Delijohn Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2013 Το παρατήρησα σε νέα εγκατάσταση του office 2010. Πρώτα στο word και μετά στο excel. Δεν παίζει το ctrl+c και καπάκι το ctrl+v. Με δεξί κλικ παίζουν κανονικά όμως. Επίσης δεν παίζει το ctrl+a, το ctrl+x ή ctrl+z. Ctrl+B όμως για τα bold ή Ctrl+N για νέο έγγραφο ή spreadsheet, παίζουν! Tι στο καλό;;;
Delijohn Νοέμβριος 22, 2013 Author #3 Νοέμβριος 22, 2013 Κολλήσει όταν λες;; Πλήκτρο ή ιό;Γιατί το πλήκτρο δουλεύει μια χαρά. Π.χ. εδώ στο παράθυρο στον chrome κάνω copy/paste ή κρατάω το ctrl και παίζω με τη ροδέλα του ποντικιού κι αλλάζει το ζουμ της σελίδας.
Nikos1071 Νοέμβριος 22, 2013 #4 Νοέμβριος 22, 2013 μήπως παίχτηκε τίποτα στην εγκατάσταση? δεν κάνεις έναν κόπο να το ξαναβάλεις?
Delijohn Νοέμβριος 22, 2013 Author #5 Νοέμβριος 22, 2013 μήπως παίχτηκε τίποτα στην εγκατάσταση? δεν κάνεις έναν κόπο να το ξαναβάλεις?Άμα μιλάμε για τέτοιο κόπο, τα βγάζω κ βάζω άλλα. Τα 2007 π.χ.. Το θέμα ήταν να μην μπλέξω με επανεγκατάσταση για κάτι τόσο χαζό. Ψάχνω μήπως είναι κάνα περίεργο feature που αλλάζει λίγο τα shortcuts.
cna Νοέμβριος 22, 2013 #6 Νοέμβριος 22, 2013 Μήπως δεν δουλεύουν όταν έχεις γυρίσει το πληκτρολόγιο στα ελληνικά ενώ εάν είναι στα αγγλικά δουλεύουν κανονικά;
Wizard! Νοέμβριος 22, 2013 #7 Νοέμβριος 22, 2013 Είχε ένα συνάδελφος στο γραφείο κάτι παρόμοιο.Δούλευαν τα ctrl+x,c,v,a,z, αλλά (επειδή είναι αριστερόχειρας) δεν του δούλευαν τα shift+ins, del, κλπ.Έστρωσε μόνο του μετά από κάποια updates. Οπότε δοκίμασε να βάζεις updates για το Office, μέχρι να στρώσει.
Delijohn Νοέμβριος 22, 2013 Author #8 Νοέμβριος 22, 2013 Μήπως δεν δουλεύουν όταν έχεις γυρίσει το πληκτρολόγιο στα ελληνικά ενώ εάν είναι στα αγγλικά δουλεύουν κανονικά; το δοκίμασα κ τίποτα. Ψάχνοντας τα settings, είπα να τα βάλω στην quick access μπάρα πάνω από τα ribbon. Και λέω δεεεεεν αφήνεις το ποντίκι πάνω να δεις τι λένε;; Στο ribbon home όμως κι εκεί που έχεις τα κουμπιά copy, paste, cut κλπ τα έχει κανονικά. WTF MICROSOFT???
YDinopoulos Νοέμβριος 22, 2013 #9 Νοέμβριος 22, 2013 Καναν μικρο ιο. Εχω δει περιπτωσεις να κολανε τα ctrl-c κλπ, τόνοι, shift+
dimos313 Νοέμβριος 22, 2013 #10 Νοέμβριος 22, 2013 Δεν πρέπει να είναι ιός, εγώ το είχα συναντήσει σε 2 υπολογιστές μου με το office 2007. Αν θυμάμαι καλά στον πρώτο υπολογιστή είχα παίξει με τις ρυθμίσεις στην γλώσσα του πληκτρολογίου (ελληνικά ή αγγλικά ηνωμένου Βασιλείου), και έφτιαξαν αμέσως. Στο 2ο υπολογιστή μου πριν από ένα χρόνο δεν κατάφερα να το φτιάξω, οπότε τα άλλαξα χειροκίνητα από το word: κουμπί office / επιλογές του word / προσαρμογή
dimitris_s Νοέμβριος 22, 2013 #11 Νοέμβριος 22, 2013 Το έχω παρατηρήσει το συγκεκριμένο φαινόμενο μεμονωμένα σε πελάτες, πιθανότατα προέρχεται από κάποιο 3rd party πρόγραμμα (addin) που κάνει αυτές τις αλλαγές στο Office.Δες το screenshot παρακάτω. Από εκεί μπορείς να αλλάξεις τα shortcuts.http://i.imgur.com/edolLvl.jpg
Delijohn Νοέμβριος 22, 2013 Author #12 Νοέμβριος 22, 2013 Το έχω παρατηρήσει το συγκεκριμένο φαινόμενο μεμονωμένα σε πελάτες, πιθανότατα προέρχεται από κάποιο 3rd party πρόγραμμα (addin) που κάνει αυτές τις αλλαγές στο Office.Δες το screenshot παρακάτω. Από εκεί μπορείς να αλλάξεις τα shortcuts.http://i.imgur.com/edolLvl.jpgΤι έκανες εκεί ρε τιτανοτεράστιε γίγαντα;;; Προσκυνώ!!!Έψαχνα τόση ώρα σκέτο copy paste κι όχι editcopy, editpaste κλπ...Περιττό να σας πω πως ήταν ήδη assigned αυτά τα shortcut και μόλις έκανα πάλι assign το ctrl+c και πήγα να το δοκιμάσω, έπαιξαν όλα!!!! Μέχρι το ctrl+a! Τι να πω... και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
apotsi Νοέμβριος 22, 2013 #14 Νοέμβριος 22, 2013 Βρες τα templates και σβήσταHow to manage templates in 2007 Office programs and in 2010 Office programsΕπίσης δοκίμασε να ξεκινήσεις το office σε safe mode.How to use startup command line switches to start Word 2010, Word 2007, Word 2003, Word 2002, and Word 2000π.χ. Winword.exe /aώστε να μην φορτώσει addins ή templates.Ή Winword.exe /safe
Delijohn Νοέμβριος 22, 2013 Author #15 Νοέμβριος 22, 2013 thx αλλά το έλυσα με τον τρόπο του dimitris_s που είναι και ο πιο..."επαγγελματικός".Άλλωστε δεν έχω κάποιο περίεργο template, ούτε έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.Add-ins είχα 3 μόνο και εντελώς άκυρα. Δεν τα είχα βάλει εγώ και δεν έχουν κ σχέση.
minast Νοέμβριος 23, 2013 #16 Νοέμβριος 23, 2013 Πάντως το πρόβλημα το είχαν εντοπίσει και στο ΠΟΘ http://www.thelab.gr/1063597551-post24175.html Τέλος καλό, όλα καλά...
Delijohn Νοέμβριος 23, 2013 Author #17 Νοέμβριος 23, 2013 τη λύση δεν είχαμε εντοπίσει.. γι'αυτό έκανα θέμα, για να το βρούμε και να το συζητήσουμε
apotsi Νοέμβριος 23, 2013 #18 Νοέμβριος 23, 2013 Όλες αυτές οι αλλαγές στα shortcuts, αποθηκεύονται σε κάποια templates. Γι' αυτό σου πρότεινα ότι σου πρότεινα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.