spH3RiCal Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2013 Ειπα να μπω κι εγω στο χορο μιας και ειναι της μοδας τελευταια αλλα εχω ορισμενες ερωτησεις/προβληματα. Με τα πολλα αφου καταφερα χθες να στησω τα wallets, pool accounts κτλ βλεπω οτι το rate μου στο mining ειναι τραγικα μικρο (54-58khash/s). Ξερω οτι οι nvidia καρτες δε το εχουν τοσο οσο οι amd αλλα απο καποια στατιστικα που ειδα, η 680 μου επρεπε να βγαζει γυρω στα 200. Ολα αυτα με το guiminer για mining LTC. Σιγουρα θελει καποια ρυθμιση αλλα δε το εχω καθολου Επισης εχει αγορασει κανεις bitcoins, litecoins κτλ να εχω μια ιδεα για τη διαδικασια? Thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Νοέμβριος 28, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2013 All About Bitcoin Mining: Road To Riches Or Fool's Gold? - The Basics Of Bitcoin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickzzz Νοέμβριος 28, 2013 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2013 Δεν αξίζουν πια οι gpu για bitcoin mining, τσάμπα το ρεύμα που καταναλώνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Νοέμβριος 28, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2013 Ναι το ξερω, γιαυτο ειπα να δοκιμασω το Litecoin που ειναι σε πιο γηινα επιπεδα τουλαχιστον προς το παρον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Δεκέμβριος 4, 2013 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2013 Φίλε δε βοηθάς λίγο??Προσπαθώ σήμερα να κάνω δουλειά αλλά δε νομίζω ότι καταφέρνω κάτι !!Κατέβασα το bitcoin πρόγραμμα και αργεί αρκετά να συγχρονίσει..είναι στην 134η εβδομάδα από τις 250+ που ξεκίνησε, εδώ και 2-3 ώρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Δεκέμβριος 4, 2013 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2013 θέλει κανένα 7ωρο, τουλάχιστον το litecoin που δοκίμασα εγώ... απλά το παράτησα, λόγω χρόνου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Δεκέμβριος 5, 2013 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2013 lol https://www.schneier.com/blog/archives/2013/12/the_problem_wit_5.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 12, 2013 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 Με τα ltc μπορεί να εξηγήσει κάποιος τι παίζει; έστω ότι κατεβάζεις το σχετικό πρόγραμμα και αρχίζεις το mining. Μετά τις μπορείς να τα κάνεις; Sent from my Galaxy Note using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickzzz Δεκέμβριος 12, 2013 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 Να το πουλήσεις στα online ανταλλακτήρια για $/€ κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 12, 2013 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 Απλή ερώτηση. Βάζεις π.χ. μια 280Χ και αρχίζει το σκάψιμο. Είναι δεδομένο ότι θα ξεθάψει κάποιο litecoin να το πουλήσεις αργότερα; Ποιος είναι ο μέσος χρόνος μιας τέτοιας κάρτας γραφικών μέχρι να σου δώσει κάτι που να μπορείς να πουλήσεις; Θα πρέπει να δουλεύει ένα μήνα π.χ. για να βγάλει ένα litecoin; Αν τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα και κάνω λάθος ερωτήσεις γράψτε απλά ένα "Έχεις μαύρα μεσάνυχτα". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 12, 2013 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 Απλή ερώτηση. Βάζεις π.χ. μια 280Χ και αρχίζει το σκάψιμο. Είναι δεδομένο ότι θα ξεθάψει κάποιο litecoin να το πουλήσεις αργότερα; Ποιος είναι ο μέσος χρόνος μιας τέτοιας κάρτας γραφικών μέχρι να σου δώσει κάτι που να μπορείς να πουλήσεις; Θα πρέπει να δουλεύει ένα μήνα π.χ. για να βγάλει ένα litecoin;Αν τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα και κάνω λάθος ερωτήσεις γράψτε απλά ένα "Έχεις μαύρα μεσάνυχτα". το link στο post του [MENTION=109]tassoss[/MENTION] παραθετει αρκετα απλα και κατανοητα απαντησεις σε πολλες αποριες τετοιου ειδους. Εν ολιγοις εαν εχεις τσαμπα ρευμα και με εξοπλισμο αρκετων $$$ κατι μπορεις να βγαλεις ακομα Εκει που εχει φτασει πλεον το παιχνιδι, εαν πας με τιμολογιο ΔΕΗ & mainstream συστημα H/Y (ακομα και με καρτα τετοιας κατηγοριας) μαλλον κατι δεν εχεις υπολογισει καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 12, 2013 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 το link στο post του [MENTION=109]tassoss[/MENTION] παραθετει αρκετα απλα και κατανοητα απαντησεις σε πολλες αποριες τετοιου ειδους.Εν ολιγοις εαν εχεις τσαμπα ρευμα και με εξοπλισμο αρκετων $$$ κατι μπορεις να βγαλεις ακομα Εκει που εχει φτασει πλεον το παιχνιδι, εαν πας με τιμολογιο ΔΕΗ & mainstream συστημα H/Y (ακομα και με καρτα τετοιας κατηγοριας) μαλλον κατι δεν εχεις υπολογισει καλα Το Bitcoin τέλος, όποιος έβγαλε έβγαλε. Τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει. Στην περίπτωση του Litecoin όμως τα πράγματα πρέπει να είναι ακόμα ποιο προσιτά για την ΔΕΗ και μια καλή gpu. Στο εξωτερικό λένε έχουν γίνει ανάρπαστες οι AMD GPUs από 7950 και πάνω. Ακόμα δεν έχουν βγάλει στικάκια και ιστορίες για minimg οπότε για Litecoin η καλύτερη μέθοδος για τους επόμενους μήνες παραμένουν οι gpu. Στην τελική άλλο ρωτάω. Βάζεις μια gpu και χτυπιέται αλύπητα. Θα έχει αποτέλεσμα και ποιο θα είναι αυτό; Δεν έχει κανένας παρευρεθεί στην γέννηση του πρώτου Litecoin του; Πόσο καιρό κράτησε η εγκυμοσύνη; Εκτός και αν κανένας δεν θέλει να πει διότι πολύ απλά δεν συμφέρει να δώσεις κίνητρο - αν υπάρχει - στον άλλον να γίνει ανταγωνιστής σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 12, 2013 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 τώρα παίδες κατέβασα απο εδώ και θα δοκιμάσω με την 280χ-7970 και θα σας πωhttps://litecoin.org/el Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 12, 2013 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 τώρα παίδες κατέβασα απο εδώ και θα δοκιμάσω με την 280χ-7970 και θα σας πωhttps://litecoin.org/elΑν βγάλεις πολλά εκατομύρια, μην το γράψεις και ζηλέψουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 12, 2013 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2013 θα τα δώσω στο lab να αναβαθμιστεί fixed θα τον αγοράσω* hehehehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death Δεκέμβριος 15, 2013 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Για όποιον έχει Nvidia και έχει βλέψεις για Litecoin να χρησιμοποιήσει τον Cudaminer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 16, 2013 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 Τελικα δεν εκανα τιποτα γιατι ειναι γτπ η πιο μεγαλη απατη κατεμε θα πριτημουσα benchmark και αναλογα το score σου να παιρνεις κατι Στάλθηκε απο Thelab.gr Phone Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 16, 2013 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 Mining με arm cpu, έτσι από περιέργεια, αξίζει; Sent from my Galaxy Note using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Δεκέμβριος 16, 2013 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 https://en.bitcoin.it/wiki/Mining_hardware_comparison Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 17, 2013 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2013 Κατέβασα το Litecoin του παραπάνω λινκ, τι ακριβώς κάνει κ θέλει τόσες ώρες? Βλέπω να κατεβάζει κάτι, αλλά τι? CPU-GPU κοιμούνται. Όταν τελειώσει θα αρχίσει να φαρμάρει ή θέλω άλλο πρόγραμμα για αυτό? Μου κίνησε την περιέργεια το θέμα, όχι τπτ άλλο. Βέβαια υπάρχουν και κάτι καμένοι που το κάνε επιστήμη! βλ. 3:00+ [ame=http://www.youtube.com/watch?v=PItCbRUFsQo]A Look at the BFL Jalapeno and Little Single ASIC Bitcoin Miners - YouTube[/ame] Και άλλοι που τo κάναν μπίζνα! https://products.butterflylabs.com/ "600 GH Bitcoin Mining Card The Monarch BPU 600 C $4,680.00" Είναι πάρα πολλές οι παραλλαγές... http://coinmarketcap.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.