Jump to content

Επιλογή Draytek VG2710Ne ή tp-link 600Mbps TD-W8980

Mr Etien

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

:)

Καλήμέρα σε όλους.

Επειδή έχω πρόβλημα με το wifi (χαμηλη εμβέλεια) ενος MODEM/ROUTER της WIND εχω μπεί στην διαδικασία αλλάγής του.

Υστερα από αρκετό ψαξιμο έχω καταλήξει σε δύο επιλόγές :

1) Draytek VG2710Ne-A Wireless N Modem Router PSTN

2) TP-Link Wireless Dual Band Modem / Router N 600Mbps TD-W8980

Και τα δυό κοστίζουν γύρω στα 100 €

Υπάρχει κάποιος που έχει άποψη για την λειτουργια τους ή να τα έχει χρησιμοποιήσει ?

Σας ευχαριστώ !:)

Το Draytek το έχω βάλει σε πελάτη. Πολύ δυνατό και δεν μασάει μία.

Απο επιλογές και δυνατότητες χάνεσαι.

Γενικά όσο μπορώ σε αρκετούς στήνω Draytek. Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την εταιρεία για όσο γίνεται οικονομικές λύσεις.

Netgear, belkin, tp-link, d-link τις αποφεύγω γιατί δεν θυμάμαι να είμαι απο καμία συσκευή ευχαριστήμένος.

Ευχαριστώ, και εγω εκεί κατευθύνομαι στο draytec. ίσως αν βρω μια καλή τιμή πάω και στο 2710n οτι λεχω βρεί μέχρι τώρα παίζει απο 165 € και πάνω, και βέβαία δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω το 65 € επιπλεόν του 2710ne.

• 2 weeks later...

Δεν ξέρω αν προχώρησες σε αγορά αλλά μήπως απλά να πάρεις ένα access point? Και ποιο οικονομικά θα σου βγεί αλλά μπορείς να το βάλεις και οπουδήποτε θέλεις με ότι router και να έχεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.