Jump to content

μακρια για αγορες απο την εταιρεια NIKON δειτε γιατι!

ippotis22

Recommended Posts

καμερα που εληξε για 2 ημερες η εγγυηση και σταλθηκε στο servis γιατι δεν ανοιγε ο φακος,δεν το καλυψε η εγγυηση και για καμερα που κοστισε 80 ευρω ζητησαν για να την επισκευασουν 89!!

αυτο ειναι αληθινο γεγονος και πριν την επιλεξετε σκεφτειτε το καλα..εγω την πατησα κανονικα και δεν το περιμενα μακρια λοιπον.

Ο κοπος για ανοιξεις μια καμερα των 80 ευρω ειναι δυσανάλογα μεγαλύτερος απο να την συναρμολογήσεις σε μια γραμμη παραγωγης.

Δε μου φαίνεται περιεργο το ποσο αυτο καθαυτο παντως

Δε καταλαβα όμως κατι , τη πήγες στο σέρβις με 2 μέρες υπολοιπο ή 2 μερες μετα τη ληξη της εγγύησης

οκ, ενδιαφερον πληροφορια γιατι εχω Νικον, οποτε αν παθει τιποτα (φτου φτου) αν δεν εχει ληξει η εγγυηση θα τους την παω μονος μου, αν εχει ληξει η εγγυηση θα παρω και δυο φουσκωτους :jump1:

τι αλλο θα ακουσουμε...

Δεν θα σχολιάσω για το κόστος γιατί με κάλυψε ο φιλος SirDiman.

Γνωρίζουμε όλοι πως η αντιπροσωπία ειναι καπως ακριβη εκτός εγγύησης κ οχι μονο για την συγκεκριμένη εταιρεία. Αλλα δεν κατάλαβα τον λογο που ανοίχτηκε αυτό το θεμα... Μεχρι σήμερα δεν εχω ακούσει εταιρεία που να σε καλύπτει μετα το πέρας της εγγύησης.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Μα είναι φανερό!! Λέει το παλικάρι, εκεί που καθότανε και κοίταγε την άχρηστη, πια, NIKON του.

-Δε μπαίνω στο TheLab, ένα "Καθαρά Φωτογραφικό Φόρουμ*", να ενημερώσω τους φίλους φωτογράφους να μη την πατήσουν όπως την πάτησα εγώ από την "Κακιά NIKON" που σε μια ποταπή μηχανή των 80 ευρώ θέλει 89 ευρώ για service...

*γιατί δεν υπάρχουν άλλα πιο εξειδικευμένα.

:jester::hehe:

ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ.ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ?ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΓΙΑ 2ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΛΥΞΕ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΣ.

ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΗΜΕΡΕΣ.Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ

ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΟΥ ΠΑΤΑΓΕ ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΓΓΥΗΣΗ.

ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΧΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.

ΕΓΩ ΘΕΩΡΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ 89 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΝ 80.

ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΑΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ.ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Κ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ.ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ

ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΝΙΚΟΝ.ΣΚΑΤΑ ΤΡΩΟ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΙΚΟΝ ΕΓΩ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ?ΑΓΟΡΑΣΤΕ.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΟΡΑΖΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ Κ.ΛΟ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Κ ΑΠΑΝΤΑΓΑΤΕ ΟΠΩΣ Η ΝΙΚΟΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ.

ΕΓΩ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ 89 ΕΥΡΩ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΙΞΕ

Η ΕΓΓΥΗΣΗ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΟ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΝΙΚΟΝ.ΑΧΡΗΣΤΗ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΚΗ

ΧΡΗΣΗ.ΑΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΤΥΣΕ.Η ΚΑΚΙΑ ΝΙΚΟΝ?ΟΧΙ ΚΑΚΙΑ.

*** ΤΟΥΣ **** ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΟΠΩΣ Η ΤΡΟΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ.ΞΕΡΩ ΣΑΡΕΣΕΙ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΓΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ

ΞΕΡΩ.ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΟΥ.

ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ Κ ΕΣΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ.ΝΑΙ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ.

ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ Κ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.ΗΘΕΛΕΣ Κ ΤΗΝ ΕΙΠΕΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ

Η LG.ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ.ΤΕΛΩΣΠΑΝΤΟΝ.

ΣΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ?ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΗ.

ΜΙΛΑΩ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ.ΤΗ ΔΕΝ ΣΑΡΕΣΕ?ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ

ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ?ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΛΕΩ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.ΘΕΩΡΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ

ΠΟΥ ΕΛΥΞΕ ΓΙΑ 2ΜΕΡΕΣ. 2ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑ Κ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΝ.ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΩΣΤΟ Κ ΛΟΓΙΚΟ

ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΑΡΑΛΟΓΟ Κ ΛΑΘΟΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.

ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙ

ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΝΑΙ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ.ΕΙΔΕΣ?ΕΓΩ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΕΥΓΕΝΙΚΑ Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΥΦΑΚΙ.

ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟ.ΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ.

Σε μια διαλυμενη χωρα ειναι λογικο να απαιτουμε να μας καλυπτει η εγγυηση ακομη και οταν αυτη εχει τελειωσει. Εχω δουλεψει σε διαφορες εταιρεις στο τεχνικο τμημα και εχω ακουσει πολλες φορες "Μα για μια εβδομαδα δεν θα με καλυψεις;"

Πραγματα αυτονοητα σε μια ευνουμενη κοινωνια εδω πρεπει να τα εξηγεις πολλες φορες. Σηψη.

Ok καταλαβαίνω το πρόβλημά σου αλλά δεν είναι κάτι που συναντά κάποιος πρώτη φορά. Δικαίωμά σου να μην θες να δεις την ΝΙΚΟΝ ούτε ζωγραφιστή αλλά δεν μπορείς να την κατηγορείς κιόλας γιατί δεν σου κάνει την χάρη να σου φτιάξει την συσκευή μετά το τέλος της εγγύησης τσάμπα. Το ποσό που ζητά είναι υπερβολικό σε σχέση με την αξία της συσκευής αλλά πλέον όλες οι ηλεκ. συσκευές τείνουν να γίνουν αναλώσιμα προϊόντα με ημ/νια λήξεως με αποτέλεσμα να μην συμφέρει το σερβις τους περισσότερο από την αγορά νέου προϊόντος που θα έχει και νέα 2ετή εγγύηση.

κλειδώνει εδώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.