Angelusmorts Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2013 Αγόρασα πριν απο 2 βδομάδες τον υπολογιστή μου:Motherboard - ASUS Maximus VI FormulaRAM - CORSAIR CMY16GX3M2A2133C11 VENGEANCE PRO 16GB (2X8GB) DDR3 2133MHZ C11 DUAL CHANNEL KITCPU - INTEL CORE I7-4770K 3.50GHZGPU - EVGA GeForce GTX 780 SC w/ ACX CoolerPSU - Corsair AX860Cooling - CORSAIR HYDRO SERIES H110SSD - Samsung 256GB SSD 840 PRO SATA 6GbHDD - SEAGATE ST31000524AS 1TB BARRACUDA 7200.12 SATA3Case - CORSAIR OBSIDIAN SERIES 650D BLACΚαι πήρα αυτό το keyboard LOGITECH G19 GAMING KEYBOARD - -Όταν το πήρα δεν είδα reviews ή τίποτα άλλο όταν λοιπόν το σύνδεσα είδα ότι η οθόνη λειτουργεί και είπα οκ.Μετά που τελείωσα με τα installation των driver και τα updates και τα υπόλοιπα προγράμματα είπα να δω την οθόνη και να την στήσω όπως θέλω με το display.Μόνο που τα keys δεν λειτουργούσαν και επίσης τα M1/M2/M3/MR που ειναι macro keys.Έψαξα στο internet για μία λύση έστειλα και mail στην Logitech(που μου είπαν να το πάω πίσω αν δεν λειτουργεί με καμία από τις λύσεις που μου δώσανε).Μετά είδα 2 reviews του keyboard και είδα στο unpacking ότι έχει και ένα wrist-rest το οποίο το συνδέεις αν θες στο keyboard.Το δικό μου δεν το είχε και όχι μόνο αυτό αλλά όταν είδα το κουτί του Keyboard είχε 2 barcode το ένα πάνω στο άλλο και η διαφορά τους(που μπορώ να δω τους αριθμούς του barcode δεν τους βλέπω)είναι G-19 keyboard xxx-xxxxxx και από κάτω λέει G-19 keyboard xxx-xxxxxy(δεν ξέρω αν πρέπει να δείξω τους αριθμούς αλλά τέλος πάντων το τελευταίο ψηφίο αλλάζει.Οπότε ρωτώ.Τα e-shop μου πούλησαν μία πακατέλα που τους την γυρίσαν και το δώσαν σε μένα.Και μπορώ να το γυρίσω μετά από δύο βδομάδες αφού μου δώσαν ένα ελλατωματικό keyboard το οποίο δεν είχε όλα τα πράγματα που θα έπρεπε?
gdp77 Νοέμβριος 27, 2013 #2 Νοέμβριος 27, 2013 Οπότε ρωτώ.Τα e-shop μου πούλησαν μία πακατέλα που τους την γυρίσαν και το δώσαν σε μένα.Και μπορώ να το γυρίσω μετά από δύο βδομάδες αφού μου δώσαν ένα ελλατωματικό keyboard το οποίο δεν είχε όλα τα πράγματα που θα έπρεπε?Είσαι στην εγγύηση ούτως ή άλλως. Μπορείς να το γυρίσεις όποτε θες, εφόσον δεν λειτουργεί, όπως θα έπρεπε. Επικουρικά μπορείς να τους "χώσεις" και για όλα τα άλλα, ότι προφανώς είναι προϊόν από επιστροφή κτλ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.