Jump to content

Aγορά Cpu+Gpu για FSX

AccelDrag

Recommended Posts

Χαιρετώ το φιλοτεχνολογικό κοινό και μπαίνω άμεσα στο ψητό...

...Ομολογώ ότι έχω πελαγώσει...

Ένθερμος φίλος του Flight Simulator αλλά με δυστυχώς περιορισμένο μπάτζετ σε σχέση με τα όνειρα που κάνω για σοβαρές επιδόσεις.

Το θέμα είναι πως ενώ παίζει ακόμα και με πολύ παλιά κομμάτια,

αν θες να το βελτιώσεις οπτικά, εύκολα γονατίζει 3770.

Βέβαια αυτό το διαβάζω αλλά δεν μπορώ να έχω άποψη...εδώ ελπίζω να με βοηθήσετε εσείς.

Σπρώχνω σε cpu ή gpu; Oi developers των addons λένε ότι το πολύ 25% βγαίνει απο την κάρτα και ότι μόνο ο επεξεργαστής μετράει.

Απο την άλλη δεν θα αγοράσω κάρτα που σε 6 μήνες θα με κοιτά ανήμπορη να πάιξει το οτιδήποτε...

Γύρω στα 400 ευρώ ψάχνομαι...

4960 + 780 δεν μπορώ να πάρω αυτό είναι το μόνο σίγουρο :jester:

4770k 280x προτεινω εγω.Δηλαδη δυνατο cpu και καρτα γραφικων οτι πιο φθηνο με αρκετη δυναμη και κυριως μνημη 3gb για textures.Mητρικη παρε την πιο φθηνη που κανει ενα μετριο oc στα 4-4.2ghz και θα σαι αρχοντας./Αυτα ειναι στα 600€ αλλα ειναι και setup που θα σε βγαλει ανετα μια 3ετια λογω mantle με οτι βγει απο games.

Απο προσωπικη εμπειρια με το fsx ξερω οτι το παιχνιδι θελει cpu αλλα παραλληλα θελει και ρολογια..δηλαδη πιστευω οτι ενας 4670k ειναι η καλυτερη επιλογη.Τον ανεβαζεις και οσο παει και εισαι πρωτος.

Τωρα σε τι socket εισαι?

Αν θες fsx με extreme γραφικα και χωρις κολληματα πρεπει να μπει το χερι βαθια στην τσεπη..

Είναι γεγονός αυτό :wall:

Απο προσωπικη εμπειρια με το fsx ξερω οτι το παιχνιδι θελει cpu αλλα παραλληλα θελει και ρολογια..δηλαδη πιστευω οτι ενας 4670k ειναι η καλυτερη επιλογη.Τον ανεβαζεις και οσο παει και εισαι πρωτος.

Τωρα σε τι socket εισαι?

Πάω για clean configuration, δεν έχω συγκεκριμένο πλάνο επιλογής.

Σε φίλο με i7 920 με το πρώτο μεγάλο addon έγινε πανικός, λες και έβαλες άγκυρα στο σύστημα.

καποτε ειχαμε αναφερθει στις απαιτησεις για το fsx αν ψαξεις στο θεμα που αναφερεται στα παιχνιδια θα βρεις για το fsx.

ΟΚ θα το δω και αυτό, thanx

4770k 280x προτεινω εγω.Δηλαδη δυνατο cpu και καρτα γραφικων οτι πιο φθηνο με αρκετη δυναμη και κυριως μνημη 3gb για textures.Mητρικη παρε την πιο φθηνη που κανει ενα μετριο oc στα 4-4.2ghz και θα σαι αρχοντας./Αυτα ειναι στα 600€ αλλα ειναι και setup που θα σε βγαλει ανετα μια 3ετια λογω mantle με οτι βγει απο games.

Μακάρι να υπήρχε το ποσό...:help:

Αν αυτό είναι η λύση τότε να το αναβάλω να μαζέψω παραπάνω...κάποτε :woot:

• 1 month later...

Είχαμε μια ατυχή εξέλιξη που μας υποχρεώνει να μειώσουμε το μπάτζετ :TD:

CPU i5 4670k

GPU HD7950 Double D 3GB

M/B Asrock h77 Pro

'Eνα 550 τροφοδοτικό και 1600mhz...δηλαδή πέφτουμε πολύ αλλά πέσαμε θύματα των καιρών...600 το πολύ όλα μαζί...

Τι λέτε; Για τα πάντα είμαι ανοιχτός σε προτάσεις :rolleyes:

Είχαμε μια ατυχή εξέλιξη που μας υποχρεώνει να μειώσουμε το μπάτζετ :TD:

CPU i5 4670k

GPU HD7950 Double D 3GB

M/B Asrock h77 Pro

'Eνα 550 τροφοδοτικό και 1600mhz...δηλαδή πέφτουμε πολύ αλλά πέσαμε θύματα των καιρών...600 το πολύ όλα μαζί...

Τι λέτε; Για τα πάντα είμαι ανοιχτός σε προτάσεις :rolleyes:

Δυστυχως δεν ταιριαζει ο cpu με την μητρικη..

o 4670 ειναι LGA1150

και η Η77 ειναι LGA1155.

Δεν με ενδιαφέρει το ρολόγιασμα...το βασικό είναι να παίζει ο ο εξομοιωτής...

Η πρώτη επιλογή ο 3770, γονατίζει πανεύκολα...πήγαινα για 4770 αλλά δεν βγαίνει χρηματικά τελικά...οπότε...πακέτο.

Δεν με ενδιαφέρει το ρολόγιασμα...το βασικό είναι να παίζει ο ο εξομοιωτής...

Η πρώτη επιλογή ο 3770, γονατίζει πανεύκολα...πήγαινα για 4770 αλλά δεν βγαίνει χρηματικά τελικά...οπότε...πακέτο.

Αφου δεν σε ενδιαφερει δεν υπαρχει λογος να πας σε σειρα Κ. 3770 με 4770 5€ διαφορα εχουν... γυρω στα 270+ ειναι και οι δυο.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

• 3 weeks later...

Πέτυχα σύστημα με περίπου τα ίδια addons Που θέλω εγώ (REX 2.0 κτλπ.) ο μαμά σερνόταν πραγματικά...και το παλικάρι το προσέχει το σύστημα του.

Τελικά με βλέπω με 4670k και Gigabyte Z87x-UD3H για να μην το πολυκουράζω...ήδη ασχολούμαι 3 μήνες με το θέμα...ευχαριστώ πάντως για το input, ευπρόσδεκτες οι συμβουλές απο συν-fsx-ιστές :jump1:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.