Jump to content

Αγορα Windows 8 Βοηθεια

antonis123

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας,

Θελω να αγορασω λειτουργικο και θελω να μου πειτε αν αγορασω σε CD τα Windows 8 η 8.1 αν θα μπορω να τα κανω εγκατασταση σε πανω απο δυο υπολογιστες(οπως μπορω να κανω με τα αυθεντικα Windows 7 που εχω τωρα). Επιπλεον ποια ειναι η εκδοση που θα μπορω να την εγκαταστησω σε πανω απο δυο υπολογιστες(δηλαδη να ειναι εγκατεστημενα στο λαπτοπ που θα παρω και στον σταθερο μου);

Επισης αν θα μπορω να τα κανω εγκατασταση σε πανω απο δυο υπολογιστες, ποια να παρω; Τα 8 και να τα αναβαθμισω σε 8.1 αφου ειναι δωρεαν; Η να παρω κατευθειαν τα 8.1;

Τα Windows ειναι μια αδεια για εναν υπολογιστη. Αν θες να τα χρησιμοποιησεις σε 2ο, πρεπει να παρεις δευτερη αδεια.

Υπαρχουν και πακετα των 5 αδειων αλλα φυσικα ειναι αρκετα πιο ακριβα.

Οτιδηποτε αλλο ειναι παρατυπο & παρανομο

Και κατι αλλο, ποια η διαφορα των DSP εκδοσεων και των retail;

Αν αγορασω την DSP εκδοση των Windows 8.1, θα μπορω να κανω αναβαθμιση στο Hardware του υπολογιστη μου η να τον κανω φορματ εαν χρειαστει;

Οι DSP εκδόσεις, είναι αυτές που πουλάνε τα μαγαζιά μαζί με κάθε νέο σύστημα. Δεν πωλούνται ξεχωριστά.

Εγω εχω ηδη στον υπολογιστη μου Wndows 7 και θελω να αγορασω τα 8 η τα 8.1. Ποια εκδοση πρεπει να αγορασω ωστε να κανω φορματ και να περασω τα 8 η τα 8.1;

Δεν το έχω ψάξει να σου πω την αλήθεια γιατί τα παίρνω δωρεάν, μα πρέπει να αγοράσεις οποιαδήποτε έκδοση δεν γράφει OEM, DSP ή UPGRADE.

Η τελευταία είναι για αναβάθμιση από τα 7. Δεν το συστήνω με τπτ. Βγάζει κ πολλά προβλήματα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.