konilio Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2004 Με απλη υδροψυξη εχω καμια τυχη να ανεβασω περισσοτερο τον 2200+ thoroughbredA? Μετα απο πολλα τεστ με toast, sandra και 3dmark εχω καταληξει σε αυτη τη συχνοτητα ως απολυτα σταθερη
pigassos19 Οκτώβριος 8, 2004 #2 Οκτώβριος 8, 2004 Εφοσον εχεις υδροψυξη πιστευω οτι μπορεις ανετα να τον ανεβασεις και αλλο!Βεβαια εξαρταται και απο τη μητρικη σου και απο τις μνημες σου το ποσο ψηλα θα φτασεις τελικα!
konilio Οκτώβριος 9, 2004 Author #5 Οκτώβριος 9, 2004 Δεν ξερω γιατι δε δειχνει ταση, παντως το speedfan μου δειχνει 1,81V αν και στο bios εχω βαλει 1,75. Υπ' οψην οτι ο επεξεργαστης μου ειναι κλειδωμενος και οι μνημες μου ειναι PC2100. Αυτο που με παραξενευει ειναι οτι οταν κανω δοκιμες στο fsb, φτανω μεχρι 195 με καλες επιδοσεις, αλλα οταν κλεισω το pc και το αναψω ξανα με τοσο ανεβασμενο το fsb, δεν παιρνει μπρος. Το μεγιστο με το οποιο αναβει ειναι 165, ακομη και με 2,75V στις μνημες. Πως γινεται δηλαδη με restart να λειτουργει και με turn on οχι?
pigassos19 Οκτώβριος 9, 2004 #6 Οκτώβριος 9, 2004 Το πιθανοτερο ειναι οτι φταινε οι μνημες σου!Δυσκολα θα δουλεψουν σταθερα με fsb 195!Γι' αυτο δεν παιρνει μπροστα και το πι-σι!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.