Jump to content

htc one vs galaxy s4 vs nexus 6

alexandros14

Recommended Posts

Πώς έχω καταφέρει και δεν έχω καταστρέψει το S3 μου από τους εμετούς... Όταν θα γίνει πάντως, σου υπόσχομαι να αγοράσω HTC...

υπάρχουν και άλλες σοβαρές εταιρίες περα απο την HTC στον χωρο του android.

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Τι σε νοιαζει εσενα ρε σεμπ με ποια rom ειμαι? Με οποια και να ειμαι (αλλαζω 2 φορες το μηνα) ειμαι ικανοποιημενος παντως. Οχι οτι δεν θα ημουν με το ΟΝΕ αλλα προτιμησα να παω απο τις 4.7 του HTC ONE X σε 5" και επισης εμενα μου αρεσει η amoled. Γουστα ειναι αυτα... Του χρονου βεβαια δεν προκειται να παω σε samsung αν δεν αλλαξει την τωρινη της πολιτικη με το knox...Αρα ποιος απο τους 2 μας ειναι κολλημενος? Εγω η εσυ?

Τι σε νοιαζει εσενα ρε σεμπ με ποια rom ειμαι? Με οποια και να ειμαι (αλλαζω 2 φορες το μηνα) ειμαι ικανοποιημενος παντως. Οχι οτι δεν θα ημουν με το ΟΝΕ αλλα προτιμησα να παω απο τις 4.7 του HTC ONE X σε 5" και επισης εμενα μου αρεσει η amoled. Γουστα ειναι αυτα... Του χρονου βεβαια δεν προκειται να παω σε samsung αν δεν αλλαξει την τωρινη της πολιτικη με το knox...Αρα ποιος απο τους 2 μας ειναι κολλημενος? Εγω η εσυ?

με το HTC ONE ειμαι super duper happy. Σε 17 μηνες απο τωρα που θα αλλαξω κινητο θα δουμε τι θα παρω. Μπορει να εχει σοβαρευτεί και η Samy και να ειναι μεσα στις επιλογες μου. Μπορει λεμε.... :p

Εχω πει οτι το HTC one εχει και εχω σκοπο να κλείσει 20-24 μηνες στα χερια μου!

με το HTC ONE ειμαι super duper happy. Σε 17 μηνες απο τωρα που θα αλλαξω κινητο θα δουμε τι θα παρω. Μπορει να εχει σοβαρευτεί και η Samy και να ειναι μεσα στις επιλογες μου. Μπορει λεμε.... :p

Εχω πει οτι το HTC one εχει και εχω σκοπο να κλείσει 20-24 μηνες στα χερια μου!

Γενικα εισαι super duper happy με ολες τις αγορές σου μεχρι να σου γυαλισει το επομενο. Μετα το προηγουμενο ειναι shit of the century.

Να το προσεξεις αυτο ειναι προβλημα

Γενικα εισαι super duper happy με ολες τις αγορές σου μεχρι να σου γυαλισει το επομενο. Μετα το προηγουμενο ειναι shit of the century.

Να το προσεξεις αυτο ειναι προβλημα

Κάποιοι άλλοι εχουν το προβλημα που ανα 2-3 μηνες κάνουν unboxing! Ειναι σοβαρο πρόβλημα πρόσεξε...

Κάποιοι άλλοι εχουν το προβλημα που ανα 3 μηνες κάνουν unboxing!

Το γεγονός οτι αλλαζω συσκευες καθε 3 δευτερολεπτα δεν εχει καμια σχεση με την δικη σου κατασταση. Για εμενα ολες εχουν υπερ και κατα. Για σενα η τωρινη εχει μονο υπερ και η προηγουμενη μονο κατα. Βλεπεις την θεμελιώθη διαφορα μεταξυ αντικειμενικης αποψης και οπαδισμου με σταθεροτητα βαφης μαλλιων τσαπερδονοκωλοσφυρηχτρας :p

Το γεγονός οτι αλλαζω συσκευες καθε 3 δευτερολεπτα δεν εχει καμια σχεση με την δικη σου κατασταση. Για εμενα ολες εχουν υπερ και κατα. Για σενα η τωρινη εχει μονο υπερ και η προηγουμενη μονο κατα. Βλεπεις την θεμελιώθη διαφορα μεταξυ αντικειμενικης αποψης και οπαδισμου με σταθεροτητα βαφης μαλλιων τσαπερδονοκωλοσφυρηχτρας :p

Ο σβουρας του android ποσο valid αποψη μπορει να εχει αραγε για εναν iphonakia που θελει να παρει ενα android να αραξει ? ...οταν η δοκιμη για τα τηλεφωνα που κανει ειναι nanosec ?

πες και αλλα narta! Εκτίθεσαι....

Ο icy αλλαζει roms σαν τα σωβρακα και εσυ συσκευες σαν τα σωβρακα.... User iphonakia ακουσε τους αυτοι ξερουν!

Αποψη για να παρει κινητο θελει ο ανθρωπος και οχι σωβρακο. Οποτε narta σε λαθος θεμα εισαι....

παιδια το γεγονός ειναι οτι πριν λιγα χρόνια οταν ηθελες να παρεις το καλύτερο κινητο επερνες ιphone και τελείωνε η κουβεντα. τώρα πια τα κινητα έχουν ερθει στο ίδιο επιπεδο. όποτε το βασικότερο κριτηριο για να αγορασει κανεις highend κινητο ειναι ποσο του αρέσει η συσκευη... δεν νμζ τωρα επιδη το ενα εχει 440ππι και το αλλο 420 αυτο με τα 420 ειναι μπακατελα .. η ξερω εγω το ένα εχει 150mhz πεταει ενω το αλλο οχι.

το βασικοτερο κοματι που θα με έκανε να αγορασω ένα κινητο απο αυτα τα τρια ειναι ι ποιοτητα κατασκευης και το ντιζαιν:yu::yu::yu:

Για μενα καλυτερα ο φιλος να μπει στην παρακάτω σελιδα μιας και πολυ iphoneακιδες βρήκαν στέγη εκει και να παρει απαντήσεις γι αυτο που θελει.

[Επίσημο] Htc One (M7) :: myphone forum

Ο σβουρας του android ποσο valid αποψη μπορει να εχει αραγε για εναν iphonakia που θελει να παρει ενα android να αραξει ? ...οταν η δοκιμη για τα τηλεφωνα που κανει ειναι nanosec ?

πες και αλλα narta! Εκτίθεσαι....

Ο icy αλλαζει roms σαν τα σωβρακα και εσυ συσκευες σαν τα σωβρακα.... User iphonakia ακουσε τους αυτοι ξερουν!

Αποψη για να παρει κινητο θελει ο ανθρωπος και οχι σωβρακο. Οποτε narta σε λαθος θεμα εισαι....

Αυτό που δεν έχεις καταλάβει τρελό αγόρι είναι ότι αλλάζω και λειτουργικά ανά τακτά διαστήματα. Ο σαβούρης είσαι εσύ που δεν τολμάς να φύγεις από την σιγουριά της δήθεν ανωτερότητα.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

:OT:

Για να επιστρέψουμε στο θέμα, καλώς ή κακώς το One έχει ανώτερη ποιότητα κατασκευής από G2/S4/N5, λόγω unibody κατασκευής. Αυτό έχει και μειονεκτήματα βέβαια, με κυριότερα την non-user replaceable μπαταρία και την απουσία microSD slot. Όσον αφορά για το user repairability, το 99.99% των χρηστών δεν θα βάλει ποτέ χέρι στα εντόσθια του τηλεφώνου.

O καθένας έχει άλλες ανάγκες, κάποιος θέλει ένα τηλέφωνο να του αρέσει οπτικά και στο χέρι, κάποιος γουστάρει να αλλάζει 3 rom την εβδομάδα μέχρι να βρει το ταχύτερο, κάποιος θέλει να έχει μαζί του 2-3 SD κάρτες με τραγούδια/ταινίες/etc, κάποιος χρειάζεται 2 μπαταρίες γιατί το χρησιμοποιεί εντατικά όλη μέρα and so on. Για την κατάσταση του φίλου που ρώτησε, και κυρίως για το ότι προέρχεται από iPhone, νομίζω ότι θα πρέπει να κινηθεί μεταξύ One και Ν5, όπως είπα και παραπάνω.

Μακριά από HTC ! τα χειρότερα έχω να πω γι'αυτήν την εταιρεία και την άθλια υποστήριξη που προσφέρει μετά τον πρώτο χρόνο αγοράς !

nexus 5 φίλε μου και δε θα το μετανιώσεις

Αναλογα τις αναγκες σου θα ελεγα εγω. Αν κανεις πολυ browsing οι 5,2 ινσες του G2 (σε μικροτερο unibody απ'ολα τα αλλα) θα σε κανουν να το λατρεψεις, + η μπαταρια του. Αν θες να εισαι updated day 1 πας σε N5. Αν θες την αισθηση της χλιδης τοτε το One (αλλα με "κατωτερο" HW).

Το S4 μη το κοιτας καν...

Έτσι για να τη σπάσω σε αυτούς που "αφορίζουν":

α) Μιλάνε για την "ποιότητα κατασκευής" του HTC και γενικά των unibody κινητών. Στην πραγματικότητα αναφέρονται στο εξωτερικό περίβλημα και μόνο (που μπορεί να είναι πιο γκλαμουράτο), καθώς όταν λέμε "ποιότητα κατασκευής" εννοούμε το σύνολο του κινητού. Σε αυτή την περίπτωση δε νομίζω όσοι μιλάνε για HTC κτλ να έχουν ανοίξει τα κινητά και να έχουν ελέγξει την ποιότητα των ηλεκτρονικών μερών τους, τις κολλήσεις και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Οπότε, καλό θα είναι η καραμέλα που πιπιλάνε οι υπέρμαχοι της "ποιότητας" να γίνει πιο σαφής...

β) "Πάρε htc για design". Τι να πρωτοσχολιάσω από την άλλη γνωστή καραμέλα... Ότι το design είναι υποκειμενικό; Ότι σκας τόσα χρήματα -κυρίως- για να κάνεις τη δουλειά σου και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι βασικό επιχείρημα η "μόστρα"; Ότι αν δεν βάλεις το κινητό εντός θήκης (οπότε το όποιοι design εξαφανίζεται), τότε θα καταλήξεις σε λίγους μήνες να έχεις ένα "ντιζαϊνάτο" μεν, σημαδεμένο δε κινητό, οπότε πάλι το ντιζάιν πάει περίπατο;

Αναλογα τις αναγκες σου θα ελεγα εγω.

[...]

Το S4 μη το κοιτας καν...

Αυτοαναιρείσαι. Και αν οι ανάγκες του περιλαμβάνουν την αλλαγή μπαταρίας σε ταξίδι; Αν λιώνει το κινητό και δεν θέλει να το στείλει στο service όταν έρθει η ώρα για αντικατάσταση μπαταρίας, ούτε και να πληρώσει το σχετικό "χαράτσι"; Αν ταυτόχρονα τον ενδιαφέρει το καλύτερο support τόσο από τη samsung, όσο και από το community; Αν τα 16 GB (που αποκλείεται να είναι καθαρά 16, μπορεί να είναι γύρω στα 11) δεν του επαρκούν για τη μουσική, τα αρχεία του, τα apps και 2-3 βαρβάτα παιχνίδια και θέλει τα αρχεία του να τα βάζει σε sd card;

Όλα αυτά -και άλλα πολλά- δεν μπορεί να περιλαμβάνονται στις ανάγκες του; Ή μήπως έχεις κάποιο σοβαρό επιχείρημα για να "ξεχάσει το S4";

Να μην παρει htc one Γιατί πραγματικά το θεωρώ δύσχρηστο κινητό.τηλεκοντρόλ, μεγάλη ανάλυση που σε πλοήγηση δε βολεύει, μπαταρία, κάμερα αλλά δεν σε ενδιαφέρει και κατά μνήμης.Όλα αυτά τα θεωρώ σημαντικά σε ενα κινητό.Τώρα για design να το βράσω....παρε μια πολύχρωμη θήκη αν θες να προτιμήσεις την εμφάνιση.εξαλλου πιο γκλάμουρ φαίνεται αν προσέχεις πλέον το κινητό και το έχεις σε πορτάκι πάτα χωρίς.Όσο για τα χαρακτηριστικά, όποιο και να πάρεις η δύναμη θα σου περισσεύει.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Έτσι για να τη σπάσω σε αυτούς που "αφορίζουν":

α) Μιλάνε για την "ποιότητα κατασκευής" του HTC και γενικά των unibody κινητών. Στην πραγματικότητα αναφέρονται στο εξωτερικό περίβλημα και μόνο (που μπορεί να είναι πιο γκλαμουράτο), καθώς όταν λέμε "ποιότητα κατασκευής" εννοούμε το σύνολο του κινητού. Σε αυτή την περίπτωση δε νομίζω όσοι μιλάνε για HTC κτλ να έχουν ανοίξει τα κινητά και να έχουν ελέγξει την ποιότητα των ηλεκτρονικών μερών τους, τις κολλήσεις και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Οπότε, καλό θα είναι η καραμέλα που πιπιλάνε οι υπέρμαχοι της "ποιότητας" να γίνει πιο σαφής...

β) "Πάρε htc για design". Τι να πρωτοσχολιάσω από την άλλη γνωστή καραμέλα... Ότι το design είναι υποκειμενικό; Ότι σκας τόσα χρήματα -κυρίως- για να κάνεις τη δουλειά σου και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι βασικό επιχείρημα η "μόστρα"; Ότι αν δεν βάλεις το κινητό εντός θήκης (οπότε το όποιοι design εξαφανίζεται), τότε θα καταλήξεις σε λίγους μήνες να έχεις ένα "ντιζαϊνάτο" μεν, σημαδεμένο δε κινητό, οπότε πάλι το ντιζάιν πάει περίπατο;

α) Εμ, what; Ναι ο καθε χρηστης θα παρει το κινητο, θα το βαλει στο μικροσκοπιο και θα αρχιζει να σκαναρει τα κυκλωματα για flaws. Αν θες να πεις πως τα HTC ή οποιοδηποτε αλλο εχουν προβληματα πανω σε αυτο, απλα πες το για να το μαθουμε και εμεις. Αυτη η γενικοτητα δεν εχει κανενα νοημα.

β) Να πουμε μια μεγαλη αληθεια; Οποιοδηποτε κινητο μεχρι τα 300€ ειναι κατι παραπανω απο αρκετο για ΟΛΟΥΣ. ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ. Απο εκει και πανω, υπαρχει η γκλαμουρια και "κοιτα την χ-ιντση οθονη μου με UHD και κοιτα τι παπαδες κανει". Hard truth, but truth...

ΥΓ: Υπαρχουν θηκες που δεν αλλοιωνουν την εξωτερικη εμφανιση με το να την κρυβουν.

Αυτοαναιρείσαι. Και αν οι ανάγκες του περιλαμβάνουν την αλλαγή μπαταρίας σε ταξίδι; Αν λιώνει το κινητό και δεν θέλει να το στείλει στο service όταν έρθει η ώρα για αντικατάσταση μπαταρίας, ούτε και να πληρώσει το σχετικό "χαράτσι"; Αν ταυτόχρονα τον ενδιαφέρει το καλύτερο support τόσο από τη samsung, όσο και από το community; Αν τα 16 GB (που αποκλείεται να είναι καθαρά 16, μπορεί να είναι γύρω στα 11) δεν του επαρκούν για τη μουσική, τα αρχεία του, τα apps και 2-3 βαρβάτα παιχνίδια και θέλει τα αρχεία του να τα βάζει σε sd card;

Όλα αυτά -και άλλα πολλά- δεν μπορεί να περιλαμβάνονται στις ανάγκες του; Ή μήπως έχεις κάποιο σοβαρό επιχείρημα για να "ξεχάσει το S4";

Ο κοσμος εχει δειξει οτι το θελει το unibody εδω και παρα πολλα χρονια (iPhone). Το support της Samsung δεν το ξερω, αλλα σε HTC (Touch HD), Sony και Nokia δεν ειχα συναντησει ποτε προβλημα. Για το community και την ανωτεροτητα των Samsung πανω σε αυτο, δεν ξερω απολυτος τιποτα οποτε παω πασο. Για τα GB, αντι να παρει το S4 16GB + SD μπορει να παρει το One 32GB και δεν σου λεω για το design, αλλα η αισθηση του πλαστικου το S4 στο χερι ειναι απαραδεκτη (και εχω πιασει πολλα πλαστικα στα χερια, συμπεραλαμβομενου και του G2 που τελικα απεκτησα).

ΥΓ: Οσο για το browsing, υπαρχει και η αυξηση των fonts σχεδον σε ολους τους browsers. Το εχω κανει και στο δικο γιατι με τοσο ppi που εχουν αυτα τα γραμματα φαινονται σαν pixels.

α) Εμ, what; Ναι ο καθε χρηστης θα παρει το κινητο, θα το βαλει στο μικροσκοπιο και θα αρχιζει να σκαναρει τα κυκλωματα για flaws. Αν θες να πεις πως τα HTC ή οποιοδηποτε αλλο εχουν προβληματα πανω σε αυτο, απλα πες το για να το μαθουμε και εμεις. Αυτη η γενικοτητα δεν εχει κανενα νοημα.

Απλά γράφω ότι όταν μιλάς για "ποιότητα κατασκευής" ουσιαστικά αναφέρεσαι μόνο στο υλικό του εξωτερικού περιβλήματος. Άλλο αυτό, άλλο η "ποιότητα κατασκευής" που δεν μπορείς να την γνωρίζεις αν δεν είσαι ειδικός και δεν ανοίξεις το κινητό.

β) Να πουμε μια μεγαλη αληθεια; Οποιοδηποτε κινητο μεχρι τα 300€ ειναι κατι παραπανω απο αρκετο για ΟΛΟΥΣ. ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ. Απο εκει και πανω, υπαρχει η γκλαμουρια και "κοιτα την χ-ιντση οθονη μου με UHD και κοιτα τι παπαδες κανει". Hard truth, but truth...

Εγώ θα συμφωνήσω ότι ένα κινητό στα 300€ είναι αρκετό για το 99% του κόσμου.

Ο κοσμος εχει δειξει οτι το θελει το unibody εδω και παρα πολλα χρονια (iPhone).

Δε νομίζω...

screen%20shot%202013-11-14%20at%207.17.55%20am.png

Screen_Shot_2013-11-12_at_4.22.49_PM_610x348.png

Για τα GB, αντι να παρει το S4 16GB + SD μπορει να παρει το One 32GB

Τότε το S4 βγαίνει φθηνότερο και εξακολουθεί και έχει το πλεονέκτημα του μεγαλύτερου αποθηκευτικού χώρου.

αλλα η αισθηση του πλαστικου το S4 στο χερι ειναι απαραδεκτη

Για πολλούς ναι. Απλά η συντριπτική πλειοψηφία θα πιάνει τη θήκη του κινητού (που θα του φορέσει για να το προστατέψει) και όχι το πλαστικό.

Εγώ δεν λέω ότι το S4 ή το HTC είναι καλύτερο ή χειρότερο. Ο καθένας ας αγοράσει ό,τι του ταιριάζει. Απλά δεν θεωρώ σοβαρά επιχειρήματα το unibody και το υλικό κατασκευής του εξωτερικού του κινητού, ενώ αντίθετα θεωρώ σοβαρό μειονέκτημα την έλλειψη sd card (τουλάχιστον για τις δικές μου ανάγκες).

εδώ θα +φωνισω 100% με τον [MENTION=1066]gdp77[/MENTION] (και ας διαφωνώ σε άλλα θέματα όπως linux vs Ms :p)

στο θέμα μας

Δύστυχος δεν υπάρχει το τέλειο κινητό

Πριν από αρκετούς μήνες ήμουν και εγώ στο ίδιο δίλημμα --> S4 vs HTC One

Και έβαλα κάτω τις ανάγκες μου και τα ξεχώρισα από τα θέλω μου

τα θέλω μου ήταν το design και το unibody alluminum της HTC

άλλα οι ανάγκες μου ήταν η αποσπομενη μπαταρία (που εκτίμησα ΆΠΕΙΡΑ ειδικά στις διακοπές μου το καλοκαίρι...εκεί που είχαν μείνει οι άλλοι από μπαταρία και δεν είχαν κάπου να φορτίσουν εγώ πάντα είχα 2 μπαταρίες παρακαλώ, στο πορτοφόλι μου χωρίς να πιάνουν χώρο γιατί είναι πολύ λεπτές και τις άλλαζα για πλάκα!!)

+επίσης την sd card που μέσα έχει πααααρα πολύ μουσική +κανα επεισόδιο από κάποια σειρά που τα χρειάζομαι στο γυμναστήριο

οπότε επέλεξα το S4 το οποίο κατέληξε με μια πολύ ωραία θηκούλα και δεν με απασχολεί που είναι πλαστικουρα

και στην τελική και το ONE να είχα πάλι θήκη θα είχε οπότε δεν θα απολάμβανα το αλουμίνιο σε κάθε πιάσιμο

οπότε καλό είναι να ξεχωρίζουμε τα θέλω μας από τις αναγκες μας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.