moras20 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2013 Καλησπέρα παιδια ,χρειαζομαι μερικες συμβουλες για την τελικη μ επιλογή για λαπτοπ . Ειμαι φοιτητη ς σε πληροφοριακαριο πανεπιστ/κο τμημα οποτε το λαπτοπ θελω ν αξιζει τα λεφτα του,το ευροσ τιμων που κινουμαι ειναι 700-800 ευρω. μτα απο πολυ ψαξιμο ειμαι στις εξης τρεις επιλογες1)DELL 15R Inspiron 3537 i7-4500U/8GB/1TB 2)ASUS A56CB-XX175H3)toshiba satellite L50-A-105 το ντελλ εχει προταιρηματα μνημης και καρτας γραφικων ομως σε σχεση με την τριτη επιλογη πασχει σε επεξεργαστη ,ακμα δεν ξερω κατα ποσο βαθμο ειναι καλη η οθονη του . Επειτα το asus το θεωρω πολυ ποιοτικο κατασκευαστικα γαυτο ακομα με τραβαει.Οποιος μπορει ας μου πει την γνωμη του,ευχαριστω εκ των προτερων, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Νοέμβριος 27, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2013 1366x768 έχουν και τα laptop των 300€. Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε ένα laptop με πάνελ της προκοπής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moras20 Νοέμβριος 27, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2013 εισαι σωστος αλλα βλεπω οτι ανεβαινει πολυ το μπατζετ ας μην ξεχναμε οτι για visual studio κτλ που ειν η προτεραιοτητα μου πιο πολυ βαση θα δωσω επεξεργαστικη ισχυη λογικα κατι που το εχω στα πλαισια του μπατζετ μου,παντως θα το χω στ μυαλο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rchangel Νοέμβριος 28, 2013 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2013 Και εγώ θέλω να αγοράσω άμεσα ένα laptop άμεσα με χαρακτηριστικά σαν αυτά που θες και εσύ. Νομίζω ότι έω καταλήξει σε αυτό το Asus Vivibook . Οι διαφορές τους από ότι βλέπω είναι στο οτι αυτό που λες έχει έξτρα την gtx 740m ενώ αυτό που λέω είναι ultrabook με touchscreen και έχει 24 gb ssd.Τι πιστεύεις πως θα είναι καλύτερο μεταξύ αυτών των 2; Link to comment Share on other sites More sharing options...
moras20 Νοέμβριος 28, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2013 αμα θελεις asus σου προτεινω αυτο που ειναι στις επιλογες μου λογω καρτας γραφικων και επεξεργαστη,εκτος και αν θες touch τωρα απο ssd δεν θα σ πω πολλα γτ δν εχω ασχοληθει παρα πολυ αλλα ξερω οτι μετραει,επεξεργαστης και καρτα γραφικων ειναι ο πιο σημαντικος συνδυασμος για μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.