ARMAGEDDON Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2013 Αν πάρουμε ως βάση την ARCTIC SILVER 5 ποια θεωρείτε αμέσως μετά καλύτερη και γιατί , αν μπορούσατε να τις κατατάξετε κιόλας κομπλέ ...ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
winters Νοέμβριος 29, 2013 #2 Νοέμβριος 29, 2013 Αυτό δε γίνεται. Επειδή ποτέ δεν μπορείς να απλώσεις την πάστα με τον ίδιο τρόπο, δεν μπορείς να έχει τις ίδιες μετρήσεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις αρκετά review και να βγάλεις ένα, ας πούμε, μέσο όρο.
ΝTG Νοέμβριος 29, 2013 #3 Νοέμβριος 29, 2013 αμεσως μετα ...δεν ξερω αν εχει νοημα.. Πιο μετα ομως .. Liquid Metal versus Non Metal Compounds..UPDATE! [ame=http://www.amazon.co.uk/Phobya-Liquid-Metal-Thermal-Compound/dp/B003TRT796]Phobya - Liquid Metal Thermal Compound - LM - 1g: Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame] (ή οπου αλλου τη βρεις )
ARMAGEDDON Νοέμβριος 29, 2013 Author #4 Νοέμβριος 29, 2013 επίσης διόρθωσα στο πρώτο Post την θερμαγώγιμη γιατί την έκανα λάθος δίότι έχει βγάλει και η artic cooling silver προφανώς για να μπερδεύει τον κόσμο το κιτρινομάγαζο τις έχει ονομάσει όπως θέλει , τώρα είναι η σωστή οπότε ξαναδείτε το πρώτο Post. Απο προσωπικές εμπηρίες θέλω να ακούσω είχα πάρει πριν 4 χρόνια AS 5 τα 12g και επειδή έχει περάσει ο καιρός και μου έχει μείνει 1,5ml από τα 5 που έχει συνολικά η σύριγγα ... και λέω να αγοράσω νέα και ήθελα να δω αν υπάρχει καλύτερη από αυτήν αμεσως μετα ...δεν ξερω αν εχει νοημα..Πιο μετα ομως .. Liquid Metal versus Non Metal Compounds..UPDATE! Phobya - Liquid Metal Thermal Compound - LM - 1g: Amazon.co.uk: Computers & Accessories (ή οπου αλλου τη βρεις ) ας τις αποφύγω αυτές γιατί δεν μου αρέσουν
ΝTG Νοέμβριος 29, 2013 #6 Νοέμβριος 29, 2013 Δεν μπορω να βρω λογο να μη δε σου αρεσουν.Μεταξυ των υπολοιπων πρεπει να εχεις βελτιωσει πολυ την τεχνικη -που γενικα ειναι δυσκολο, εκτος αν βαζεις-βγαζεις 10 φορες τη ψυκτρα να δεις σε ποιες θερμοκρασιες κυμαινονται οι καλυτερες τοποθετησεις- για να βρεις διαφορες ...2 βαθμων?Αυτη τη καλυτερη non-liquid metal ψαχνεις?
winters Νοέμβριος 29, 2013 #7 Νοέμβριος 29, 2013 Prolimatech Thermalpaste PK-3 Nano 1,5gr - Ψύκτρες - plaisio.gr
idonthave Νοέμβριος 29, 2013 #8 Νοέμβριος 29, 2013 Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει αυτές και κατέληξα σε δικά μου μηχανήματα να χρησιμοποιώ PROLIMATECH PK-3 Έχω διαβάσει και δει καλά σχόλια Thermalright Chill Factor 3, NOCTUA NT-H1 Από τις πολύ καλές Phobya Liquid Metal
ARMAGEDDON Νοέμβριος 29, 2013 Author #10 Νοέμβριος 29, 2013 τι βρήκα τι βρήκα [eXtreme-roundup] 26 Thermal Compounds tested - hwbot.org
virus777 Νοέμβριος 29, 2013 #11 Νοέμβριος 29, 2013 Arctic MX-4 FTW! Είδα διαφορά 4 βαθμών (full load) σε pc φίλου με i5-760, σε σχέση με την prolima που προτείνει ο φίλτατος winters. Και για να σας προλάβω, και την προηγούμενη φορά εγώ του την είχα βάλει EDIT: Σε σχέση με την PK-2, όχι με την PK-3 που λέει ο winters, αυτή δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα και ψήθηκα.
winters Νοέμβριος 29, 2013 #12 Νοέμβριος 29, 2013 τι βρήκα τι βρήκα [eXtreme-roundup] 26 Thermal Compounds tested - hwbot.orgΔεν γίνεται να βάλεις ακριβώς ίδια ποσότητα ούτε να την απλώσεις με τον ίδιο τρόπο. Δίνουν μιά εικόνα μεν αλλά σίγουρα δεν είναι ακριβή αποτελέσματα.(Χώρια το burn in)
ARMAGEDDON Νοέμβριος 29, 2013 Author #13 Νοέμβριος 29, 2013 Δεν γίνεται να βάλεις ακριβώς ίδια ποσότητα ούτε να την απλώσεις με τον ίδιο τρόπο. Δίνουν μιά εικόνα μεν αλλά σίγουρα δεν είναι ακριβή αποτελέσματα.(Χώρια το burn in)μια εικόνα είναι να δεις στο περίπου
fuz10n Νοέμβριος 29, 2013 #14 Νοέμβριος 29, 2013 που ειναι η coolaboratory liquid pro & ultra οεο?εγω ψηφιζω αυτην. PK-3 ειχα και την εβγαλα για την liquid ultra, και καλα εκανα ηταν και πανακριβη (η pk-3).
ARMAGEDDON Νοέμβριος 29, 2013 Author #15 Νοέμβριος 29, 2013 που ειναι η coolaboratory liquid pro & ultra οεο?εγω ψηφιζω αυτην. PK-3 ειχα και την εβγαλα για την liquid ultra, και καλα εκανα ηταν και πανακριβη (η pk-3).και πως βγαίνουν αυτού του είδους οι πάστες ? με κλασικούς τρόπους καθαρό ασετόν ή οινόπνευμα ?εντάξει πανάκριβη δεν την λες την pk-3τέλος πάντων εκθρονίζω από το κεφάλι μου την ΑS 5 και βάζω την Pk-3
Nick74 Νοέμβριος 29, 2013 #16 Νοέμβριος 29, 2013 η καλυτερη απ ολες ειναι ενας συνδυασμος σμυριδαλοιφων ! (κατα προτιμηση σε πλακα εφαρμογης) Οποιος εχει υπομονη ας φτασει lapping σε επιπεδο 2000 η και υψηλοτερο ισως δε χρειαζεται καν θερμοαγωγιμη αφου θα εχει κανει cpu + cpu block γυαλι οποτε δε θα εχουν μεινει κενα για να γεμισουν
j0maK Νοέμβριος 29, 2013 #17 Νοέμβριος 29, 2013 Thermal Paste Comparison, Part Two: 39 Products Get Tested - 39 Thermal Compounds Get Benchmarked And TestedΕδώ έχει άπειρα pastes. Από προσωπική εμπειρία (και επιβεβαιωμένη και από τον Tom) ο καλύτερος λόγος απόδοσης/τιμής/ευκολίας στην τοποθέτηση είναι η Noctua NT-H1. Τη βρίσκεις και στην Ελλάδα, και με ένα tube θα φτιάξεις άπειρα PC.
ARMAGEDDON Νοέμβριος 29, 2013 Author #18 Νοέμβριος 29, 2013 Thermal Paste Comparison, Part Two: 39 Products Get Tested - 39 Thermal Compounds Get Benchmarked And TestedΕδώ έχει άπειρα pastes. Από προσωπική εμπειρία (και επιβεβαιωμένη και από τον Tom) ο καλύτερος λόγος απόδοσης/τιμής/ευκολίας στην τοποθέτηση είναι η Noctua NT-H1. Τη βρίσκεις και στην Ελλάδα, και με ένα tube θα φτιάξεις άπειρα PC.τώρα πήρα PK-3
ARMAGEDDON Νοέμβριος 29, 2013 Author #20 Νοέμβριος 29, 2013 πηρα εννοεις ετσι?! yeap yeap πήρα τυπογραφικών λάθος
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.