lospsi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2013 Έχω δύο PC με παρόμοια χαρακτηριστικά:CPU: Core2Duo E8400 και Athlon X64RAM: 4GB ddr2ssd 60gbhdd 640gb sata2vga δεν θυμάμαι, όχι κάτι extremeDVDrwεξωτερικοί σκλήροι τρέχουν με δικό τους ρεύμα. Κανα στικάκι που και που.Τα δουλεύω με enermax pro82+ 425W. Είναι ΟΚ ή θα μου δημιουργεί πρόβλημα? Βέβαια, τα δουλεύω ήδη εδώ και 3-4 χρόνια, απλά μου μπήκε ο προβληματισμός επειδή διαβάζω και βλέπω PC με 650W-800W... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 28, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2013 Kανενα προβλημα δε προκεται να σου δημιουργησει..(αν και καλο θα ηταν να ηξερες ποια καρτα εχεις)Για τους περισσοτερους χρηστες ενα ποιοτικο 450-550αρι ειναι παραπανω απο μια χαρα...(και εννοειται αρκετο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lospsi Νοέμβριος 28, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2013 Στην δουλεια εχω μια hd4800 και στο σπιτι μια παρεμφερη...Εντωμεταξυ, βρηκα στο site της enermax εναν υπολογιστη απαιτουμενης ισχυος βασει των φορτιων που εχει ενα τροφοδοτικο (βαζεις και ανεμιστηρακια κτλ)και μου το εβγαλε στα 285w. Link to comment Share on other sites More sharing options...
j0maK Νοέμβριος 28, 2013 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2013 Κανένα απολύτως πρόβλημα, είναι υπέραρκετά τα Watt του τροφοδοτικού σου, σε συνδυασμό με την μάρκα και το μοντέλο του. Αν ήταν κανένα random τροφοδοτικό 400άρι του 10ευρου, τότε μπορεί και να έιχες θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Νοέμβριος 29, 2013 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2013 Εντωμεταξυ, βρηκα στο site της enermax εναν υπολογιστη απαιτουμενης ισχυος βασει των φορτιων που εχει ενα τροφοδοτικο (βαζεις και ανεμιστηρακια κτλ)και μου το εβγαλε στα 285w.μα δεν καις παραπάνω όταν δουλεύει το pc ...μόνο σε κάνα game και με μέτρια+ κάρτα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.