Jump to content

Νέα κάρτα γραφικών.

gvp20

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά! Είμαι νέος στο φόρουμ σαν μέλος αν και με έχετε βοηθήσει αρκετά στο παρελθόν!

Έχω πάρει ένα pc asus cm1745

pcu:AMD A8-5500 Trinity

ram: 4 GB DDR3

GPU: AMD HD 7470 και 7560D (από τον επεξεργαστή με μνήμη από τη RAM

chipset:AMD A85X FCH

power supply: 350W peak

Θέλω να αλλάξω την κάρτα γραφικών γιατί είναι μάπα, ούτε medieval 2 στο high δεν παίζει σωστά για αυτό χρησιμοποιεί την ελάχιστα καλύτερη του επεξεργαστή. Μέχρι 130 ευρώ τι κάρτες γραφικών μπορώ να πάρω;

Με 110-115€ πας σε 650ti ή 7790.

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=650+ti

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=most-popular&keyphrase=7790

Με 140€ βάζεις στις επιλογές σου και την 650Ti Boost.

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=650+boost

Αυτές είναι οι καλύτερες επιλογές για μένα.

Αυτές θα σου πρότεινα που σου ανέφερε ο [MENTION=188]yanni[/MENTION] μαζί με R7 260x r7 260 - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr

*μέχρι 130e πάς για 7790 αλλά να κοιτάξεις και για το τροφοδοτικό σου

Δεν παίζουν και πολλά στην αγορά από ότι καταλαβαίνω. Μεταξύ 7790 και 650 ti από διάφορες κριτικές μάλλον θα προτιμούσα την 7790 αλλά R7 μου τράβηξε την προσοχή καλύτερη φαίνεται πάντως 650 ti boost αλλά και πιο ακριβή.

Τα 192bit δεν λένε και τίποτα το ξεχωριστό. Αυτό που μετράει όσον αφορά τις μνήμες είναι το συνολικό bandwidth και όχι μόνο το data bus. Επιπλέον ακόμα ποιο σημαντικό είναι τι επιδόσεις έχει το κυρίως chip πάνω στην κάρτα. Αν είναι αργό οι γρήγορες μνήμες και το ευρύ databus δεν θα το βοηθήσουν έναντι κάποιου άλλου ποιο γρήγορου chip.

Οι κάρτες είναι από άποψη επιδόσεων έτσι όπως τα γράφεις. Και ανάλογα είναι και οι τιμές τους. Γενικά από τα 100€ μέχρι τα 200€ πάνω κάτω ισχύει σε μεγάλο βαθμό το "ότι δίνεις παίρνεις" εφόσον βέβαια παραμείνεις κοντά στις χαμηλότερες τιμές όπως διαμορφώνονται στο skroutz και δεν πας να αγοράσεις κάποια π.χ. 7790 στα 150€.

υπάρχει αυτή στο newsletters για τα μέλη VTX3D RADEON HD7850 X-EDITION 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL - - VTX3D RADEON HD7850 X-EDITION 2GB στα 139e

αλλά αν δεν βιάζεσαι θα βγαίνουν και διάφορες προσφορές μέχρι τα Χριστούγεννα

Φεύγουμε πολύ για τις 7850 δεν θέλω να πάω τόσο ψηλά...άλλωστε θα πάει και χαράμι αφού δεν έχω τόσο υψηλές απαιτήσεις. Η αγορά ναι θα γίνει σε κανά μήνα και πρέπει να υπολογίζω και κανά 40άρι ακόμα να πάρω ένα 500άρι τροφοδοτικό. Νομίζω ότι η ti boost θα μου είναι τζάμι! Λογικά θα την κρατήσω αρκετά χρόνια

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

διάβασε και αυτό εδώ το θέμα παρεμφερές με το δικό σου να έχεις μια ιδέα. http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/epilogi-kartas-grafikon-gia-350watt-trofodotiko-ypologiasti-129291.html

*Με 650ti boost θα είσαι καλυμμένος

*θα βγαίνουν διάφορες προσφορές τώρα

Να σαι καλέ φίλε, και καλή αγορά :big_boss:

ποιο θέμα;

Έχω και AMD A8-5500 για αυτό δεν ψάχνω για κάτι ακόμα γρηγορότερο.

Στο παλιό που είχα τότε ι5 δεν θυμάμαι μοντέλο στα 2.66 έπαιζα με μία κάρτα γραφικών των 80 ευρώ call of duty world at war.

Φεύγουμε πολύ για τις 7850 δεν θέλω να πάω τόσο ψηλά...άλλωστε θα πάει και χαράμι αφού δεν έχω τόσο υψηλές απαιτήσεις. Η αγορά ναι θα γίνει σε κανά μήνα και πρέπει να υπολογίζω και κανά 40άρι ακόμα να πάρω ένα 500άρι τροφοδοτικό. Νομίζω ότι η ti boost θα μου είναι τζάμι! Λογικά θα την κρατήσω αρκετά χρόνια

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Για μισο λεπτο ρε φιλε γιατι θα μας τρελανεις.

Πως ξεφευγει σε τιμη η 7850 απο την 650 ti boost οταν κοστιζουν το ιδιο??:confused:650 ti boost - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr 139ευρο η Gainward,139 η παραπανω 7850 VTX3D RADEON HD7850 X-EDITION 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL - -.

Επισης οι διαφορες στις επιδοσεις δεν ειναι τοσο μεγαλες οσο νομιζεις αλλα 7850 ειναι λιγο καλυτερη της ti boost. Και απο την στιγμη που τα χρηματα σου φτανουν για καλυτερη καρτα γραφικων,για ποιο λογο να παρεις χειροτερη???:hmm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.