ea6gka Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2008 καλα μου φιλαρακια για πειτε μου , θα μπορεσει αυτη η ψυκτρα να κρατησει σε load με παθητικη ψυξη την GT μου? δλδ θα τη βαλω οπως εχει , χωρις ανεμιστηρες? και αν ναι , κατα ποσο θα ανεβει η θερμοκρασια του πυρηνα? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Φεβρουάριος 12, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 δεν θα το έκανα αλλά μπορείς να δοκιμάσεις και αν δεν πάει καλά του πετάς ένα 12άρι χαμηλόστροφο και είσαι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 12, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 εννοειτε default ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Φεβρουάριος 12, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 ναι αλλά με το σκεπτικό οτι παίζει σε ανεβασμένες temps με το δικό της που δεν είναι και passive κολλώνω λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 12, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Απλα η καρτα θα ειναι idle 70C. Που να τρεξεις κανενα 3D Mark 06, νερο βράζεις πανω της. Γενικα οι 8800 ειναι φωτια. Αρχικα κυκλοφορησαν με μικρο Fan και εκανε τρομερο θορυβο. Τωρα νομιζω τις απεσυραν και βγηκαν ξανα στην κυκλοφορια με μεγαλυτερο fan. Παρόλα αυτα ο θόρυβος ναι μεν μειωθηκε, αλλα η θερμοκρασια ιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 12, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 ωπα παιδια εκανα λαθος , την S1 εννοουσα (νομιζα το 2 ειναι η μεγαλυτερη). (βλακα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obijuan83 Φεβρουάριος 13, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Τρελό θόρυβο δεν έκαναν...να τις απέσυραν δεν τις απέσυραν , απλά βγάλανε νέο revision... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 13, 2008 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Τρελό θόρυβο δεν έκαναν...να τις απέσυραν δεν τις απέσυραν , απλά βγάλανε νέο revision...Ε, ναι αυτο.Πάντως κυκλοφορεί μια 8800GT απο την Sparkle με pasive cooling. Σε καποια reviews που διαβασα ειναι σχετικα ικανοποιητικη απο θεμα ψύξης, τωρα δεν γνωριζω κατι παραπανω...Πάντως η S1 φαινεται καλύτερη, οποότε λογικα δεν θα έχεις πρόβλημα. Εγω θα σου προτεινα να την βαλεις, να δεις τις θερμοκρασίες και πράτεις ανάλογα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Φεβρουάριος 13, 2008 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Ε, ναι αυτο.Πάντως κυκλοφορεί μια 8800GT απο την Sparkle με pasive cooling. Σε καποια reviews που διαβασα ειναι σχετικα ικανοποιητικη απο θεμα ψύξης, τωρα δεν γνωριζω κατι παραπανω... για αυτην λεμε??? Sparkle GeForce 8800GT Cool-Pipe3 512MB review Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Φεβρουάριος 13, 2008 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 για αυτην λεμε??? Ομελετα ή ματι το αυγο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
palavras Μάρτιος 14, 2008 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2008 Στην ecs 8800gt που έχει s1 από τη μάνα της οι θερμοκρασίες είναι 40 idle 58full load χωρίς ανεμιστήρες. Δεν την έχω δοκιμάσει με ανεμιστήρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.