antonis123 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2013 Γεια σας,Θελω να αγορασω λειτουργικο και θελω να μου πειτε αν αγορασω σε CD τα Windows 8 η 8.1 αν θα μπορω να τα κανω εγκατασταση σε πανω απο δυο υπολογιστες(οπως μπορω να κανω με τα αυθεντικα Windows 7 που εχω τωρα). Επιπλεον ποια ειναι η εκδοση που θα μπορω να την εγκαταστησω σε πανω απο δυο υπολογιστες(δηλαδη να ειναι εγκατεστημενα στο λαπτοπ που θα παρω και στον σταθερο μου);Επισης αν θα μπορω να τα κανω εγκατασταση σε πανω απο δυο υπολογιστες, ποια να παρω; Τα 8 και να τα αναβαθμισω σε 8.1 αφου ειναι δωρεαν; Η να παρω κατευθειαν τα 8.1;
YDinopoulos Νοέμβριος 28, 2013 #2 Νοέμβριος 28, 2013 Τα Windows ειναι μια αδεια για εναν υπολογιστη. Αν θες να τα χρησιμοποιησεις σε 2ο, πρεπει να παρεις δευτερη αδεια. Υπαρχουν και πακετα των 5 αδειων αλλα φυσικα ειναι αρκετα πιο ακριβα.Οτιδηποτε αλλο ειναι παρατυπο & παρανομο
antonis123 Νοέμβριος 28, 2013 Author #3 Νοέμβριος 28, 2013 Και κατι αλλο, ποια η διαφορα των DSP εκδοσεων και των retail;Αν αγορασω την DSP εκδοση των Windows 8.1, θα μπορω να κανω αναβαθμιση στο Hardware του υπολογιστη μου η να τον κανω φορματ εαν χρειαστει;
Delijohn Νοέμβριος 28, 2013 #4 Νοέμβριος 28, 2013 Οι DSP εκδόσεις, είναι αυτές που πουλάνε τα μαγαζιά μαζί με κάθε νέο σύστημα. Δεν πωλούνται ξεχωριστά.
antonis123 Νοέμβριος 29, 2013 Author #5 Νοέμβριος 29, 2013 Εγω εχω ηδη στον υπολογιστη μου Wndows 7 και θελω να αγορασω τα 8 η τα 8.1. Ποια εκδοση πρεπει να αγορασω ωστε να κανω φορματ και να περασω τα 8 η τα 8.1;
Delijohn Νοέμβριος 29, 2013 #6 Νοέμβριος 29, 2013 Δεν το έχω ψάξει να σου πω την αλήθεια γιατί τα παίρνω δωρεάν, μα πρέπει να αγοράσεις οποιαδήποτε έκδοση δεν γράφει OEM, DSP ή UPGRADE.Η τελευταία είναι για αναβάθμιση από τα 7. Δεν το συστήνω με τπτ. Βγάζει κ πολλά προβλήματα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.