makio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2013 εχω εναν παλιο laser (tally genicom 8008)ειναι καμποσο καιρο σε αχρηστια μιας και τα αναλωσιμα του ειναι πανακριβατα τονερ του γεμιζουν πανευκολα αλλα ακομα και το χυμα (μπουκαλι) ειναι ακριβοτερα απο αλλωντελικα εχουν τοση διαφορα μεταξυ τους ωστε πρεπει να αγορασω το ακριβες συμβατο τονερ/σκονη ή να παρω καποιο χυμα φθηνο που θα βρω?αυτο βεβαια με την προυποθεση οτι δεν μ ενδιαφερει η ποιοτητα τοσο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Νοέμβριος 29, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2013 ενυμπαντυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojos170304 Νοέμβριος 29, 2013 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2013 Από όσο ξέρω θα πρέπει να βρεις την αναλογία σιδήρου - μελανιού για τον εκτυπωτή σου. Περισσότερος σίδηρος θα το βγάζει μαύρο, λιγότερος ξεθωριασμένο. Μπορείς να κάνεις δοκιμές με άλλα τόνερ, απλά θα πρέπει να έχεις καθαρίσει όλο το σύστημα πολύ καλά για να μην ανακατέψεις διαφορετικά τόνερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG Δεκέμβριος 15, 2013 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 τα τονερ του γεμιζουν πανευκολα αλλα ακομα και το χυμα (μπουκαλι) ειναι ακριβοτερα απο αλλωντελικα εχουν τοση διαφορα μεταξυ τους ωστε πρεπει να αγορασω το ακριβες συμβατο τονερ/σκονη ή να παρω καποιο χυμα φθηνο που θα βρω?Ναι έχουν διαφορά, και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε άλλο σε έναν εκτυπωτή. Σπάνια ένα διαφορετικό σετ δουλεύει σε άλλον εκτυπωτή, ειδικά στους έγχρωμους laser. Αυτό γιατί οι φυσικοχημικές ιδιότητες είναι διαφορετικές (ευκολία ηλεκτροστατικής φόρτισης, πόσο εύκολα ρέει, είδος χημικής σύστασης). Τι τιμή σου είπαν, γύρω στα 40€? Είναι σχετικά μεγάλης χωρητικότητας τα toner cartridge αυτού του εκτυπωτή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Δεκέμβριος 15, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 ok ευχαριστω για την ενημερωση !παντως ο tally genicom 8008 ειναι πανομοιοτυπος με τον lexmark c500 (c500dn κλπ)εδω<θα δω μηπως βρω απο ebay...(τιμη μου ειπαν περ. 60 για επαναγεμισμενα και 55 ανα μπουκαλι 120 γρ.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG Δεκέμβριος 15, 2013 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 παντως ο tally genicom 8008 ειναι πανομοιοτυπος με τον lexmark c500 (c500dn κλπ)To ξέρω.Θα σου στείλω pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.