red alert Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2004 Τι είναι αυτό που κάνει το PC μου να κολλάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Οκτώβριος 8, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 κατα πάσα πιθανότητα RAM ή HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 8, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Βασικά αυτό το BPL είναι κάποιο component της Delphi. Mήπως έβαλες από κανένα cd κάποια version της Delphi και στράβωσε το λειτουργικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
red alert Οκτώβριος 9, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 Αυτό εμφανίσθηκε μετά την εγκατάσταση τον sp2 και μου τα έχει κάνει τσουρέκια. Και δεν ξέρω ποια είναι αυτί η άγνωστη συσκευή Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 9, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 Κάνε εγκατάσταση πάλι τους drivers για το chipset. Link to comment Share on other sites More sharing options...
red alert Οκτώβριος 9, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 Καλά είσαι άρχοντας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.