Jump to content

TP-Link TL-WR941ND ή κάτι άλλο;

Tomahawk

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Είχα πάρει το 701ND για repeater στο σπίτι γιατί λόγω κατασκευής η εμβέλεια του wi-fi είναι περιορισμένη.

Το modem/router που έχω είναι το 585 v8 με κεραία tp-link 8dbi.

Το 701ND έκανε κάτι κουλά συνέχεια με αποσυνδέσεις, έχανε ρυθμίσεις κλπ, το άλλαξα με το 830RE

αλλα και με αυτό προκοπή δεν είδα.

Το πήγα στο service και τώρα περιμένω να με καλέσουν για να πάμε για αντικατάσταση.

Επειδή δε θέλω να τραβιέμαι άλλο με repeaters κλπ λέω να πάρω κάποιο καλό router ή modem/router.

Το μόνο που φαίνεται αξιόλογο στο κατάστημα είναι το TL-WR941ND.

Να πάρω το συγκεκριμένο ή σε αυτά τα χρήματα (max 45-50€) υπάρχουν αρκετά καλύτερες επιλογές

απο amazon ή Ελλάδα;

Για το 941ND το σκέφτομαι γιατί και αυτό παίρνει DD-WRT και είναι η μόνη σοβαρή επιλογή στο Πλαίσιο σε αυτά τα χρήματα.

• 2 weeks later...

Τελικά ποιο πήρες;

Κοιτάω είτε για το 941 είτε για το 1043 και δεν ξέρω αν αξίζει η διαφορά τιμής. Το 941 το δίνουν και μεταχειρισμένο 30€ γιαυτό είμαι σε ενδοιασμό.

Τελικά ποιο πήρες;

Κοιτάω είτε για το 941 είτε για το 1043 και δεν ξέρω αν αξίζει η διαφορά τιμής. Το 941 το δίνουν και μεταχειρισμένο 30€ γιαυτό είμαι σε ενδοιασμό.

Το 941 πήρα, θέλει λίγο ψαξιματάκι ακόμη και θα του περάσω DD-WRT αλλα μέχρι στιγμής είναι απροβλημάτιστο.

Αρκετοί λένε οτι το 1043 έχει μερικά θεματάκια και με stock αλλά και με dd wrt με το ασύρματο.

Ψήνομαι ποιο πολύ για το 1043 λόγο gigabit μην έχω και switch έξτρα συνδεδεμένο (αφού παίζω με 100mbps γιατί δεν μπορώ άλλες μπρίζες στο γραφείο και καλώδια.)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.