Rchangel Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2013 Καλημέρα σε όλους. Όπως λέει και ο τίτλος θα γίνει αγορά ενός laptop για τη δικιά μου. Οι επιλογές είναι τόσες πολλές που πραγματικά ζαλίστηκα, οπότε και ζητάω τη βοήθειά σας. Κατ' αρχήν η χρήση του δεν θα είναι ούτε επαγγελματική, ούτε για gaming. Θα είναι για καθημερινή χρήση, internet browsing, ταινίες , κλπ, αλλά να μην κολλάει πουθενά. Μεγεθος οθόνης 15,6'' και πάνω. Τα περισσότερα που έχω δει είναι 4gb ram και 500gb δίσκο στη mainstream κατηγορία. Και τώρα ξεκινάει το μπέρδεμα! Σε notebook, αυτές οι ανάγες καλύπτονται με πολλά μοντέλα και σε τιμές κάτω των 500€. Θα ήθελε όμως εάν είναι δυνατόν με budget top τα 700€, notebook ή ultrabook, με touchscreen κατά προτίμηση. Έχω κοιτάξει μόνο dell, toshiba, samsung, lenovo. Δεν έχω κοιτάξει sony, HP (δουλευα παλια εκεί και δεν τρελαίνομαι με την ποιότητα υλικών), και δεν ξέρω τι παίζει με acer/asus. θα χρειαστώ αρκετή βοήθεια, γιατί εχω σκαλώσει (και μάλλον άδικα για της ανάγκες της) να μην είναι U (χαμηλής κατανάλωσης επεξεργαστής), αλλά Μ (εσείς τι λέτε; )και με ενδιαφέρει οπωσδήποτε να μην κολλάει πουθενά. Δεν ξέρω πραγματικά εάν ας πούμε ένας i5 Ιvy M θα τρέχει καλύτερα από ένα i5 hasswell U. Οπότε συνοψίζοντας. Laptop στις 15.6'', με i5/ 4 gb RAM / 500 gb HDD, το λιγότερο, touchscreen κατά προτιμηση, που να μην κολλάει πουθενά σε καθημερινή χρήση και καλή ποιότητα υλικών ( το να ζητήσω bruched aluminium, se ultrabook, με touchscreen είναι πολλά ε )με ταβάνι τα 700€ περίπου. Tι πιστεύετε για αυτό το Asus Vivobook για ultrabook me touch και για αυτό το Toshiba Satellite για notebook χωρις touch και 100€ παραπάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Νοέμβριος 26, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2013 [ame]http://www.amazon.de/Lenovo-IdeaPad-Multi-Touch-Notebook-schwarz/dp/B00FBGI370/ref=pd_sim_sbs_computers_6[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.