gbdanis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2004 Πρόγραμμα για την τακτοποίηση των CDs DVDs Φαντάζομαι πως όλοι έχετε πρόβλημα με τα CD- DVD δηλαδή ποιος τα έχει δανειστεί και δεν τα έχει επιστρέψει.Ψάχνω ένα πρόγραμμα σαν αυτό που έχουν στα βίντεο κλαμπ στο οποίο θα περάσω όλα μου τα CD ανά κατηγορία π.χ. Προγράμματα , Παιχνίδια και τις Ταινίες. Επίσης θα γράφει και το όνομα αυτού που το έχει δανειστεί . α/α Τίτλος όνομα π.χ. 100 Windows 98 ΓΙΩΡΓΟΣ 201 The Sims ΑΛΕΞΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Οκτώβριος 8, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Αυτο μπορεις να το κανεις και με Access και με Excel πιστευω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Οκτώβριος 8, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 το έχω με Excel αλλά ήθελα κάτι πιο ωραίο και ξεκούραστο στη χρήση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Οκτώβριος 8, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Δες το WhereIsIt.Βασικά δεν κάνει αυτό που θες με το δανεισμό, αλλά καταχωρεί όλα τα CD και τα περιεχόμενά τους...Οπότε ξέρεις ανα πάσα στιγμή που είναι τι...Απλά δες το (δεν είναι freeware, αλλά έχει demo)Για αυτό που θες νομίζω οτι τι πιο απλό από το excel??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Οκτώβριος 8, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 δεν έχει προσπαθήσει κανένας κανείς με την Access (θέλει λίγο δουλειά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 9, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Ilias83 Δες το WhereIsIt.Βασικά δεν κάνει αυτό που θες με το δανεισμό, αλλά καταχωρεί όλα τα CD και τα περιεχόμενά τους... Κι ομως το κανει....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Οκτώβριος 9, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 Αν ρωτησεις καποιον απο τους υπαλληλους στο βιντεοκλαμπ ,ποιο προγραμμα εχουν (αν δεν το εχουν κανει με αξες η εξελ) ,πιστευω θα σου πουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 9, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 Εγώ έχω για τις ταινίες το eXtreme Movie Manager. Κάνει μόνο 10 $ και κατεβάζει και από On-Line DB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larry Οκτώβριος 9, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 whereisitχαλαρα το καλυτερο.κοιτα το και δεν θα το μετανιωσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Οκτώβριος 9, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από ESTRANGED αν 8ες σου κανω ενα προγραμματουδι σε access :daisy: παντα μου αρεζε να καιγομαι στην access ... για αυτο αλλαξα τομεα! λολ λολ λολ :nuke: Για κάνε το κόπο ρε μεγάλε θα σου είμαι υπόχρεος:worship: :worship: :daisy: :daisy: :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Οκτώβριος 9, 2004 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από gbdanis [Σήμερα, στις 19:49] Για κάνε το κόπο ρε μεγάλε θα σου είμαι υπόχρεος:worship: :worship: :daisy: :daisy: :daisy: Είναι μεγάλΗ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 9, 2004 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Shaman Είναι μεγάλΗ!! :rofl::rofl::rofl::rofl: :hehe::hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Οκτώβριος 10, 2004 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 Ριξε και μια ματια στο Ant Movie Catalog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Οκτώβριος 10, 2004 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 @gbdanis με 3 σ'το φτιάχνω εγώ σε php-mysql θα τρέχεις το πρόγραμμα από τον browser που έχειςλολ θα είνα τα πρώτα φράγκα που θα βγάλω από δουλειά μου στους υπολογιστές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Οκτώβριος 10, 2004 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 με visa φυσικά !!!λολ δεν ξέρω δεν το σκέφτηκα θα μου τα χρωστάει μάλλον για όταν τα πούμε από κοντά όχι τώρα που το σκέφτομαι θα του το δώσω και αν μείνει ευχαριστημένος από το "software" που θα του δώσω θα κάνει donate.... κλασικά πράγματα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Οκτώβριος 10, 2004 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 Δύο βασικά προγράμμτα χρησιμοποιώ.....1. Για Ταινίες, το Collectorz.com Movie Collector, δεν είναι free, αλλά αν κάτι μπορείς να κάνεις....2. Για Προγράμματα και MP3, το Broken Cross Disk Manager, έχει free edition και θα κάνει πολύ οκ την δουλειά σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spybol Οκτώβριος 10, 2004 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 Δοκιμασε το advanced disk catalog.Το θεωρω το καλυτερο προγραμμα και κανει γι ατα παντα γι ανα μην εχεισ ενα προγραμμα για καθε κατηγορια με σιντι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Οκτώβριος 10, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 υπάρχει καμια διευθυνση για να το download Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Οκτώβριος 10, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 το έχεισ δοκιμάσει είναι καλό ?? είναι free ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Οκτώβριος 11, 2004 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Παιδιά η free edition του Broken Cross Disk Manager έχει σταματήσει να διατήθετε...Μέσα στη σελίδα λέει οτι μπορεί κάποιος να το βρει σε άλλο server ή σε κάποια άλλη σελίδα με όνομα αρχείου bcdmfreesetup.exe ...Συγκεκριμένα λέει: I decided to discontinue the Free Version. You might still find a copy of it in the web (filename "bcdmfreesetup.exe"), or perhaps you want to give the Demo Version a try? Μήπως το βρήκε κανείς πουθενά και να κατεβαίνει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.