ippotis22 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2013 καμερα που εληξε για 2 ημερες η εγγυηση και σταλθηκε στο servis γιατι δεν ανοιγε ο φακος,δεν το καλυψε η εγγυηση και για καμερα που κοστισε 80 ευρω ζητησαν για να την επισκευασουν 89!!αυτο ειναι αληθινο γεγονος και πριν την επιλεξετε σκεφτειτε το καλα..εγω την πατησα κανονικα και δεν το περιμενα μακρια λοιπον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 21, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 Ευχαριστούμε για την πληροφορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 21, 2013 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 Ο κοπος για ανοιξεις μια καμερα των 80 ευρω ειναι δυσανάλογα μεγαλύτερος απο να την συναρμολογήσεις σε μια γραμμη παραγωγης. Δε μου φαίνεται περιεργο το ποσο αυτο καθαυτο παντωςΔε καταλαβα όμως κατι , τη πήγες στο σέρβις με 2 μέρες υπολοιπο ή 2 μερες μετα τη ληξη της εγγύησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Νοέμβριος 21, 2013 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Νοέμβριος 21, 2013 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 για αυτο τον λογω παρτε ολοι canon:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Νοέμβριος 21, 2013 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 αφού έληξε η εγγύηση ρε αγορίνα τι ακριβώς περίμενες? Η εγγύηση δεν λέει: "2 χρόνια στο περίπου 2 μέρες πάνω 2 μέρες κατω έλα μωρέ θα τα βρούμε". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Νοέμβριος 21, 2013 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 οκ, ενδιαφερον πληροφορια γιατι εχω Νικον, οποτε αν παθει τιποτα (φτου φτου) αν δεν εχει ληξει η εγγυηση θα τους την παω μονος μου, αν εχει ληξει η εγγυηση θα παρω και δυο φουσκωτους :jump1:τι αλλο θα ακουσουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Νοέμβριος 21, 2013 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 Δεν θα σχολιάσω για το κόστος γιατί με κάλυψε ο φιλος SirDiman.Γνωρίζουμε όλοι πως η αντιπροσωπία ειναι καπως ακριβη εκτός εγγύησης κ οχι μονο για την συγκεκριμένη εταιρεία. Αλλα δεν κατάλαβα τον λογο που ανοίχτηκε αυτό το θεμα... Μεχρι σήμερα δεν εχω ακούσει εταιρεία που να σε καλύπτει μετα το πέρας της εγγύησης.Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 21, 2013 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 Μα είναι φανερό!! Λέει το παλικάρι, εκεί που καθότανε και κοίταγε την άχρηστη, πια, NIKON του. -Δε μπαίνω στο TheLab, ένα "Καθαρά Φωτογραφικό Φόρουμ*", να ενημερώσω τους φίλους φωτογράφους να μη την πατήσουν όπως την πάτησα εγώ από την "Κακιά NIKON" που σε μια ποταπή μηχανή των 80 ευρώ θέλει 89 ευρώ για service... *γιατί δεν υπάρχουν άλλα πιο εξειδικευμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ippotis22 Νοέμβριος 21, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ.ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ?ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΓΙΑ 2ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΛΥΞΕ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΣ.ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΗΜΕΡΕΣ.Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΟΥ ΠΑΤΑΓΕ ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΓΓΥΗΣΗ.ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΧΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΕΓΩ ΘΕΩΡΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ 89 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΝ 80.ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΑΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ.ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Κ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ.ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΝΙΚΟΝ.ΣΚΑΤΑ ΤΡΩΟ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΙΚΟΝ ΕΓΩ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ?ΑΓΟΡΑΣΤΕ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΟΡΑΖΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ Κ.ΛΟ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Κ ΑΠΑΝΤΑΓΑΤΕ ΟΠΩΣ Η ΝΙΚΟΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ 89 ΕΥΡΩ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΙΞΕΗ ΕΓΓΥΗΣΗ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΟ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Νοέμβριος 21, 2013 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 Φιλε μου χωρίς παρεξήγηση αλλα δεν πήγες στον μπακάλη της γειτονιάς σου !!! Κάπου να είμαστε κ λογικοί!!! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ippotis22 Νοέμβριος 21, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΝΙΚΟΝ.ΑΧΡΗΣΤΗ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΚΗΧΡΗΣΗ.ΑΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΤΥΣΕ.Η ΚΑΚΙΑ ΝΙΚΟΝ?ΟΧΙ ΚΑΚΙΑ.*** ΤΟΥΣ **** ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΟΠΩΣ Η ΤΡΟΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ.ΞΕΡΩ ΣΑΡΕΣΕΙ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΓΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣΞΕΡΩ.ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΟΥ.ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ Κ ΕΣΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ.ΝΑΙ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ Κ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.ΗΘΕΛΕΣ Κ ΤΗΝ ΕΙΠΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΗ LG.ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ.ΤΕΛΩΣΠΑΝΤΟΝ.ΣΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ?ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΗ.ΜΙΛΑΩ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ.ΤΗ ΔΕΝ ΣΑΡΕΣΕ?ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ?ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΛΕΩ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Νοέμβριος 21, 2013 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 ΜΙΛΑΩ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ. Ελα τωρα, πες πως κανεις πλακα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ippotis22 Νοέμβριος 21, 2013 Author #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.ΘΕΩΡΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗΠΟΥ ΕΛΥΞΕ ΓΙΑ 2ΜΕΡΕΣ. 2ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑ Κ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΝ.ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΩΣΤΟ Κ ΛΟΓΙΚΟΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΑΡΑΛΟΓΟ Κ ΛΑΘΟΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Νοέμβριος 21, 2013 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 Κάπου να είμαστε κ λογικοί!!! τωρα εδω που τα λεμε, γιατι να ειμαστε? Το επιβαλει η θρησκεια μας? :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ippotis22 Νοέμβριος 21, 2013 Author #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΝΑΙ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ.ΕΙΔΕΣ?ΕΓΩ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΕΥΓΕΝΙΚΑ Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΥΦΑΚΙ.ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟ.ΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orck Νοέμβριος 21, 2013 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 Σε μια διαλυμενη χωρα ειναι λογικο να απαιτουμε να μας καλυπτει η εγγυηση ακομη και οταν αυτη εχει τελειωσει. Εχω δουλεψει σε διαφορες εταιρεις στο τεχνικο τμημα και εχω ακουσει πολλες φορες "Μα για μια εβδομαδα δεν θα με καλυψεις;"Πραγματα αυτονοητα σε μια ευνουμενη κοινωνια εδω πρεπει να τα εξηγεις πολλες φορες. Σηψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Νοέμβριος 21, 2013 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 Λίγο παράνοια πέφτει τώρα τελευταία στο thelab. Σε λίγο θα βλέπουμε topics για pentium II που δεν κόβονται πιστωτικά σε τιμές αγοράς και δεν περνάνε την εγγύηση. :hang3::hang2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Νοέμβριος 21, 2013 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 Ok καταλαβαίνω το πρόβλημά σου αλλά δεν είναι κάτι που συναντά κάποιος πρώτη φορά. Δικαίωμά σου να μην θες να δεις την ΝΙΚΟΝ ούτε ζωγραφιστή αλλά δεν μπορείς να την κατηγορείς κιόλας γιατί δεν σου κάνει την χάρη να σου φτιάξει την συσκευή μετά το τέλος της εγγύησης τσάμπα. Το ποσό που ζητά είναι υπερβολικό σε σχέση με την αξία της συσκευής αλλά πλέον όλες οι ηλεκ. συσκευές τείνουν να γίνουν αναλώσιμα προϊόντα με ημ/νια λήξεως με αποτέλεσμα να μην συμφέρει το σερβις τους περισσότερο από την αγορά νέου προϊόντος που θα έχει και νέα 2ετή εγγύηση. κλειδώνει εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.