Jump to content

S2 accelero+8800gt

ea6gka

Recommended Posts

καλα μου φιλαρακια για πειτε μου , θα μπορεσει αυτη η ψυκτρα να κρατησει σε load με παθητικη ψυξη την GT μου? δλδ θα τη βαλω οπως εχει , χωρις ανεμιστηρες?

και αν ναι , κατα ποσο θα ανεβει η θερμοκρασια του πυρηνα?

ευχαριστω :D

Απλα η καρτα θα ειναι idle 70C. Που να τρεξεις κανενα 3D Mark 06, νερο βράζεις πανω της. Γενικα οι 8800 ειναι φωτια. Αρχικα κυκλοφορησαν με μικρο Fan και εκανε τρομερο θορυβο. Τωρα νομιζω τις απεσυραν και βγηκαν ξανα στην κυκλοφορια με μεγαλυτερο fan. Παρόλα αυτα ο θόρυβος ναι μεν μειωθηκε, αλλα η θερμοκρασια ιδια.

Τρελό θόρυβο δεν έκαναν...να τις απέσυραν δεν τις απέσυραν , απλά βγάλανε νέο revision...

Ε, ναι αυτο.

Πάντως κυκλοφορεί μια 8800GT απο την Sparkle με pasive cooling. Σε καποια reviews που διαβασα ειναι σχετικα ικανοποιητικη απο θεμα ψύξης, τωρα δεν γνωριζω κατι παραπανω...

Πάντως η S1 φαινεται καλύτερη, οποότε λογικα δεν θα έχεις πρόβλημα. Εγω θα σου προτεινα να την βαλεις, να δεις τις θερμοκρασίες και πράτεις ανάλογα.

Ε, ναι αυτο.

Πάντως κυκλοφορεί μια 8800GT απο την Sparkle με pasive cooling. Σε καποια reviews που διαβασα ειναι σχετικα ικανοποιητικη απο θεμα ψύξης, τωρα δεν γνωριζω κατι παραπανω...

για αυτην λεμε??? :p

imageview.php?image=11795

Sparkle GeForce 8800GT Cool-Pipe3 512MB review

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.