Drainei Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2004 Tι λετε παιδια να τον αγορασω? ειναι καλος? μπορω να βαλω windows? μπορω να προστεσω αλλα πραγματα πχ σκληρο δισκο, καρτα γραφικων? ποια ειναι τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα? παιδια HELP Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 8, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Για τι δουλεια τον θες??????η ετσι τον θες γενικα κ αοριστα??? Πηγαινε μια βολτα στην γωνια της apple στην στουρναρη κ πιστευω,οχι πιστευω,σιγοθρα θα σου λυσουν ολες τις αποριες! Απ'οτι ξερω αν εχω δικιο ειναι πολλυ σταθεροι,δεχονται αναβαθμιση....ειναι πολυ καλοι σαν ποιοτητα κατασκευης.......windos λογικα πρεπει να παιρνουν, αλλα νομιζω οτι λειτουργουν με linux αυτοι....εεεεε???? .....βεβαια αρχιζουν οι τιμες απο 1300ευρω κ φθανουν μεχρι πολυ πολυ πολυ πανω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rayman144 Οκτώβριος 8, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 οπως ειπε και ο βασιλης οι τιμες σκοτωνουναλλα το εργαλειο ειναι αξιολογοτατονομιζω το ειχαν παρουσιασει στο SITE Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 8, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Δεν περνει windows, μονο MacOS και καποιες διανομες linux Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 9, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 Και απόσο ξέρω το Mac OS X σκοτώνει σαν λειτουργικό...Πολύ καλύτερο,γρηγορότερο και σταθερότερο από τα μπιλοκατασκευάσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drainei Οκτώβριος 9, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 μπορω να κανω o/c?σε ποιο καταστημα μπορω να παω και να παρω τιμεσ ειμαι απο θεσσαλονικη η δωστε σιτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Οκτώβριος 9, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 http://www.rainbow.gr/Και επειδή έχω ρωτήσει για apple υπάρχει μια εφαρμογή που σου επιτρέπει να φορτώσεις και Windows (ή κάτι τέτοιο - μπορεί να μην το λέω σωστά, πάντως μου το είχαν εξηγήσει τα παιδιά στην apple) ωστόσο αυτό εσένα δεν σε συμφέρει γιατι τα Mac είναι πολύ καλύτερα.Έχει και άλλα + όπως οτι δεν πληρώνεις λειτουργικό, δεν υπάρχουν ιοί για Mac (συγκεκριμένα μου είπαν τα παιδιά οτι αν καταφέρω να βρω κολλήσω ιό να τους το πω να μου δώσουν βραβείο) τα CD των Mac (οποιοδήποτε ακόμα και παιχνίδι) δεν είναι προστατευμένα (και μπορείς εύκολα να κρατάς backup) κ.α.τ.(και άλλα τέτοια)Στο βασικό πρόβλημα συμβατότητας με τα Windows μου είπαν οτι προβλήματα ίσως αντιμετωπιστούν σε δίκτυο, αλλά για τις εφαρμογές δεν τείθεται θέμα (βέβαια και εκεί είχαν επιφυλάξεις - πάντως για τα βασικά δεν υπάρχει πρόβλημα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Οκτώβριος 9, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2004 Αν δεν έχεις δουλέψει ποτέ με Mac ή έστω με Linux τότε μάλλον θα τα βρεις λίγο δύσκολα. Είναι διαφορετική φιλοσοφία. Οι Mac είναι για "ειδικούς" ανθρώπους.Windows μπορείς να τρέξεις άνετα καθώς υπάρχουν αρκετά προγράμματα που κάνουν emulation (VirtualPC πχ). Η ταχύτητα θα είναι φυσικά πολύ μικρότερη (μην περιμένεις να παίξεις παιχνίδια!) αλλά θα σου λύσει τα χέρια με προγράμματα που τρέχουν μόνο σε PC.Αυτοί που αγοράζουν Mac ΔΕΝ κάνουν OC εκτός αν δεν έχουν τι να κάνουν. Το κέρδος σε απόδοση είναι το πολύ 5-10% και το ρίσκο πολύ μεγαλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 14, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 :OT: http://www.overclockers.com.au/article.php?id=307166 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drainei Οκτώβριος 14, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 O PowerPc G5 ειναι καλος σαν επεξεργαστης?G5 VS FX53? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 14, 2004 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Ι ντοντ θινκ σοου.......:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Οκτώβριος 14, 2004 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Αρχική απάντηση από Drainei [Σήμερα, στις 16:22] O PowerPc G5 ειναι καλος σαν επεξεργαστης?G5 VS FX53? μην εστιαζεσαι στον επεξεργαστη...προκειται για μια τελειως διαφορετικη πλατφορμα με οτι και αν συνεπαγεται αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drainei Οκτώβριος 15, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2004 μπορειτε να μου απαντ. για τον επεξεργαστη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 15, 2004 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2004 τι δηλαδη ????αφου σου απαντησε ο suede......Δεν το εχεις ψαξει καθολου εσυ το θεμα κ παεριμενεις να σου πουμε εμεις τα ετοιμα......ψαξε στον γουγλη κ αμα δεν βρεις τιποτα που αποκλειεται ρωτα μετα.........Αρχική απάντηση από Drainei μπορειτε να μου απαντ. για τον επεξεργαστη? Αυτο που λες ειναι παρα πολυ γενικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dannyd Οκτώβριος 16, 2004 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2004 Από τα λίγα που ξέρω το G5 είναι ένας Η/Υ οπού μπορείς να κάνεις τα πάντα, αρκεί να βρεις τα προγράμματα. Για εμένα είναι ότι καλύτερο μπορεί να αγοράσει κάποιος. Από λειτουργικό μπορεί να μπει μόνο OSX και δεν ξέρω για LINUX. Με το virtualPC μπαίνουν WINDOWS αλλά οι ταχύτητες είναι χαμηλές. HDD μπορείς να προσθέσεις όπως και RAM, VGA όμως δεν νομίζω να σε συμφέρει γιατί έχει AGP PRO. Τα OSX είναι πολύ εύκολο και ειδικά με WINXP δεν θα έχεις προβλήματα δικτύου γιατί για πρώτη φορά η Apple υλοποίησε καθαρή λειτουργιά TCP/IP. Το κόστος είναι από 1200 και πάνω ανάλογα με τον C.P.U.Αυτά!!!Ααα όσο αφορά τους ιούς ξέχνα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 18, 2004 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Η συζήτηση μου ακούγεται κάπως "Τι γνώμη έχετε για τη McLaren F1; Καλή είναι; Πάει γρήγορα; Μπορώ να της βάλω φίλτρο-τσιπάκι-εξάτμιση;"Drainei no offense αλλά αν δεν ξέρεις για ποιο λόγο να πάρεις ένα MAC καλύτερα μην το πάρεις. Τσάμπα θα πάνε τα λεφτά και το μηχανάκι θα χαραμιστεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 18, 2004 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 well said... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.