Jump to content

Εχω τυχη για παραπανω με 2200+?

konilio

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Με απλη υδροψυξη εχω καμια τυχη να ανεβασω περισσοτερο τον 2200+ thoroughbredA? Μετα απο πολλα τεστ με toast, sandra και 3dmark εχω καταληξει σε αυτη τη συχνοτητα ως απολυτα σταθερη

post-1642-1416071296,9429_thumb.jpg

Εφοσον εχεις υδροψυξη πιστευω οτι μπορεις ανετα να τον ανεβασεις και αλλο!

Βεβαια εξαρταται και απο τη μητρικη σου και απο τις μνημες σου το ποσο ψηλα θα φτασεις τελικα!

Δεν ξερω γιατι δε δειχνει ταση, παντως το speedfan μου δειχνει 1,81V αν και στο bios εχω βαλει 1,75. Υπ' οψην οτι ο επεξεργαστης μου ειναι κλειδωμενος και οι μνημες μου ειναι PC2100. Αυτο που με παραξενευει ειναι οτι οταν κανω δοκιμες στο fsb, φτανω μεχρι 195 με καλες επιδοσεις, αλλα οταν κλεισω το pc και το αναψω ξανα με τοσο ανεβασμενο το fsb, δεν παιρνει μπρος. Το μεγιστο με το οποιο αναβει ειναι 165, ακομη και με 2,75V στις μνημες. Πως γινεται δηλαδη με restart να λειτουργει και με turn on οχι?

Το πιθανοτερο ειναι οτι φταινε οι μνημες σου!Δυσκολα θα δουλεψουν σταθερα με fsb 195!

Γι' αυτο δεν παιρνει μπροστα και το πι-σι!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.