Jump to content

ταινιες και τηλεοραση

pangi083

Recommended Posts

καλησπερα σε ολουσ επειδη ειμαι ασχετος γενικα με υπολογιστες και τεχνολογια απευθυνομαι σε εσας ελπιζοντας να με βοηθησετε....εχω μια τηλεοραση philips 32PFL3606H/58 και βλεπω ταινιες τις οποιες κατεβαζω.τοπροβλημα μου ειναι σε αυτες που εχουν ξεχωριστους υποτιτλους.τους βγαζει κινεζικα..προσπαθησα να τους ενσωματωσω με ενα προγραμμα AVIAddXSubs το καταφερα αλλα μετα η τηλεοραση επαιζε μονο ηχο...τι να κανω να χαρω το breaking bad?

Κατέβασε ή το

*bsplayer αυτό έχει και την δυανατότητα και σου βρίσκει τους υπότιτλους ή περνας αυτους που έχεις κατεβάσει αλλά δεν είναι ελεύθερο.

ή

*το vlc player VideoLAN - Official page for VLC media player, the Open Source video framework! και περνας αυτους που έχεις κατεβάσει και είναι ελεύθερο.

Για την τηλεόραση του αναφέρεται μάλλον. Σε αυτή τη περίπτωση:

Πριν δοκιμάσεις να ενσωματώσεις τους υπότιτλους:

Δοκίμασε να επιλέξεις γλώσσα υπότιτλων ελληνικά στη τηλεόραση.

Άνοιξε τους υπότιτλους με το notepad, κάτω δεξιά έχει encoding, επέλεξε κάτι άλλο και σώστο. Δοκίμασε όλες τις επιλογές μήπως και.

Άμα δεν παίζει ακόμα, σημαίνει ότι η tv δεν υποστηρίζει ελληνικούς sub. Κατέβασε το avidemux. Ένα παλικάρι έχει και tutorial πώς να βάλεις υπότιτλους.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=9mafNsQVeoA]embedding / hardcoding subtitles with avidemux tutorial - YouTube[/ame]

Για να μη χαλάς την ώρα σου τσάμπα, όταν βάλεις πρώτη φορά ένα video στο avidemux:

Κόφτο πρώτα δοκιμαστικά(μετακίνησε το slider στο 1 λεπτό π.χ., πάτα την αγκύλη "[Α" και delete (του πληκτρολογίου σου).

Επέλεξε video mp4 AVC με ήχο mp3 άμα μιλάς για σειρές, ac3/aac για ταινίες, container mp4 muxer. Πάτα save, δοκίμασε το mp4 που θα βγάλει στη tv. Άμα το παίζει, ξαναβάλτο από την αρχή, ολόκληρο αυτή τη φορά. Αλλιώς επέλεξε άλλο video output και ξανακάνε τα ίδια.

κατι σιγουρa δεν κανω σωστα.καταρχην μαλλον δεν κατεβαζω την ιδια version με του video... ..μηπως δεν γινεται στο συγκεκριμενο αρχειο?μπορειται να μου βρειτε και το λινκ να κατεβασω το προγραμμα?ευχαριστω εκ των προτερων και δεν προκειται να σας πρηξω αλλο οτι κανω

• 4 months later...

Λίγη βοήθεια θα ήθελα κι εγώ...έχω δοκιμάσει με aviaddsubs κ δεν κατάφερα να το δω λόγω οτι παίζει μόνο ήχο..δοκίμασα τα ελληνικά από το notepad αλλά πάλι τίποτα ενώ στην τηλεόραση έχω επιλεγμένα τα ελληνικά...μόνο κινεζικά δείχνει...η τηλεόραση μου ειναι http://www.e-shop.gr/product?id=PER.162497 την έχω περίπου 7 μήνες κ αρκούμαι σε ταινιουλες στα αγγλικά!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μάλλον βρέθηκε λύση...με χρήση notepad++...ανοίγουμε το srt αρχείο επιλέγουμε κωδικοποίηση γλώσσας ελληνικά και ISo 8859-7. Μετά επιλέγουμε πάλι κωδικοποίηση και μετατροπή σε utf-8 και τέλος επιλέγουμε save!!!!

Λίγη βοήθεια θα ήθελα κι εγώ...έχω δοκιμάσει με aviaddsubs κ δεν κατάφερα να το δω λόγω οτι παίζει μόνο ήχο..δοκίμασα τα ελληνικά από το notepad αλλά πάλι τίποτα ενώ στην τηλεόραση έχω επιλεγμένα τα ελληνικά...μόνο κινεζικά δείχνει...η τηλεόραση μου ειναι http://www.e-shop.gr/product?id=PER.162497 την έχω περίπου 7 μήνες κ αρκούμαι σε ταινιουλες στα αγγλικά!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from: gero21 --> using Tapatalk

Don't be afraid to ask whatever...only in that way you would be wise!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.