monotis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2013 Εχω ενα εξωτερικο δισκο,και μου συμβαινει το εξης τελευταια:Ενω του του εχω δωσει ενα x oνομα,οταν μπαινω στο my computer,τον βλεπω με αλλο ονομα ,με εικονιδιο φακελου(αντι δισκου),και συγκεκριμενα το ονομα απο ενα παλιο usb φλασακι που ειχα (PENDRIVE)!!Οταν παταω πανω του δεν ανοιγει ,παρα μονο με δεξι κλικ => εξευρενηση ,μπορω να μπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Νοέμβριος 25, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Οταν τον συνδεεις σε αλλον υπολογιστη πως στον εμφανιζει;;Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakemjk Νοέμβριος 25, 2013 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Το 'πρόβλημα' πρέπει αν το έχεις ο υπολογιστής, όχι ο σκληρός Link to comment Share on other sites More sharing options...
monotis Νοέμβριος 25, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Σημερα τον δοκιμασα σε αλλο υπολογιστη και ολα ενταξει.Μαλλον (οντως) πρεπει να φταιει το pc μου,το οποιο ειναι και εχει γινει ειδικα τελευταια ενα ρημαδι και μισο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
monotis Δεκέμβριος 8, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 Προκειμενου μην ανοιγω νεα θεματα για χαρη γουστου.Υπαρχει καποιος τροπος να κλειδωσεις το δισκο απο τριτους που μπορει να πεσει στα χερια τους ,και να μπορεις να εχεις προσβαση στα αρχεια του εξωτερικου σκληρου με χρηση password? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimdim Δεκέμβριος 15, 2013 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Μάλλον εδώ είσαι Disk Password Protection 4.9.4 - Free Download Disk Password Protection by EXLADE, Inc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.