Jump to content

ΣΥΝΔΕΣΗ LAPTOP ΜΕ TV

gousias

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Προσπαθώ να συνδέσω Sony VAIO με Philips plasma. Πήρα καλώδιο VGA 15pin, κατάφερα να δω την οθόνη του laptop μέσω τηλεόρασης αλλά δεν μπορω να διευρύνω την εικόνα σε πλήρη 16:9, μένει στο μέσο 4:3. Η γραμματοσειρά είναι πολύ δυσδιάκριτη λόγω ότι δείχνουν όλα μικρά, προσπάθησα να μεγενθύνει τους χαρακτήρες, τα κουμπιά κλπ αλλα υπάρχει πρόβλημα αφού στο laptop δείχνουν τεράστια όλα! Επίσης έχω βάλει καλώδιο jack 3.5mm στη θύρα ακουστικών του laptop με κατάληξη σε δυο RCA μαύρο κόκκινο τα οποία έβαλα σε θύρα audio λευκό κόκκινο η οποία θύρα έγραφε και VGA, ωστόσο δεν μπορω να ακούσω τραγούδια ούτε να ακούσω ήχο από YouTube. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ!

- Δες αν το VGA καλώδιο σου έχει όντως 15 πινς, γιατί υπάρχουν και μερικά με 14 που δεν σηκώνουν μεγάλες αναλύσεις.

- Γενικότερα με τα VGA καλώδια, μην περιμένεις το τέλειο. Φαντάζομαι HDMI δεν παίζει. Προσπάθησε να παίξεις με τις διαθέσιμες αναλύσεις που σου δίνει για την τηλεόραση, μέχρι να έχει ένα καλό αποτέλεσμα. Η μεγαλύτερη ανάλυση δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι κ η καλύτερη.

- Τα audio red/white πίσω από την τηλεόραση, μήπως είναι outputs;

Το laptop είναι Sony VAIO VGN-FE31H με Windows 8.1 Professional και η τηλεόραση είναι Philips Flat Tv 42" μοντέλο δεν ξέρω, είναι στου ξαδέλφου μου.

Το VGA που πήρα έλεγε 15pin θα τα μέτρησω πάντως για σιγουριά.

Τα audio λένε VGA δίπλα και in

A) ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ να σβήσεις την οθόνη του λαπτοπ (να δείχνει μόνο στην tv)

για να μπορείς να παίξεις στην ανάλυση μετά !

β) ο ήχος : προφανώς τα rca που σύνδεσες στην tv δεν παίζουν στο ίδιο κανάλι με το vga ...

αν κάνεις μια βόλτα τα κανάλια της tv σου (κανένα AV συνήθως) θα ακούσεις την μουσική από το λάπτοπ σου.

Επειδή έχουν σχεδόν αχρηστεψει το τηλεχειριστήριο τα μικρά ανιψια, τι ψάξιμο να κάνω σε κανάλια; Μπορω να βάλω σε άλλη θύρα τα καλώδια ήχου; Είδα ότι το VGA έχει 14 pin αντί 15 που υποτίθεται ότι έλεγε το κατάστημα. Παίζει ρόλο;

Επειδή έχουν σχεδόν αχρηστεψει το τηλεχειριστήριο τα μικρά ανιψια, τι ψάξιμο να κάνω σε κανάλια; Μπορω να βάλω σε άλλη θύρα τα καλώδια ήχου; Είδα ότι το VGA έχει 14 pin αντί 15 που υποτίθεται ότι έλεγε το κατάστημα. Παίζει ρόλο;

Για μεγάλη ανάλυση, όπως ειπώθηκε ναι. Αν ειναι οντως με 14 κι ελεγε για 15 να το πας πίσω (τη συσκευασία που το έλεγε την εχεις? Η έστω τον κωδικό προϊόντος απο καμια αποδειξη ώστε να βρεθεί το ίδιο στο καταστημα για να μην σου πουν τα δικά τους).

Στάλθηκε απο το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2.

Μόνο την απόδειξη έχω, το σακούλακι που ήταν το καλώδιο το πέταξα. Πήρα τηλ τώρα και τους είπα να το επιστρέψω και να πάρω άλλο, μου είπαν οκ αρκεί να ψάξω ένα άλλο. Ρώτησα πως θα ξέρω αν θα γίνει πάλι το ίδιο, η απάντηση κλασική πλέον, ψάξε! Α ρε Ελληναρα!!! Επιχειρηματικό δαιμόνιο με αξιοπρέπεια!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.