Venisk Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2013 Logitech G19 σε Razer BlackWidow Ultimate 2013 Καλησπέρα, έχω αυτό το δίλημμα, αξίζει την αλλαγή απο το g19 στο blackwidow ultimate? :bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Νοέμβριος 25, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Μόνο και μόνο που το δεύτερο είναι μηχανικό αξίζει. Πριν κάνεις την αλλαγή πετάξου σε ένα κατάστημα και δοκίμασε τα πλήκτρα του Ultimate μιας και φοράει MX Blue Switches οι οποίοι κάνουν θόρυβο. Ειναι θέμα προτιμήσεων καθαρά. Αν δεν σου καθίσουν καλά, εδώ είμαστε να σου προτείνουμε άλλες εναλλακτικές. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venisk Νοέμβριος 25, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Πήγα στο public και πάτησα τα 4 βελάκια που έχει ελεύθερα η συσκευασία για δοκιμή κ όντως κάνουν θόρυβο αλλά δεν με ενοχλεί κ τόσο με ενδιαφέρει να πάρω κάτι καλύτερο από αυτό π έχω, Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Νοέμβριος 25, 2013 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Από τη στιγμή που δεν έχεις πρόβλημα με τον θόρυβο και σου άρεσαν σαν αίσθηση, προχωράς στην αγορά. Ειναι μια τίμια λύση για μηχανικό πληκτρολόγιο με φωτισμό. Δες πάντως τα αντίστοιχα μηχανικά της Coolermaster. Καλύτερη ποιότητα κατασκευής και μεγαλύτερο value for money ;-) Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venisk Νοέμβριος 25, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Έχεις κάποια καλύτερη συγκεκριμένη επιλογή? Νομίζω τα μπλε είναι τα καλύτερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Νοέμβριος 25, 2013 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 απο την μεμβρανη που πουλαγανε χρυσαφι λογω εγχρωμης οθονουλας, θες να πας στην απατη της razer που οταν γραφω greeklish την ξεσκιζω στα 110wpm ( αμα με δει καποιος ασχετος με ρωταει αν ειμαι προγραμματιστης ) και φοβαμαι μην μου μεινει στα χερια - χωρια το σπαστικοτατο 2KRO 4 χρονια πισω με πηγες με την μουφα http://www.thelab.gr/input-devices-and-peripherals-reviews/logitech-g19-review-game-on-63931.html#post1062625570 μακραν καλυτερο VFM τα cm storm απο τα razer πληκτρολογια, αμα θες ντε και καλα backlit αρκεσου στο quickfire TK με browns ( αντικειμενικα οι καλυτεροι διακοπτες για all-around χρηση, σχεδον τοσο ευχαριστοι στο γραψιμοι οσο οι μπλε, ελαχιστη διαφορα στα games απο τους κοκκινους - πολυ πιο ξεκουραστοι απο την κου-πρια τους black ) το εχω δουλεψει "δανεικο" για καμποσες βδομαδες και μου αρεσε αρκετα. Τωρα περιμενω να δω ποτε θα ερθουν Ελλαδισταν τα quickfire XT ή εστω το stealth, αργουνε πολυ, αλλα δεν πιστευω να με βρει ο νεος χρονος με μεμβρανη Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Νοέμβριος 25, 2013 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Έχεις κάποια καλύτερη συγκεκριμένη επιλογή? Νομίζω τα μπλε είναι τα καλύτερα..Ότι είπε ο Grunt από πάνω. Γνώμη μου είναι να πας στο Quickfire TK με Brown switches ασυζητητί. Έχουν περάσει 5 μηχανικά από τα χέρια μου με διάφορους διακόπτες και κανένα δεν με βόλεψε τόσο πολύ όσο εκείνα με Brown. Ριξε μια ματιά στις αγγελίες πάντως, παίζουν 2 αγγελίες με μηχανικά με Brown switches. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venisk Νοέμβριος 25, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Ευχαριστώ για της πληροφορίες [MENTION=2162]GruntGR[/MENTION] αλλά δυστυχώς δεν μου κάνει το quickfire, θέλω οπωσδήποτε προγραμματιζόμενα πλήκτρα αριστερά. Μούφα ξεμούφα τα κουμπάκια στα αριστερά είναι το "δεξί μου" χέρι.. Δεν ενδιαφέρομαι για μεταχειρισμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Νοέμβριος 25, 2013 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Μπορείς να πας τότε στο Ultimate Stealth που φοράει Brown. Το πρόβλημα είναι πως δεν το βρίσκεις Ελλάδα οπότε αναγκαστικά το παραγγέλνεις από το εξωτερικό Δικιά μου πρόταση είναι να πας εδώ http://www.corsair.com/gaming-peripherals/gaming-keyboards/vengeance-k90-performance-mmo-mechanical-gaming-keyboard.htmlΦοράει Red switches, είναι περίπου στην ίδια τιμή με το Ultimate μόνο που όμως σαν ποιότητα κατασκευής είναι κλασεις ανώτερο και έχει περισσότερα προγραμματιζομενα πλήκτρα σε σχέση με τα μόλις 5 του Ultimate. Το θετικό είναι πως το βρίσκεις Ελλάδα. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venisk Νοέμβριος 25, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Αυτό είναι κ πολύ όμορφο αν και υπερβολή τα 18 κουμπιά προτιμότερο από τα μόλις 5 των άλλων 2. Η ειρωνεία είναι ότι δεν ακουμπάω mmo παιχνίδι..Μου αρέσει το k95 Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Νοέμβριος 25, 2013 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Αυτό είναι κ πολύ όμορφο αν και υπερβολή τα 18 κουμπιά προτιμότερο από τα μόλις 5 των άλλων 2. Η ειρωνεία είναι ότι δεν ακουμπάω mmo παιχνίδι..Μου αρέσει το k95 Επειδή τα χρήματα που ζηταει δεν είναι λίγα, βρες κάποιο παιδί και δοκίμασε τους κόκκινους διακόπτες πριν προβεις σε αγορά. Ειναι όντως πανέμορφο! Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venisk Νοέμβριος 25, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Είναι πανέμορφο κ νομίζω πως έχω καταλήξει σε αυτό, δεν γνωρίζω δυστηχώς κανέναν που να έχει μηχανικό πληκτρολόγιο όχι να έχει κ κόκκινα..εννοείς ακουστικά αν με ενοχλεί η όταν γράφω? Έχουν κάποιο ελάττωμα τα κόκκινα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Νοέμβριος 25, 2013 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Μπορείς να συνενοηθεις με το κατάστημα να το δοκιμάσεις πριν το αγοράσεις. Ελάττωμα φυσικά και δεν έχουν. Απλά οι κόκκινοι διακόπτες προτείνονται κυρίως για gaming μιας και στο typing θέλουν κάποια εξοικείωση μιας και είναι linear και πολύ light στη πίεση. Όλα όπως σου είπα είναι θέμα προτιμήσεων και συνήθειας. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venisk Νοέμβριος 25, 2013 Author #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Απλά οι κόκκινοι διακόπτες προτείνονται κυρίως για gaming μιας και στο typing θέλουν κάποια εξοικείωση μιας και είναι linear και πολύ light στη πίεση. Κυρίως για gaming το θέλω μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το "ελαφρύ πάτημα". Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franky_stein Νοέμβριος 25, 2013 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 K90 ή Κ95 και από μένα. Οι κόκκινοι μου είναι πιο βολικοί μετά τους μαύρους. Από μπλέ εγώ μακρυά. Σαν κάτοχος του Κ90 το προτείνω χωρίς επιφυλάξεις. Μου φαίνεται και πιό όμορφο από το Κ95. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrkon Νοέμβριος 25, 2013 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Αν ενδιαφέρεσε για black widow ultimate stealth η razer έχει δωρεάν μεταφορικά για αγορές 129€ και άνω...https://www.razerzone.com/eu-en/store/free-shipping Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny6RED Νοέμβριος 25, 2013 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 [MENTION=4489]Venisk[/MENTION] αν είσαι Χανιά και έχεις μέσο τότε μπορείς να πεταχτείς σπίτι μου να δοκιμάσεις τους κόκκινους διακόπτες(CM Storm Quickfire Rapid). Στείλε μου μήνυμα και αν γίνεται το κανονίζουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venisk Νοέμβριος 25, 2013 Author #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 K90 ή Κ95 και από μένα. Οι κόκκινοι μου είναι πιο βολικοί μετά τους μαύρους. Από μπλέ εγώ μακρυά. Σαν κάτοχος του Κ90 το προτείνω χωρίς επιφυλάξεις. Μου φαίνεται και πιό όμορφο από το Κ95. Αν πάρω κάποιο θα πάρω το τελευταίο μοντέλο Αν ενδιαφέρεσε για black widow ultimate stealth η razer έχει δωρεάν μεταφορικά για αγορές 129€ και άνω...https://www.razerzone.com/eu-en/store/free-shipping Θα προτιμήσω τις περισσότερες επιλογές του corsair τελικά αν και στην αρχή ήθελα το razer ευχαριστώ για την πληροφορία πάντως αν είσαι Χανιά και έχεις μέσο τότε μπορείς να πεταχτείς σπίτι μου να δοκιμάσεις τους κόκκινους διακόπτες(CM Storm Quickfire Rapid). Στείλε μου μήνυμα και αν γίνεται το κανονίζουμε. Ευχαριστώ πάρα πολύ αν χρειαστεί θα σου στείλω pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.