Jump to content

Ταλαιπωρία με e-Shop.gr, εγγύηση και Sony Vaio

nina421

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply
Βάλε το κ*λο-dongle να ξεμπερδεύεις και μην ξαναπάρεις ποτέ Vaio και ποτέ ξανά από το e-shop!

Ό,τι άλλο και να κάνεις, την καρδιά σου και το χρόνο σου χαλάς νομίζω.

Δηλαδη, η Σονυ νικησε! Εδωσε τα στικακια, λεει οτι οι τεχνικοι της δεν βρισκουνε προβλημα και μια χαρα!

Μια ολοκληρη σειρα ελαττωματικων προϊοντων πουληθηκε μια χαρα!!!!!!!!!!!!!!!

Μωρε μπραβο κομπινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:angry:

Τα στικάκια όμως δεν μας λέει η SONY γιατί τα δίνει αφού τα laptops δουλεύουν κανονικά. Επίσης πως το e-shop βρήκε software πρόβλημα, αφού το laptop δουλεύει κανονικά;

Κρίμα, νόμιζα ότι η SONY θα στεκόταν στο ύψος των περιστάσεων, αλλά δυστυχώς τα έχουν μελετήσει οι πολυεθνικές. Δεν χάνουν.

"Ο αγανακτισμένος πελάτης που θα φύγει από μένα θα πάει στον Κίτσο. Ο αγανακτισμένος πελάτης που θα φύγει από τον Κίτσο στον Μπάμπη. Ο αγανακτισμένος πελάτης που θα φύγει από τον Μπάμπη θα έρθει σε μένα. Οπότε όλα καλά :suicide2:"

Νομιζω πως η Σονυ γνωριζει ετσι κι αλλιως οτι ενα απο τα πιο αθλια προιοντα που παραγει ειναι τα laptops της, οποτε ετσι κι αλλιως τα vio εχουν κακη φημη εδω και πολλα χρονια... δεν ακουσα κανεναν να λεει "εχω vio και ειμαι ευχαρηστημενος και θα ξαναπαρω", αντιθετα ΟΛΟΙ λεγαν παντα οτι ναι μεν εχουν προσεξει το θεμα γραφικων/οθονης αλλα απο την αλλη οι θερμοκρασιες τους -συνηθως απο αυτες καταστρεφονται στο τελος, αφου λυωνουν μεχρι και τα πλαστικα- ειναι αδικαιολογητες, η αυτονομια του αθλια κτλ κτλ (δεν ξερω αν εχουν αλλαξει καθολου τα πραγματα, αλλα προσωπικα ουτε ζωγραφιστα δεν τα θελω, οπως και ολοι οσοι ειχαν καποτε vio) οποτε οποιος την παταει μια φορα δεν την ξαναπαταει, αρα για ποιο λογο να εξυπηρετησει τη nina? Επειδη εκανε ντορο εδω μεσα? Μα...ΠΟΣΟΙ απο δω θα παιρναν sony vio?

Αν γιονοταν σαλος σε τιποτα σελιδες γενικου ενδιαφεροντος ισως θα το σκεφτοντουσαν περισσοτερο, αφου εκει εχουν πολυ μεγαλυτερη τυχη να βρουν αγοραστικο κοινο...

Η γνωμη μου ειναι οτι αν υπαρχουν τα μεσα και η διαθεση, αξιζει να το τραβηξει οσο παει, γιατι αν δικαιωθει ΕΝΑΣ θα δικαιωθουν ολοι οσοι πηραν προβληματικα λαπτοπς και θα εχουν καθε δικαιωμα να παρουν καποιο αλλο ή τα λεφτα τους η οτι τεσπα αποφασιστει την πρωτη φορα...

Δεν ξερω που ζεις, αλλα οσοι ΔΕΝ εχουν τεχικες γνωσεις, η ασχολουνται με φορουμς κλπ, λενε τα καλυτερα για τα VAIO.

Προσωπικα ξερα παρα πολλους, απο μικρους εως 50αρηδες που ειχαν VAIO και αγορασαν ξανα και ξανα.

Ειχε και αδερφη μου καποια στιγμη, εως της χαλασε, ειχα τραβηγματα με την SONY και φυσικα καποια στιγμη οταν παλιωσε της πηρα ενα Toshiba και ειναι υπερχαρουμενη...;)

Δεν ξερω που ζεις, αλλα οσοι ΔΕΝ εχουν τεχικες γνωσεις, η ασχολουνται με φορουμς κλπ, λενε τα καλυτερα για τα VAIO.

Προσωπικα ξερα παρα πολλους, απο μικρους εως 50αρηδες που ειχαν VAIO και αγορασαν ξανα και ξανα.

Ειχε και αδερφη μου καποια στιγμη, εως της χαλασε, ειχα τραβηγματα με την SONY και φυσικα καποια στιγμη οταν παλιωσε της πηρα ενα Toshiba και ειναι υπερχαρουμενη...;)

Συγγνωμη, να κανω το δικηγορο του διαβολου... Με το παρντον...

Ειναι λιγο αντιφατικα τα παραπανω ή εντύπωσή μου είναι;

Η αδελφη σου πηρε Σονυ, της χαραλασε, ειχες τραβηγματα. Και μετα πηρες Toshiba.

Αρα; Πού ειναι τα καλυτερα για τη Σονυ και το οτι ολοι αγοραζουν ξανα και ξανα; Γιατι δεν αγορασες και την αδελφη σου ενα Σονυ τοτε, αφου ειναι οοοοοοοολα τοσο ωραια;

Δικηγορος του διαβολου, ειπαμε.

Ειναι λιγο αντιφατικα τα παραπανω ή εντύπωσή μου είναι;

Γιατι ειναι αντιφατικο? Τονιζει πως μιλαει για οσους ΔΕΝ εχουν τεχνικες γνωσεις και δεν μπαινουν στα φορουμ...

Παντως προσωπικα δε θυμαμαι να εχω συναντησει καποιον που να ειχε vio και να ξαναπηρε, ουτε καποιον που να μην παραπονεθηκε τουλαχιστο για τις θερμοκρασιες, αντιθετα γνωριζω ατομο που μετα το vio γυρισε στα macbook και δε θελει να ξαναμιλησει για pc base laptop (λιγο αδοκιμο αλλα πως αλλιως να το πω? παλια λεγαμε intel base αλλα τωρα και τα mac ιδια ακριβως αρχιτεκτονικη και ιδια cpu εχουν)

Εγω εχω ένα VAIO και όχι μονο δεν κολλαει, δουλευει μονιμα στο 100% η CPU επειδή συμπιέζω videos, χειμωνα-καλοκαιρι. Εχει ένα θορυβο ανεκτο (στο 100%), τα πλαστικα του είναι ΟΚ.

Όλα του τα περιφερειακα δουλεύουνε, εχει και γαμω τα χαρακτηριστικα για μοντελο σχεδόν τριετίας.

Και γαμω τα panel για οσους δουλευουν CAD και θελουν το καφε να ξεχωριζει πανω στο μαυρο και αλλα πολλα.

Όπως τα λετε πρεπει να είμαι ο μοναδικος ευχαριστημένος πελατης.

Εγω εχω ένα VAIO και όχι μονο δεν κολλαει, δουλευει μονιμα στο 100% η CPU επειδή συμπιέζω videos, χειμωνα-καλοκαιρι. Εχει ένα θορυβο ανεκτο (στο 100%), τα πλαστικα του είναι ΟΚ.

Όλα του τα περιφερειακα δουλεύουνε, εχει και γαμω τα χαρακτηριστικα για μοντελο σχεδόν τριετίας.

Και γαμω τα panel για οσους δουλευουν CAD και θελουν το καφε να ξεχωριζει πανω στο μαυρο και αλλα πολλα.

Όπως τα λετε πρεπει να είμαι ο μοναδικος ευχαριστημένος πελατης.

Να το δώσεις στην SONY να το μελετήσουν, να το αντιγράψουν και να το παράγουν μαζικά.

εφόσον έχει θέμα να επιμείνεις μέσω συνηγόρου καταναλωτή και να κατευθύνεσαι κυρίως απέναντι στο e-shop. Μιας κι έχεις ήδη βάλει δικηγόρο συνεννοήσου μαζί του πώς να κινηθείς από εδώ και πέρα. Οι επικοινωνίες σου από δω και μπρος και με τους δύο ας είναι καλύτερα έγγραφες.

Σε έχω ρωτήσει και προηγουμένως, όταν πρωτοάρχισε η ιστορία και πριν κάνεις καταγγελία σου είπαν καθόλου ατύπως από τη Γραμμ. Καταναλωτή ή το Συνήγορο του Κ. κάποια γνώμη;

Η Σονυ υποστηριζει οτι με τον νεο driver (που βγηκε λεει προχτες, αρα δεν τον ειχα εγω), το προβλημα εχει λυθει και μου επιστρεφει λαπτοπ που δουλευει.

Θα το παραλαβω με πασα επιφυλαξη και θα σας ενημερωσω.

Τι να πω, μακαρι.... ???

Κατα τ'αλλα, η Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη δεν εχει επικοινωνησει καθολου μαζι μου και δεν μου ειχε πει τιποτα περα του να κανω την καταγγελια γραπτως (εγινε στις 20/11) και θα το ερευνησουν.

Δεν ευχαριστω ακομη κανεναν, μεχρι να παρω το λαπτοπ στα χερια μου και να διαπιστωσω οτι δουλευει κανονικα.

Πειτε με παρανοϊκη και θεοτρελη για δεσιμο, αλλά θέλω να το κανω και ζητω τη βοηθεια σας:

Θέλω με το που θα μου ερθει το λαπτοπ να τσεκαρω στο event log ποιος και πότε το ανοιγοκλεισε απο τη μερα που εφυγε απο τα χερια μου και τι του εκανε. Εχω τις υποψιες μου.

Τι μπορω να δω στο event log?

Μηπως οι τεχνικοι ελεγχοι σβηνουνε τα ιχνη τους πριν γυρισουν το προϊον?

Σας εχω πριξει, το ξερω, αλλά θέλω να σιγουρεψω τις κινησεις μου. Σας χιλιοευχαριστω!

:help:

Ένα VIO που έχει ένας ξάδελφος μου το έχει στείλει στην SONY 3 φορες είχε πρόβλημα με τον HDD τις 2 πρώτες φορες αργούσε να κάνει boot αλλα τον δίσκο η δεν τον άλλαξαν η τον άλλαξαν με used την τρίτη φορα τα έπαιξε τελείως δεν έβλεπε τον δίσκο καθόλου τότε τον άλλαξαν με νέο

πλήρωσε καινούριο laptop με εγγύηση χρειάστηκε να μείνει συνολικά πάνω από 1 μηνα χωρίς μηχάνημα άλλους 2 αναγκάστηκε να το έχει και να υπολειτουργεί και άκρη βρήκε μονο επειδή πίεσε ο ίδιος αλλα και οι τεχνικοί του καταστηματος που τον είχε αγοράσει

αν το κατάστημα που πουλάει είναι στα @@@ του η αν πουλάει προϊόντα παραεισαγωγης τότε δύσκολα βγάζει κάποιος άκρη με εγγύηση

Βρες δικηγορο, κανε εξωδικο (150-300, αναλογα τον δικηγορο) προς SONY Hellas και αν δεν κουνηθουνε προχωρα σε αγωγη.

Το εχω κανει γιατι με εχουν ταλαιπωρησει κ εμενα παραπανω απότι εσενα...

Λυπάμαι ιδιαίτερα που είχα δίκιο περί αντιπροσωπιας Sony από την αρχή της κατάστασης. Αν σε παίρνει οικονομικά κάνε αυτό που λέει ο προλαλησαντας και κυνηγισε τους όσο δεν πάει.

Το θέμα είναι πότε θα εκδικαστεί η υπόθεση μιας και τα δικαστήρια λειτουργούν με ρυθμούς χελώνας σε αυτή τη χώρα.

Μη το αφήσεις πάντως έτσι ;-)

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Πειτε με παρανοϊκη και θεοτρελη για δεσιμο, αλλά θέλω να το κανω και ζητω τη βοηθεια σας:

Θέλω με το που θα μου ερθει το λαπτοπ να τσεκαρω στο event log ποιος και πότε το ανοιγοκλεισε απο τη μερα που εφυγε απο τα χερια μου και τι του εκανε. Εχω τις υποψιες μου.

Τι μπορω να δω στο event log?

Μηπως οι τεχνικοι ελεγχοι σβηνουνε τα ιχνη τους πριν γυρισουν το προϊον?

Σας εχω πριξει, το ξερω, αλλά θέλω να σιγουρεψω τις κινησεις μου. Σας χιλιοευχαριστω!

:help:

Πες μας πρώτα αν έχει διορθωθεί το πρόβλημα με τον νεό driver.

Να το δώσεις στην SONY να το μελετήσουν, να το αντιγράψουν και να το παράγουν μαζικά.
4 laptop vaio δουλευουν ασταματητα 3 χρονια χωρις προβλημα και οσα ξερω προσωπικα απο φιλους το ιδιο.Θα ξαναπαρω sony vaio και οχι μονο, μιας και οτι sony εχω παρει ειναι απροβληματιστο.TV-VCR-BLURAY-LAPTOP-PHOTO-CAMERA-ΚΙΝΗΤΑ-CAR AUDIO-Ψηφιακες κορνιζες- PC monitor DVD-RW κ.α

4 laptop vaio δουλευουν ασταματητα 3 χρονια χωρις προβλημα και οσα ξερω προσωπικα απο φιλους το ιδιο.Θα ξαναπαρω sony vaio και οχι μονο, μιας και οτι sony εχω παρει ειναι απροβληματιστο.TV-VCR-BLURAY-LAPTOP-PHOTO-CAMERA-ΚΙΝΗΤΑ-CAR AUDIO-Ψηφιακες κορνιζες- PC monitor DVD-RW κ.α

Το θέμα είναι τι γίνεται αν χαλάσουν ;-)

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

για να ρωτήσω κάτι και εγώ σήμερα παρέλαβα κάποια πραγματάκια από το eshop

μέσα σε αυτά ήταν και η μητρηκή αυτή

GIGABYTE 990XA-UD3 RETAIL - -

το κουτί που την έχει μέσα δεν έπρεπε να είχε ένα αυτοκολητάκι πάνω γιατί δεν θυμάμαι να παιδεύτηκα καθόλου ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.