Jump to content

Αγορα Motherboard Socket 1150

kilahed

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα λόγο αναβάθμισης κανω έρευνα αγορας για μητρική και ειμαι ανάμεσα σε αυτα τα μοντέλα θα ήθελα και την δικη σας γνώμη.Η Cpu θα ειναι i5-4670K και δεν θα γίνει overclock για την ώρα οι μητρικές που εχω δει ειναι αυτες

MSI

Z87 MPOWER MAX

MSI Z87-GD65 GAMING

Asus

ASUS MAXIMUS VI HERO

ASUS MAXIMUS VI FORMULA

Gigabyte

GIGABYTE GA-Z87X-UD5H

Ξέρω οτι χωρίς overclock είναι υπερβολή η παραπάνω μητρικές αλλα ας υπάρχει αυτη η δυνατότητα απο τωρα

Απο οτι βλεπω στην υπογραφή σου εισαι κατοχος χρησιμοποιείς καθόλου το wifi της να μου πεις εντυπώσεις?

So...θες να δωσεις 200€ για επεξεργαστη..και κοιτας μητρικη απο 200-280€...και "δεν θα γινει overclock"??

So...θες να δωσεις 200€ για επεξεργαστη..και κοιτας μητρικη απο 200-280€...και "δεν θα γινει overclock"??

Για την ωρα οχι δεν θα γίνει μέχρι να μπει νερο πάνω

οχι δεν εχω βαλει το wifi σε λιγο καιρο θα γινει και ο/c να δουμε τη κανει :)

Εγω θα επερνα την MAXIMUS VI HERO η τιμη της ειναι λουκουμι.

186 ευρω τα κανει ολα και συμφερει.

Εγω θα επερνα την MAXIMUS VI HERO η τιμη της ειναι λουκουμι.

186 ευρω τα κανει ολα και συμφερει.

Συμφωνω απολυταAsus Maximus VI Hero (C2) | Skroutz.gr

Αλλιως σε φθηνοτερες κοιτα σε

Asus Gryphon Z87 (C2) | Skroutz.gr

Asus Z87-A (C2) | Skroutz.gr

MSI Z87-G45 Gaming | Skroutz.gr

Asrock Fatal1ty Z87 Killer | Skroutz.gr

Gigabyte GA-Z87X-D3H | Skroutz.gr

Τελικα πηρα την Hero μια ερωτηση ποια η διαφορα σε Intel® Chipset Software Installation Utility V9.4.0.1026 και Intel Chipset Driver V9.4.0.1017 τα κανουμε install και τα 2?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.