Soldi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2013 Χαιρετε παιδες, οπως φαινεται παραπανω εχω προβλημα με τον επεξεργαστη μου ο οποιος ανεβαζει θερμοκρασια και γενικα η ψυκτρα του ακουγεται παρα πολυ.Μιλαμε για τον amd phenom ii x4 955..Θα ηθελα να μου προτεινεται μια καλη και οικονομικη ψυξη περιπου στο πενηνταρικο και με το ζορι λιγο παραπανω ( αν ειναι δυνατον υδροψυξη)..Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιον ασχοληθει γιατι εγω δεν ξερω και πολλα πραγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thanos1972 Νοέμβριος 27, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2013 ποιες ειναι οι μνημες που εχεις?θα κανεις overclock?αλλιως την βγαζεις ανετα με αρκετα πιο λιγο.για εμενα καλυτερα να μην πας σε υδροψυξη εαν δεν κανεις Overclock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soldi Νοέμβριος 28, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2013 εχω 2x2gb ram αν εννοεις αυτο..Τωρα για overclocking το σκεφτομαι σαν επιλογη αν και δεν γνωριζω πολλα πανω σε αυτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
j0maK Νοέμβριος 28, 2013 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2013 Thermalright True Spirit 140, ή αν δεν χωράει στο κουτί σου (δες διαστάσεις ψύκτρας, και μέγιστο ύψος cooler στο site του κατασκευαστή του case) πας σε True Spirit 120 ή Coolermaster 212 Evo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Νοέμβριος 29, 2013 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2013 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806759:spell: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.