτό και θελω να την εχω και στο επομενο κοκ.Τα 16GB δε φτανουν γιε τιποτα, αν πας σε μεγαλυτερη μνημη συσκευης ένα κατοσταρικο δε φτανει.Είναι η εξαίρεση. Πραγματικά δεν ξέμεινα πότε από χώρο στο κινητό ακόμα και στο Moto G 8GB που έχω αυτήν την στιγμή σαν κύριο. Δεν κουβαλάω τα πάντα μαζί μου και αν χρειαστεί στην ύστατη ανάγκη έχω ένα MicroUSB adaptor που παίρνει 64αρα κάρτα. Sent from my XT1032 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 14, 2013 #57 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2013 Είναι η εξαίρεση. Πραγματικά δεν ξέμεινα πότε από χώρο στο κινητό ακόμα και στο Moto G 8GB που έχω αυτήν την στιγμή σαν κύριο. Δεν κουβαλάω τα πάντα μαζί μου και αν χρειαστεί στην ύστατη ανάγκη έχω ένα MicroUSB adaptor που παίρνει 64αρα κάρτα. Sent from my XT1032 using TapatalkΔεν είναι η εξαίρεση. Παίρνουμε τέτοια κινητά για να έχουμε δυνατότητες, όχι παράλογους περιορισμούς. Χωρίς ταινίες-σειρές, το 32άρι μου έχει 3 γίγα ελεύθερα. Καλά κάνεις και σου φτάνει, και ίσως να φτάνει σε πολλούς. Οι οποίοι ίσως και να μην έχουν καν ανάγκη το τελευταίας τεχνολογίας μαραφέτι. Αλλά όταν πληρώνω θέλω το καλύτερο για τα χρήματά μου, όχι τον ανόητο συμβιβασμό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Δεκέμβριος 14, 2013 #58 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2013 Είναι η εξαίρεση. Πραγματικά δεν ξέμεινα πότε από χώρο στο κινητό ακόμα και στο Moto G 8GB που έχω αυτήν την στιγμή σαν κύριο. Δεν κουβαλάω τα πάντα μαζί μου και αν χρειαστεί στην ύστατη ανάγκη έχω ένα MicroUSB adaptor που παίρνει 64αρα κάρτα. Sent from my XT1032 using TapatalkΕσύ μάλλον είσαι η εξαίρεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Δεκέμβριος 14, 2013 #59 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2013 Είναι τουλάχιστον οξύμωρο να αγοράζεις (πανάκριβα) το σούπερ ντούπερ smartphone , που πρακτικά είναι υπολογιστής τσέπης και να λες ότι σου επαρκούν τα 16gb ( 11 ελεύθερα) ή δε θες ανταλλάξιμη μπαταρία... Για μένα είναι απαράδεκτος συμβιβασμός για τα λεφτά που δίνεις και κυρίως γι' αυτό το λόγο ψηφίζω samsung δαγκωτό όταν έχω να προτείνω ή να αγοράσω smartphone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Δεκέμβριος 14, 2013 #60 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2013 Και αυτές οι Lamborghini ρε γμτ να θέλουν γέμισμα κάθε 400χλμ... Γιατί δεν με αφήνουν να βάζω το δικό μου τανκ με αυτονομία 2000χλμ??? :hehe: Ούτε κοτσαδόρο δίνουν να βάζω πράγματα στο τρειλερ μιας και έχουν μικρό πορτμπαγκαζ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.