nina421 Δεκέμβριος 19, 2013 Author #121 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 YEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSS!! :jump1::man_in_love: :clap: Παιδια, το μυστηριο λυθηκε!! Απιστευτο!!! Λοιπον... Εχουμε τα εξης... Η Broadcom 43142 ειναι κάρτα ασύρματου δικτυου με ευρος 11 καναλια. Τα συνηθη ρουτερ εχουνε ευρος 13 καναλια. Εαν εχεις το ρουτερ σου σε auto, αυτοματο, τοτε αναλογα με την κινηση "κλειδωνει" οπου νομιζει. Τι θα συμβαινει λοιπον οταν του 'ρθει να κλειδωσει στο καναλι 12 ή 13, διοτι του φαινεται οτι εκει δεν εχει κινηση, μια χαρα ηρεμια και χαρα? Ελατε.... Ναι... Θα αποσυνδεεται η κάρτα!!! Τι σας ελεγα για το ρουτερ στο σπιτι? Εμ, εκεινο το ρουτερ για καποιο λογο ητανε βαλμενο σωνει και καλα στο καναλι 8. Μιαααα χαρα λοιπο το εβλεπε η κάρτα! :kiss3: Το ρουτερ στη δουλεια? Ητανε απο τη μαμα του στο αυτοματο και ειχε κλειδωσει μονο του στο καναλι... 13! Εμ πού να το δει η Broadcom εκει περα? Παρε Limited editions. Τι κάνουν dongle και άλλες καρτες? Απλα καλυπτουν και τα 13 καναλια! Δεν ητανε λοιπον κανεις τρελος. Ητανε το ολο πραμα θεμα τυχης πώς ειναι το ρουτερ σου ανα πασα στιγμη και πόσο ζοριζεται η Broadcom να τεντωθει εκει που δε φτανει απο τη φυση της! Εβαλα το καναλι 8 και στη δουλεια και... πεταει το Σονακι! Ολα ομως τα παραπανω θελουνε: Γνωσεις καρτας δικτυου (πού να δεις τις λεπτομερειες της). Γνωσεις ρουτερ (καναλια). Γνωσεις επιλογης καλου καναλιου μεσα στις δυνατοτητες σου. Κοινως αν δεν ειχα τον υπεροχο κυριο Σ., παλια καραβανα υπολογιστων, χροοοοονια στο κουρμπετι, να ελεγξει με TeamViewer ολες τις ανατριχιαστικες λεπτομερειες καρτας και ρουτερ... ακομα θα ηθελα να γινω Χαλκ και να σβουριξω το Σονυ αλα Λοκι. Μαλλον τελος καλο ολα καλα. Να μαθει η Σονυ να βαζει 13-καναλες καρτες να μην τρελαινεται κανεις. Μεχρι νεωτερας διαβολικης, σας ευχαριστω παρα πολυ για ολα!!! :):):) EDIT....... Και μολις ειχα παλι αποσυνδεση........................................................................................................... ΟΚ..................................................................................................................................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakemjk Δεκέμβριος 20, 2013 #122 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2013 Μιλάμε για καταραμένο thread. Κάθε φορά που διαβάζω νέο μήνυμα, έχω αγωνία για το τι θα γίνει...Αφού με το dongle τα πάει καλά, γιατι δε το αφήνεις να τελειώνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nina421 Δεκέμβριος 20, 2013 Author #123 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2013 Παιδια, αρκετα σας κουρασα. Συγγνωμη. Το θεμα πλεον θα το κυνηγησω συμφωνα με τα νομιμα δικαιωματα μου. Αρκετη κοροϊδια εχει πεσει. Σας ευχαριστω και παλι. Κλεινει το θεμα απο μενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Δεκέμβριος 20, 2013 #124 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2013 Με δικη σου ευθυνη βαλε αυτα Broadcom Wireless LAN Adapter Software for Windows 8.1 (64-bit), 8 (64-bit) - Notebook και επισης βασικο δοκιμασε τα ρουτερ σε μονο b/g και μονο g/n και ΟΧΙ ολα μαζι. hope it works Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 20, 2013 #125 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2013 Η διαφορά 11 και 13 καναλιων έχει να κάνει με οδηγίες της εκάστοτε χώρας. Καλό θα ειναι αν υπαρχει επιλογη χωρας η ηπειρου να το φτιαξουμε αναλογα. Δες εδω...Frequency Info by Region Link to comment Share on other sites More sharing options...
nina421 Δεκέμβριος 20, 2013 Author #126 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2013 Παιδια το θεμα ειναι να εχω ενα λαπτοπ που θα βλεπει και θα συνδεεται με καθε ρουτερ. Δυο στα τρια δεν τα ειδε. Αυτη τη στιγμη η μονη λυση για να εχω συνδεση ειναι να ειναι σωνει και καλα το ρουτερ σε ενα συγκεκριμενο καναλι. Αυτο μπορω να το κανω στον ιδιωτικο μου χωρο. Αν ομως παω αλλου για δουλεια? Τι θα πω, παρακαλω να πειραξω λιγο το ξενο ρουτερ, γιατι το λαπτοπ μου ειναι ντιβα? Σας ευχαριστω παρα πολυ για ολες τις συμβουλες, την υπομονη και την ανοχη σας. Λυπαμαι που εκανα λιγακι μπαχαλο το χωρο σας. Το λογο εχει τωρα η Σονυ, ο Συνηγορος του Καταναλωτη και θα δω...:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Δεκέμβριος 20, 2013 #127 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2013 Η διαφορά 11 και 13 καναλιων έχει να κάνει με οδηγίες της εκάστοτε χώρας. Καλό θα ειναι αν υπαρχει επιλογη χωρας η ηπειρου να το φτιαξουμε αναλογα. Δες εδω...Frequency Info by RegionΣχετικα με τα ρουτερακια θα συμφωνισω απολυτα, αλλα οχι και σχετικα με τα λαπτοπ που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να δουλευουν οπουδηποτε στον κοσμο κι αν βρεθουν σωστα... σε καθε αλλη περιπτωση δε μιλαμε για φορητο αλλα για κατι αλλο...Προσωπικα ετσι και μου τυχαινε τετοιο χουνερι σε καμια περιεργη χωρα θα ειχα πολλους λογους να τους το φερω στο κεφαλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Δεκέμβριος 21, 2013 #128 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2013 Χαίρομαι που βρήκες λύση στο πρόβλημα σου, αλλά ήθελα να πω ότι μου φαίνεται κάπως κουλό να φταίει αυτό. Και το λέω διότι όλα αυτά τα ηλεκτρονικά (κάρτες δικτύου στην προκείμενη περίπτωση) ακολουθούνε κάποια προτυποποίηση. Δηλαδή δεν είναι λογικό η κάρτα σου να μην υποστηρίζει 13 κανάλια, πόσο μάλλον όταν προορίζεται για ευρωπαϊκή αγορά. Μήπως πείραξες και καμμιά άλλη ρύθμιση στο router; (πχ στο Robotics που έχει, είχα πρόβλημα εάν είχα ενεργοποιημένο το MaxG για βελτιώση της ταχυτητας).Θα είχε ενδιαφέρον να κοιτούσες τι συμβαίνει και με άλλα router αλλού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Δεκέμβριος 21, 2013 #129 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2013 Η διαφορά 11 και 13 καναλιων έχει να κάνει με οδηγίες της εκάστοτε χώρας. Καλό θα ειναι αν υπαρχει επιλογη χωρας η ηπειρου να το φτιαξουμε αναλογα. Δες εδω...Frequency Info by Region η διαφορα ειναι οτι ειχα το ιδιο ακριβως προβλημα κ εγω κ δε μπορουσα να καταλαβω τι φταιει η συνδεση κατα διαστηματα καθυστερουσε ενω απο αλλες συσκευες βρισκομουν στο ιντερνετ ακομα κ 24 ωρες χωρις να εχω παρατηρισει κατι παρομιο.. :computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
orck Δεκέμβριος 21, 2013 #130 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2013 Αργησα να διαβασω την εξελιξη. Το εχω αντιμετωπισει παρα πολλες φορες. Δεν ειναι προβλημα του ρουτερ αλλα προβλημα του φορητου, της καρτας του η των ρυθμισεων γεωγραφικης περιοχης. Για Ευρωπη υπαρχουν 13 κανναλια, οποτε κανονικα τα φορητα που εισαγωνται θα πρεπει να ειναι συμβατα με αυτο, ομως αρκετες εταιριες ενδιαφερονται κυριως για την μεγαλυτερη αγορα που δεν ειναι αλλη απο την Β.Αμερικη η οποια εχει μονο 11 κανναλια.http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_WLAN_channels Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Δεκέμβριος 22, 2013 #131 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2013 Είναι απίστευτο τελικά τι είδους προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσει κάνεις. . Μα διαφορετικές εισαγωγές που σκαλώνουν στα wi fi κανάλια? Εξωφρενικό!!Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
nina421 Φεβρουάριος 10, 2014 Author #132 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Γεια σας παιδια!Με συγχωρειτε που ξεθαβω το θεμα, αλλά υποσχεθηκα να ευχαριστησω καποιους οταν ερθει η ωρα και δεν θελω να παω πισω στο λόγο μου. Επιτελους λοιπον...ευχαριστω:- τo e-Shop.gr, που είχε πραγματικά κάθε καλή διάθεση να λύσει το προβλημα μου, αλλά ειναι μεταπωλητης. - τη Sony που τελικά έλυσε το προβλημα μου, κανοντας την πρωτοφανή κινηση για κατασκευαστή να επιστρεψει στον πελάτη/αγοραστη αυτη τα χρηματα της αγορας. Ναι, η Sony με πιστωσε, αφου εστειλα πισω σε αυτην ολο το λαπτοπ. Σημερα ειδα τα λεφτα στο λογαριασμο μου. - τη Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη, που αν και δεν ξερω τι εκανε, ειλικρινα δεν ξερω, ωστοσο ξερω οτι επιασε την καταγγελια μου και ενηργησε. - ολους εσας που μου συμπαρασταθηκατε, με ανεχτηκατε και με βοηθησατε. Σας χιλιοευχαριστω!Τελος καλο, ολα καλα! Παω επιτελους για νεο λαπτοπ! :fun:Φιλακια σε ολους! :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Φεβρουάριος 10, 2014 #133 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Kαλορίζικο το Dell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nina421 Φεβρουάριος 10, 2014 Author #134 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Kαλορίζικο το Dell. Ναι, ειμαι μεταξυ ενος Dell και ενος HP. Θα τα δω και τα δυο ζωντανά και θα αποφασισω! Οχι τιποτα, αλλά αποφάσισα να παω το μπατζετ πιο ψηλά, να πάρω και Full-HD οθόνη, οπότε θα δω πόσο τα δινουνε ποια καταστηματα και με ποιους ορους και θα χτυπησω ένα από τα δυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunter_back Φεβρουάριος 10, 2014 #135 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Dell και θα ησυχάσεις για όσο καιρό έχει εγγύηση... Ειδικά με NBD 5ετή των latitude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Φεβρουάριος 10, 2014 #136 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Με τέτοια ταλαιπωρία που τράβηξες και σκέφτεσαι το HP??? Dell και πάλι αποκλειστικά και μόνο Dell και δεν έχει σημασία από που θα το πάρεις την εγγύηση την παρέχει αποκλειστικά η Dell είναι οι αποκλειστικοί φορείς της εγγύησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.