amgamer Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2004 ρε παιδια κατεβασα το patch service 2 gia to womrs 3d κ εγινε βλακεια κ εκλεισε καπου στο 90%!!!!!κατεβαινε με το προγραμμα τηs microsoft απο την σελιδα http://www.dailyrush.dk/files/patches/736/το αρχειο εχει μεινει στα downloads με το install του κανονικα αλλα δεν ανοιγει γιατι δεν εχει ολοκληρωθει!ξανα πηγαινω να το κατεβασω κ να το αποθηκευσω στην ιδια τοποθεσια με το ιδιο ονομα αλλα παπαλα!μου λεει να το αντικαταστησει κ ξανα απο την αρχη!εχω το getright αλλα δεν μου το κατεβαζει με αυτο!αυτο που θελω,ειναι να συνεχιστει το κατεβασμα απο το 90% κ οχι απο το 1%γιατι αντε να κατεβει παλι με την 56κ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Οκτώβριος 8, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Ο εχπλορερ δεν έχει resume και μάλλον δεν μπορείς να το συνεχίσεις τώρα αν δεν σου το κατεβάζει το getright υπάρχουν και άλλα προγράμματα που κάνουν manage τα downloads πχ cuteftp και άλλα.Νομίζω πως πρέπει να ξεκινήσεις απο τιν αρχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Οκτώβριος 8, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Τώρα που το σκέφτομαι όμως δεν έχω δοκιμάσει να συνεχίσω download με άλλο προγραμμά δες εδώ έχει πολλούς managers http://www.download.com/3120-20_4-0.html?qt=download+managers&tg=dl-20&search.x=0&search.y=0&search=+Go%21+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 8, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 νομίζω ότι πρέπει να υποστηρίζει και ο server resume για να δουλέψει Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 8, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Κανε δεξι κλικ στο shortcut πανω και πατα το "Copy Shortcut". Ανοιξε εναν download manager και λογικα καπου θα μπορεις να δωσεις ενα λινκ. Κανε εκει paste και -λογικα- θα αρχιζει να κατεβαζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Οκτώβριος 10, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2004 παιδια σας ευχαριστω ολους αλλα βρηκα την ακρη!ανοιξα το getright κ ειδα οτι εχει μια επιλογη unfinished downloads επιλεξα το αρχειο που ηθελα εβαλα κ το mirror κ το συνεχισε απο το 90%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost17 Οκτώβριος 12, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 εγω θα σου προτεινα να κατεβασεις το Internet Download Acceleratorεγω αυτο χρησιμοποιω και δεν εχω κανενα παραπονο γιατι δεν εχω δει κανενα προβλημα μεχρι στιγμης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.