Lakisss Δεκέμβριος 2, 2013 #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=reBPyJeyPac]CNC The Machine Cutting Premium Guitar DAISHIN SEIKI - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Δεκέμβριος 2, 2013 Author #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 Άρη ψάχνω, αλλά μέχρι να βρω , πάρε μια ιδέα:Cincinnati V5 2000 5 Axis CNC Vertical Machining Center with High Speed Spindle | eBay:-O:-O:-O Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 2, 2013 #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 πόσο έχει ρε συ?? Έλα πες μου, κάθομαι δε ξέρεις να ξεχωρίσεις το κολαούζο απο το τρυπάνι και μου θες και τόρνους/cnc τρομάρα σου :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Δεκέμβριος 2, 2013 Author #44 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 Έλα τώρα μην τον πληγώνεις! ! ! ! Άντε να τον παρηγορήσω εγώ ! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ytFQMEeq3Bk]Female torso machined in aluminium - YouTube[/ame] [ame=http://www.youtube.com/watch?v=u_M4h7R5FD0]5 Axis CNC Stone Sculpting: Full Body Torso - YouTube[/ame] Καλλιτεχνική αδεία πάντα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Δεκέμβριος 2, 2013 #45 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 δε ξέρεις να ξεχωρίσεις το κολαούζο απο το τρυπάνι και μου θες και τόρνους/cnc τρομάρα σου :tongue: έχε χάρη που θέλω new scope τώρα και IR camera Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 2, 2013 #46 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Δεκέμβριος 2, 2013 Author #47 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 έχε χάρη που θέλω new scope τώρα και IR camera Ε καλά , δες τα τώρα έτσι και τα ...μαγνητοσκοπείς μετά!!! :P:jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Δεκέμβριος 3, 2013 #48 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 ενα τετοιο μηχανημα [MENTION=403]crmaris[/MENTION] εχει πανω απο 300 Χιλιαρικα ε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Δεκέμβριος 3, 2013 #49 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 LOL αν και να πω την αλήθεια το περίμενα με αυτά που κάνει (παπάδες)!!! Οπότε καλύτερα να δω για 3D εκτυπωτή Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 3, 2013 #50 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 Παρε αυτο για αρχη... Welcome to 3Doodler - The 3Doodler Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Δεκέμβριος 4, 2013 #51 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2013 Μιας και έχω δουλέψει και εγώ Τόρνο και CNC χαίρομαι πάρα πολύ που υπάρχει ένα τέτοιο άρθρο εδώ μέσα!Μπράβο!Πολύ καλή δουλειά και κατανοητή σε όλους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Δεκέμβριος 22, 2013 #52 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2013 (edited) Μπορει να μην ασχολουμε με δαυτα αλλα μου ειναι απολυτως ενδιαφεροντα.Πως ενα κοματι/κυβος ή οτιδηποτε ,παιρνει μορφη και χρησιμοτητα απο το 0.Keep Walking. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 23, 2013 από budhas Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmy16 Δεκέμβριος 23, 2013 #53 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2013 Χιλια συγχαρητηρια.Με γυρισες πολλα χρονια πισω στο χρονο.Σε ζηλευω.Ελπιζω ο Θεος να ακουσει τις προσευχες μου (να κερδισω επιτελους αυτα τα 2 ετατομυρια ευρω) και μεσα σ`ολα τ`αλλα,να φτιαξω το δικο μου εργαστηριο οπως το ονειρευομαι εδω και χρονια....Υ.Γ. και οσο σκεφτομαι οτι στην εταιρεια που δουλευω,πεταξαν,ναι,ΠΕΤΑΞΑΝ 2τορνους (για παλιοσιδερα),οι πανηλίθιοι και δεν πηρα μυρωδια,κοντευω να τρελαθω.Ετσι ειναι ομως,οταν ο αλλος περα απο το γραφειο δεν ξερει τι ειναι το κατσαβιδι,αυτα ειναι τα αποτελεσματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Δεκέμβριος 23, 2013 Author #54 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2013 Πολύ χαίρομαι που σας άρεσε η δουλειά μου! Ένα, γιατί όσο και να μην ήταν μεγάλη, την είχε την δουλίτσα της! Αλλά το κύριο είναι ότι επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά η αίσθηση που -όχι μόνο εγώ- έχω ότι, η βασική περιέργεια και φιλομάθεια δεν έχουν αλωθεί ακόμα, από το χρησιμοθηρικό "κυνήγι της επιτυχίας". Και αν έστω και μόνο αυτό είναι το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας, αισθάνομαι ότι είναι επαρκής "ανταπόδοση" για όποια προσπάθεια και αν κάνει κάποιος έξω από την "πεπατημένη"! Μέσα από αυτό -ίσως κάποια στιγμή- θα πάψουν να "πετάγονται" ελαφρά τη καρδία, οι ευκαιρίες για "ευτυχία", επειδή απλά δεν συνάδουν οικονομοτεχνικά! (αυτή η λέξη μας έχει "καταστρέψει" την ζωή!!) Εκπλήξτε τους άλλους (και τον εαυτό σας ), όλοι κερδισμένοι θα βγούμε!!!! Να είστε όλοι καλά και καλές γιορτές να έχουμε με τους ανθρώπους μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Φεβρουάριος 5, 2015 Author #55 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2015 Αναβίωση θέματος ... Μιας και το βρήκα το βάζω εδώ μαζί με τα άλλα περί τόρνων. Μια νέα προσέγγιση στις κατασκευαστικές μεθόδους που αξιοποιεί παλιές μεθόδους με την σύγχρονη τεχνολογία και το "3D Printing"! Καλή διασκέδαση ! (Ήχο μάλλον -περιέργως- δεν έχει) 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Μάρτιος 7 Author #56 Κοινοποίηση Μάρτιος 7 (edited) Αναβίωση του θέματος! Ο λόγος είναι ότι κάποια video link δεν δουλεύουν, τόσο μέσα στο κύριο κείμενο , όσο και στη συζήτηση που το ακολουθεί. Βέβαια επιλέγοντας το χρήσιμο κομμάτι του link μπορείτε να το δείτε: π.χ. από αυτό το link: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Fux0x8y1A_w]Κατασκευή αποστάτη αλουμινίου σε τόρνο - YouTube[/ame] Επιλέγεις το μπλε τμήμα και μπορείς να το δείς, ανοίγοντας μια νέα καρτέλα στο περιηγητή σου, αλλά για να μη σας παιδεύω βάζω το βασικό video με την κατασκευή του αποστάτη στον τόρνο και κάποια στιγμή θα το περάσω και μέσα στο κείμενο. Καλή θέαση σε όποιον δεν το έχει δει! Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 7 από Seafalco 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BASSstarlet Αύγουστος 15 #57 Κοινοποίηση Αύγουστος 15 Πολύ φασαρία για το τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Αύγουστος 16 #58 Κοινοποίηση Αύγουστος 16 Μη γίνεσαι κακός, χαλάρωσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BASSstarlet Αύγουστος 18 #59 Κοινοποίηση Αύγουστος 18 On 16/8/2024 at 8:07 ΠΜ, το μέλος p55 έγραψε: Μη γίνεσαι κακός, χαλάρωσε. Καθόλου, απλά το θεωρώ μεγάλη φασαρία. Ωραίο το αποτέλεσμα, πάντως. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Αύγουστος 18 #60 Κοινοποίηση Αύγουστος 18 (edited) 1 ώρα πριν, το μέλος BASSstarlet έγραψε: Καθόλου, απλά το θεωρώ μεγάλη φασαρία. Α, κατάλαβα. Ζηλεύεις. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 18 από p55 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts