nina421 Δεκέμβριος 14, 2013 Author #101 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2013 4 laptop vaio δουλευουν ασταματητα 3 χρονια χωρις προβλημα και οσα ξερω προσωπικα απο φιλους το ιδιο.Θα ξαναπαρω sony vaio και οχι μονο, μιας και οτι sony εχω παρει ειναι απροβληματιστο.TV-VCR-BLURAY-LAPTOP-PHOTO-CAMERA-ΚΙΝΗΤΑ-CAR AUDIO-Ψηφιακες κορνιζες- PC monitor DVD-RW κ.αΚαι του αδελφου μου το Sony Vaio δουλευει ασταματητα 3 χρονια τωρα. Τα μοντέλα προ τριετιας ειναι μια χαρα.Τα μοντέλα τωρα εχουνε wifi προβληματα, και τα Fit και τα Pro, παγκοσμιως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Δεκέμβριος 15, 2013 #102 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 το ιδιο προβλημα ειχα κ εγω με ενα σονυ vaio vgn-nr11z η συνδεση καθηστερουσε συχνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
To_Ergaleio Δεκέμβριος 15, 2013 #103 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Μια φθηνή (6 ευρώ), προσωρινή, μικροσκοπική λύση μπορεί να είναι αυτή:http://www.e-shop.gr/product?id=PER.532147&sid=1Στάλθηκε απο το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nina421 Δεκέμβριος 15, 2013 Author #104 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Μια φθηνή (6 ευρώ), προσωρινή, μικροσκοπική λύση μπορεί να είναι αυτή:CRYPTO WLAN AIRDATA 150 MINI S2 USB - WIRELESS -Στάλθηκε απο το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2.Ευχαριστω για την προταση μεν, αλλά1. Δεν δεχομαι προσωρινη λυση για νεο αποκτημα.2. Δεν αγοραζω πλεον ουτε τσιχλα απο το e-shop.gr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Δεκέμβριος 15, 2013 #105 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Μια φθηνή (6 ευρώ), προσωρινή, μικροσκοπική λύση μπορεί να είναι αυτή:CRYPTO WLAN AIRDATA 150 MINI S2 USB - WIRELESS -Στάλθηκε απο το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2.Καλή λύση:baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 15, 2013 #106 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 -1 USB λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nina421 Δεκέμβριος 15, 2013 Author #107 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Οχι, -2 USB λυση. Μια θυρα για το ποντικι, μια για το στικακι. Το στικακι που ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ!!!Ας ερθει το λαπτοπ, ας δω πότε και τι του κάνανε και.... θα ενημερωσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Δεκέμβριος 15, 2013 #108 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Αυτό που πρεπει να σε νοιαζει μονο, ειναι το προβλημα να εχει λυθει με τον καινουργιο driver που σου ειπανε.Ολα τα αλλα ερχονται σε δευτερη μοιρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Δεκέμβριος 15, 2013 #109 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 για να ρωτήσω κάτι και εγώ σήμερα παρέλαβα κάποια πραγματάκια από το eshop μέσα σε αυτά ήταν και η μητρηκή αυτή GIGABYTE 990XA-UD3 RETAIL - - το κουτί που την έχει μέσα δεν έπρεπε να είχε ένα αυτοκολητάκι πάνω γιατί δεν θυμάμαι να παιδεύτηκα καθόλου ? Δεν νομίζω οι μητρικές να έχουν ταινία ασφαλείας εξωτερικά στο κουτί (δεν μου έχει τύχει τουλάχιστον εμένα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nina421 Δεκέμβριος 18, 2013 Author #110 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2013 Λοιποοοοοον.............. Πηρα το λαπτοπ πριν 2 περιπου ωρες. Και το τσεκαρω συνεχως. Ειλικρινα ΔΕΝ ξερω τι του κανανε και ποιοι, αλλά μεχρι στιγμης τα τεστ τα δικα μου οσον αφορα την ταχυτητα και την ισχυ σηματος στο σπιτι ειναι θετικα. Παρεδωσα λαπτοπ που μου αποσυνδεονταν και ειχε προβλημα ταχυτητας και πηρα... πραμα που φαινεται να λειτουργει! Δεν εβαλαν e-shop/Sony το νεωτερο driver και για καποιο λογο δεν μπορω κι εγω να τον εγκαταστησω, τα windows μου λενε οτι εχω τον καταλληλο και αρνουνται να παρουν το νεωτερο update. Γιααααα να δουμε. Αυριο θα τον παρω στο χωρο της δουλειας μου και θα πεσουνε κι εκει τεστ. Απορω, ξυνομαι, αλλά για την ωρα... βρε... :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 18, 2013 #111 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2013 Μπορεί να αλλάξανε κάτι, αλλά να μην το λένε διότι δεν τους συμφέρει π.χ. να βγει προς τα έξω και να έχουν άλλες ιστορίες μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nina421 Δεκέμβριος 18, 2013 Author #112 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2013 Δεν αλλαξανε καρτα ασυρματου δικτυου, δεν αλλαξανε driver. Αλλαξα εγω τωρα κατι ρυθμισεις (συχνοτητες κλπ) που δοθηκαν απο τη Σονυ αρχες Δεκεμβρη, τουτεστιν ενα μηνα αφου ειχα παραδωσει το λαπτοπ. Αυτο που βλεπω ειναι οτι... επιασα το ρουτερ του πατρικου μου δυο οροφους πανω, σημα 2-4 μπαρες, καμια αποσυνδεση και ταχυτητα μια χαρα, κατεβασα streaming οκ. Δεν μπορουσα να το κανω αυτο πριν, ειχα μια μπαρα με το ζορι και συνηθως καμια απο το συγκεκριμενο ρουτερ. Και αν εχω 2-4 μπαρες και καλο σημα απο δυο πατωματα πανω...Το μονο προβλημα που επιμενει ειναι η Limited Internet Access στο δικο μου ρουτερ, στου σπιτιου μου. Πιστευω ομως οτι ειναι θεμα συνδεσης του ρουτερ, μεγαλη ιστορια, ειναι σε bridge mode και ειναι με τα κεφια του. Επισης, το πατρικο ρουτερ ειναι τυπου 'n', το δικο μου ειναι 'g', και ο γειτονας εχει επισης ενα τυπου 'g' με τρελά δυνατο σημα. Παιζει να μπαινει στη συχνοτητα μου και το Vaio να μην μπορει να αντιμετωπισει το μποτιλιαρισμα, ενω το iPad μου μπορει. Θα πω τεχνικο ειτε να μου αλλάξει μπαντα στο ρουτερ μου ή θα αγορασω ενα καλύτερο (ή ενισχυτη για το πατρικό) και θα δω!Τωρα μενει να ελεγξω τις επιδοσεις στη δουλεια. Εκει ειναι που εχει σημασια. Τι το εχω σχεδον αγκαλιτσα το ΚΑΦΑΟ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nina421 Δεκέμβριος 19, 2013 Author #113 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 OK, θα τρελαθω και επισημως...Στη δουλεια, με 'g' router στο μισο μέτρο... φουλ σημα, αλλά Limited Internet Access! :suicide2:Η πλακα ειναι οτι ενω η ασυρματη καρτα δεν συνδεεται, το dongle συνδεεται!Αλλαξα το ρουτερ σε 'n', τιποτα, το εχασε τελειως ετσι η καρτα, ενω το dongle το εχει κανονικα!Τι συμβαινει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Πώς ειναι δυνατον να εχω σημα με n ρουτερ με την καρτα δυο οροφους κατω και Limited Internet σε g ρουτερ στο μισο μετρο;;;;;;;:suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Δεκέμβριος 19, 2013 #114 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 Με άλλο ρουτερ δοκίμασες; Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δεκέμβριος 19, 2013 #115 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 Φταίει το router, μπλοκάρει τις MAC Addresses. Κάποιο εύρος από αυτές. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
nina421 Δεκέμβριος 19, 2013 Author #116 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 Με άλλο ρουτερ δοκίμασες; Sent from my GT-N7100 using TapatalkΦταίει το router, μπλοκάρει τις MAC Addresses. Κάποιο εύρος από αυτές. Sent from my GT-I9300 using TapatalkΣτο σπιτι:Ρουτερ 1, τυπος 802,11n, κανονικα σημα με την καρτα.Ρουτερ 2, τυπος 802,11g, κανονικα σημα, Limited Access με την καρτα.Το dongle δεν το δοκιμασα.Στη δουλεια:Ρουτερ μοναδικο, τυπος 802,11gΜε την καρτα:πριν κανω κατι ρυθμισεις, κανονικα σημα, Limited Interness Accessμε ρυθμιση σε 'n', χαθηκε τελειως η ληψη σηματος. Με το dongle: κανενα προβλημα ειτε ετσι ειτε γιουβετσι. Το δε iPad μου στη δουλεια δεν ειχε κανενα μα κανενα προβλημα με το wifi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Δεκέμβριος 19, 2013 #117 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 Επειδή έχω αντιμετωπίσει παρόμοια κατάσταση εδώ στο γραφείο με το wi-fi σε διάφορα Laptop το έλυσα με αλλαγή στους drivers της ασύρματης κάρτας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nina421 Δεκέμβριος 19, 2013 Author #118 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 Επειδή έχω αντιμετωπίσει παρόμοια κατάσταση εδώ στο γραφείο με το wi-fi σε διάφορα Laptop το έλυσα με αλλαγή στους drivers της ασύρματης κάρτας...Μολις έβαλα με το ζορι (uninstall/install) και το νεωτερο driver...ΤΑ. ΙΔΙΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Δεκέμβριος 19, 2013 #119 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 δοκίμασε να γυρίσεις σε g μόνο την κάρτα δικτύου απο το αυτόματο που είναι τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δεκέμβριος 19, 2013 #120 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 Γιατί δε μας λες και τα μοντέλα? Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.