SpirosKGR Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2013 Καλησπέρα παιδιά, παρατήρησα ότι όταν κάνουμε scroll up με τη ροδέλα του ποντικιού ακούγεται ένα "κρακ-κρακ", ενώ σε scroll down δεν ακούγεται τίποτα. Είναι λογικό; ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Νοέμβριος 27, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2013 Καλησπέρα παιδιά, παρατήρησα ότι όταν κάνουμε scroll up με τη ροδέλα του ποντικιού ακούγεται ένα "κρακ-κρακ", ενώ σε scroll down δεν ακούγεται τίποτα. Είναι λογικό; ?????ναι και σε μένα έτσι κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Νοέμβριος 27, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2013 ναι και σε μένα έτσι κάνει. Το 13 έχεις? οπότε να μην ανησυχώ ε? ειναι μια χαρά δεν αντιμετωπίζω κάποιο άλλο πρόβλημα πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Νοέμβριος 27, 2013 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2013 Και σε μένα το ιδιο ακριβώς συμβαίνει,δεν ειναι προβλημα μην ανησυχείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Νοέμβριος 27, 2013 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2013 Το 13 έχεις? οπότε να μην ανησυχώ ε? ειναι μια χαρά δεν αντιμετωπίζω κάποιο άλλο πρόβλημα πάντως ναι το 13, μερικές φορές "τσιρίζει" κιόλας η ροδέλα σαν να θέλει γρασάρισμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Νοέμβριος 27, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2013 Οοουφφφφ να είστε καλά ρε παιδιά ειχα μια αγωνία ότι θα έτρεχα για rma. Γενικα ειμαι πολύ ευχαριστημένος από το ποντικάκι, αύριο θα ρολαρει πάνω σε ένα steelseries qck γιατί το Razer goliathus έχει αρχίσει να ξεφτιζει γεμίζοντας σκουπιδακια τα mousefeets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Νοέμβριος 27, 2013 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2013 Σε ενα Qck+ medium το έχω και εγώ,είμαι πολύ ευχαριστημένος,πολύ κάλος συνδυασμός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Νοέμβριος 28, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2013 Τελικά δεν έχει πρόβλημα το ποντίκι σύμφωνα και με το mail που έλαβα από την ίδια την Razer " ------ Details of Your Request ------ Hello, my Deathadder 2013's scroll wheel is really silent when I scoll down, but kinda rattles and is noisy when I scoll up ( it's sounds like "crack" "crack" , is that normal or not? Thank you ! "Razer:" Hi there,My name is Andrew and I have tested on our Deathadder and it is normal. scroll up is slightly louder than scroll downShould you have any other concerns, do let us knowBest Regards,Razer Support Team " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.