p_under Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2013 Καλησπέρα, θα χρειαστώ την βοήθειά σας στην διαδικασία που περιγράφει ο τίτλος. Επειδή στον SSD μου όπου βρίσκεται και το λειτουργικό είχα κάνει πολλά partition και αφού τα έσβησα δεν μπορώ να κάνω πάλι merge το drive σκέφτηκα πως πρέπει να το φορμάρω ή wipe (ακόμα καλύτερα για να στρώσει) και να περάσω το image που θα έχω κρατήσει. Πως πρέπει να ακολουθήσω όμως την παραπάνω διαδικασία (δεν γνωρίζω καθόλου)? Διαθέτω εξωτερικό δίσκο και εσωτερικό μηχανικό όπως μπορείτε να δείτε. Φοράω Win 8 Pro. Αν χρειάζεστε άλλες πληροφορίες πείτε μου, ευχαριστώ.
jax7480 Νοέμβριος 23, 2013 #2 Νοέμβριος 23, 2013 Βασικά η επιλογή Delete Volume δεν εμφανίζεται γιατί από εκεί εκκίνησες το μηχάνημα (είναι το boot partition).
astrolabos Νοέμβριος 23, 2013 #3 Νοέμβριος 23, 2013 Για τσέκαρε μια εδώ: Disk Partitioning » TweakHound
dimgr Νοέμβριος 23, 2013 #4 Νοέμβριος 23, 2013 Εγώ τέτοιες διαδικασίες τις έχω κάνει πολλές φορές με το Acronis True Image. Ωστόσο και τα Win7/8 έχουν ενσωματωμένη τέτοια διαδικασία. Παίρνεις image, το αποθηκεύεις κάπου, και μετά εκκινείς με το DVD εγκατάστασης των Win, και αντί να επιλέξεις εγκατάσταση, επιλέγεις restore image. Ωστόσο την διαδικασία την ξέρω για τα 7άρια, για τα μισητά 8άρια είναι κάπως διαφορετική.
Alexgk Νοέμβριος 26, 2013 #5 Νοέμβριος 26, 2013 Εγώ τέτοιες διαδικασίες τις έχω κάνει πολλές φορές με το Acronis True Image. Ωστόσο και τα Win7/8 έχουν ενσωματωμένη τέτοια διαδικασία. Παίρνεις image, το αποθηκεύεις κάπου, και μετά εκκινείς με το DVD εγκατάστασης των Win, και αντί να επιλέξεις εγκατάσταση, επιλέγεις restore image. Ωστόσο την διαδικασία την ξέρω για τα 7άρια, για τα μισητά 8άρια είναι κάπως διαφορετική.Είναι αξιόπιστη η διαδικασία αυτή με τα win7;
dimgr Νοέμβριος 26, 2013 #6 Νοέμβριος 26, 2013 Είναι αξιόπιστη η διαδικασία αυτή με τα win7;Προσωπικά δεν την έχω δοκιμάσει, αφού όπως είπα χρησιμοποιώ το Acronis. Από ότι έχω διαβάσει σε sites του εξωτερικού, πρέπει να είναι. How to Create a System Image in Windows 7 Backup Complete Computer - Create an Image Backup - Windows 7 Help ForumsSystem Image Recovery - Windows 7 Help Forums
gdp77 Νοέμβριος 27, 2013 #7 Νοέμβριος 27, 2013 Κατέβασε το gparted live cd (x32, x64) κάψε το iso σε ένα cd και μπούταρε με αυτό, να κάνεις τη δουλειά σου. (χωρίς φορμάτ και wipe για να "στρώσει" - έλεος!!!!!)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.