Jump to content

Πρόγραμμα για την τακτοποίηση των CDs � DVDs

gbdanis

Recommended Posts

Πρόγραμμα για την τακτοποίηση των CDs DVDs

Φαντάζομαι πως όλοι έχετε πρόβλημα με τα CD- DVD δηλαδή ποιος τα έχει δανειστεί και δεν τα έχει επιστρέψει.

Ψάχνω ένα πρόγραμμα σαν αυτό που έχουν στα βίντεο κλαμπ στο οποίο θα περάσω όλα μου τα CD ανά κατηγορία π.χ. Προγράμματα , Παιχνίδια και τις Ταινίες. Επίσης θα γράφει και το όνομα αυτού που το έχει δανειστεί .

α/α Τίτλος όνομα

π.χ. 100 Windows 98 ΓΙΩΡΓΟΣ

201 The Sims ΑΛΕΞΗΣ

Δες το WhereIsIt.

Βασικά δεν κάνει αυτό που θες με το δανεισμό, αλλά καταχωρεί όλα τα CD και τα περιεχόμενά τους...

Οπότε ξέρεις ανα πάσα στιγμή που είναι τι...

Απλά δες το (δεν είναι freeware, αλλά έχει demo)

Για αυτό που θες νομίζω οτι τι πιο απλό από το excel???

Αρχική απάντηση από ESTRANGED

αν 8ες σου κανω ενα προγραμματουδι σε access :daisy:

παντα μου αρεζε να καιγομαι στην access ... για αυτο αλλαξα τομεα! λολ λολ λολ :nuke:

Για κάνε το κόπο ρε μεγάλε θα σου είμαι υπόχρεος

:worship: :worship: :daisy: :daisy: :daisy:

με visa φυσικά !!!λολ

δεν ξέρω δεν το σκέφτηκα θα μου τα χρωστάει μάλλον για όταν τα πούμε από κοντά

όχι τώρα που το σκέφτομαι θα του το δώσω και αν μείνει ευχαριστημένος από το "software" που θα του δώσω θα κάνει donate.... κλασικά πράγματα!!!!:T:

Δύο βασικά προγράμμτα χρησιμοποιώ.....

1. Για Ταινίες, το Collectorz.com Movie Collector, δεν είναι free, αλλά αν κάτι μπορείς να κάνεις....

2. Για Προγράμματα και MP3, το Broken Cross Disk Manager, έχει free edition και θα κάνει πολύ οκ την δουλειά σου....

Παιδιά η free edition του Broken Cross Disk Manager έχει σταματήσει να διατήθετε...

Μέσα στη σελίδα λέει οτι μπορεί κάποιος να το βρει σε άλλο server ή σε κάποια άλλη σελίδα με όνομα αρχείου bcdmfreesetup.exe ...

Συγκεκριμένα λέει:

I decided to discontinue the Free Version. You might still find a copy of it in the web (filename "bcdmfreesetup.exe"), or perhaps you want to give the Demo Version a try?

Μήπως το βρήκε κανείς πουθενά και να κατεβαίνει???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.