Jump to content

PC 300ευρο και κατι

stergios1055

Recommended Posts

[MENTION=30805]Nick74[/MENTION] αναλόγως του ποιος θα το χρησιμοποεί, ποιος θα υποστηρίζει σε περίπτωση προβλήματος και πόσο σημαντικό ή όχι είναι να μείνεις χωρίς υπολογιστή κάποιες μέρες/ώρες. Αν είναι το δικό σου μαγαζί πιθανότατα πεταμένα λεφτά όπως λες, αν είναι κάποιου που δεν πολυσκαμπάζει ή δεν έχει εσωτερική υποδομή ούτε χρόνο για να κοιτά τον υπολογιστή, είναι σημαντικό.

8 gb ram αν πας σε dual ch ή 6 gb αν πας σε triple ch (υπαρχουν ακομα? )

Οπως και να χει 64 bit os τη θελει τη ram του.

Δε σε ενδιαφερει να παρεις καμια ραμ τουμπανο με τρελη ταχυτητα και καλα time-ings αλλα μια ικανοποιητικη που να μπορει να λειτουργησει ανετα το os και καποια προγραμματα απροβληματιστα.

Αν τωρα θες 32 bit μονος σου υποβιβαζεις το συστημα

Εγώ από την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι του προτείνετε να πετάξει 100 ευρώ στην Intel για ένα pc γραφείου..

Μπορεί να βάλει έναν Haswell Pentium G3420, που για δουλειές γραφείου είναι εξαιρετικός, με κάτω από 60€.

Βασικά το να τσιγκουνεύεζαι τη RAM είναι γελοίο, είναι το φθηνότερο hardware, αν και στον δικό μου υπολογιστή γραφείου έχω AMD τετραπύρινο με ενσωματομένη κάρτα γραφικών, 4gb ram 1333 και 64bit 8 (το έκανα 7 γιατί δεν δουλεύανε σωστά οι drivers AMD είναι αυτή). Και δεν είχα ποτέ κολύματα, βέβαια δεν το έχω και φορτωμένο, ακόμα και μερικά παιχνιδάκια που έπαιζε (10ετίας φυσικά) άντε που και που να ψιλοκόλαγε. Τον είχα πάρει νομίζω 350-400 με λειτουργικό και πληκτρολόγιο-ποντίκι.

Για τη δουλειά που το θες σχεδόν ότι και να βάλεις μια χαρά θα είναι. Είχα φτειάξει σε φίλο πύργο με 200 ευρώ(χωρίς OS) για να διατηρεί πελατολόγιο και να παίρνει mail και τα σχετικά και ποτέ δεν είχε παράπονο.

Asrock H81M Asrock H81M | Skroutz.gr ~52e

Intel Pentium G3420 Intel Pentium G3420 | Skroutz.gr ~57e

ram 4gb ~ 35e / 8gb ~ 70e

Corsair VS Series VS450 Corsair VS Series VS450 | Skroutz.gr ~40e

hdd

Western Digital Gaviar Green 500GB Western Digital Gaviar Green 500GB Sata3 | Skroutz.gr ~50e (με 10e παραπάνω παίρνεις 1Tb)

ssd

Kingston SSDNow V300 120GB Kingston SSDNow V300 120GB w/Adapter | Skroutz.gr ~75

Samsung 840 Series Evo 120GB Samsung 840 Series Evo 120GB | Skroutz.gr ~90e

DVD-RW ~15e

*Από egate για παράδειγμα με τις πιο οικονομικές επιλογές ~330

μεταφορικά και αντικαταβολή δωρεάν

παίρνεις και ένα λειτουργικό 64bit να βλέπει και την μνήμη κανονικά ~90euro

post-29341-1416077947,3665_thumb.png

8 gb ram αν πας σε dual ch ή 6 gb αν πας σε triple ch (υπαρχουν ακομα? )

Αν τωρα θες 32 bit μονος σου υποβιβαζεις το συστημα

σε αυτο που λες δικαιο εχεις ομος καποια προγραματα μπορει να μν τρεξουν σε 64 βιτ εκει τι να κανω? να περδευομαι με virtual 32 ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.