Jump to content

ποια θεωρείται η καλύτερη θερμοαγώγιμη ?

ARMAGEDDON

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αν πάρουμε ως βάση την ARCTIC SILVER 5 ποια θεωρείτε αμέσως μετά καλύτερη και γιατί , αν μπορούσατε να τις κατατάξετε κιόλας κομπλέ ...

ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

Αυτό δε γίνεται. Επειδή ποτέ δεν μπορείς να απλώσεις την πάστα με τον ίδιο τρόπο, δεν μπορείς να έχει τις ίδιες μετρήσεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις αρκετά review και να βγάλεις ένα, ας πούμε, μέσο όρο.

αμεσως μετα ...δεν ξερω αν εχει νοημα..

Πιο μετα ομως ..

Liquid Metal versus Non Metal Compounds..UPDATE!

[ame=http://www.amazon.co.uk/Phobya-Liquid-Metal-Thermal-Compound/dp/B003TRT796]Phobya - Liquid Metal Thermal Compound - LM - 1g: Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame]

(ή οπου αλλου τη βρεις :p)

επίσης διόρθωσα στο πρώτο Post την θερμαγώγιμη γιατί την έκανα λάθος δίότι έχει βγάλει και η artic cooling silver προφανώς για να μπερδεύει τον κόσμο το κιτρινομάγαζο τις έχει ονομάσει όπως θέλει , τώρα είναι η σωστή οπότε ξαναδείτε το πρώτο Post.

Απο προσωπικές εμπηρίες θέλω να ακούσω είχα πάρει πριν 4 χρόνια AS 5 τα 12g και επειδή έχει περάσει ο καιρός και μου έχει μείνει 1,5ml από τα 5 που έχει συνολικά η σύριγγα ... και λέω να αγοράσω νέα και ήθελα να δω αν υπάρχει καλύτερη από αυτήν

αμεσως μετα ...δεν ξερω αν εχει νοημα..

Πιο μετα ομως ..

Liquid Metal versus Non Metal Compounds..UPDATE!

Phobya - Liquid Metal Thermal Compound - LM - 1g: Amazon.co.uk: Computers & Accessories

(ή οπου αλλου τη βρεις :p)

ας τις αποφύγω αυτές γιατί δεν μου αρέσουν

Δεν μπορω να βρω λογο να μη δε σου αρεσουν.

Μεταξυ των υπολοιπων πρεπει να εχεις βελτιωσει πολυ την τεχνικη -που γενικα ειναι δυσκολο,

εκτος αν βαζεις-βγαζεις 10 φορες τη ψυκτρα να δεις σε ποιες θερμοκρασιες κυμαινονται οι καλυτερες τοποθετησεις- για να βρεις διαφορες ...2 βαθμων?

Αυτη τη καλυτερη non-liquid metal ψαχνεις?

Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει αυτές και κατέληξα σε δικά μου μηχανήματα να χρησιμοποιώ PROLIMATECH PK-3

Έχω διαβάσει και δει καλά σχόλια Thermalright Chill Factor 3, NOCTUA NT-H1

Από τις πολύ καλές Phobya Liquid Metal

post-29341-1416077938,9354_thumb.jpg

Arctic MX-4 FTW!

Είδα διαφορά 4 βαθμών (full load) σε pc φίλου με i5-760, σε σχέση με την prolima που προτείνει ο φίλτατος winters.

Και για να σας προλάβω, και την προηγούμενη φορά εγώ του την είχα βάλει ;)

EDIT: Σε σχέση με την PK-2, όχι με την PK-3 που λέει ο winters, αυτή δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα και ψήθηκα.

Δεν γίνεται να βάλεις ακριβώς ίδια ποσότητα ούτε να την απλώσεις με τον ίδιο τρόπο. Δίνουν μιά εικόνα μεν αλλά σίγουρα δεν είναι ακριβή αποτελέσματα.

(Χώρια το burn in)

Δεν γίνεται να βάλεις ακριβώς ίδια ποσότητα ούτε να την απλώσεις με τον ίδιο τρόπο. Δίνουν μιά εικόνα μεν αλλά σίγουρα δεν είναι ακριβή αποτελέσματα.

(Χώρια το burn in)

μια εικόνα είναι να δεις στο περίπου

που ειναι η coolaboratory liquid pro & ultra οεο?

εγω ψηφιζω αυτην. PK-3 ειχα και την εβγαλα για την liquid ultra, και καλα εκανα ηταν και πανακριβη (η pk-3).

που ειναι η coolaboratory liquid pro & ultra οεο?

εγω ψηφιζω αυτην. PK-3 ειχα και την εβγαλα για την liquid ultra, και καλα εκανα ηταν και πανακριβη (η pk-3).

και πως βγαίνουν αυτού του είδους οι πάστες ? με κλασικούς τρόπους καθαρό ασετόν ή οινόπνευμα ?

εντάξει πανάκριβη δεν την λες την pk-3

τέλος πάντων εκθρονίζω από το κεφάλι μου την ΑS 5 και βάζω την Pk-3

η καλυτερη απ ολες ειναι ενας συνδυασμος σμυριδαλοιφων ! (κατα προτιμηση σε πλακα εφαρμογης)

Οποιος εχει υπομονη ας φτασει lapping σε επιπεδο 2000 η και υψηλοτερο ισως δε χρειαζεται καν θερμοαγωγιμη αφου θα εχει κανει cpu + cpu block γυαλι οποτε δε θα εχουν μεινει κενα για να γεμισουν ;)

Thermal Paste Comparison, Part Two: 39 Products Get Tested - 39 Thermal Compounds Get Benchmarked And Tested

Εδώ έχει άπειρα pastes. Από προσωπική εμπειρία (και επιβεβαιωμένη και από τον Tom) ο καλύτερος λόγος απόδοσης/τιμής/ευκολίας στην τοποθέτηση είναι η Noctua NT-H1. Τη βρίσκεις και στην Ελλάδα, και με ένα tube θα φτιάξεις άπειρα PC.

Thermal Paste Comparison, Part Two: 39 Products Get Tested - 39 Thermal Compounds Get Benchmarked And Tested

Εδώ έχει άπειρα pastes. Από προσωπική εμπειρία (και επιβεβαιωμένη και από τον Tom) ο καλύτερος λόγος απόδοσης/τιμής/ευκολίας στην τοποθέτηση είναι η Noctua NT-H1. Τη βρίσκεις και στην Ελλάδα, και με ένα tube θα φτιάξεις άπειρα PC.

τώρα πήρα PK-3

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.