Jump to content

Τέλος εποχής για τον Winamp μετά από 15 χρόνια λειτουργίας

Samael

Recommended Posts

Τέλος εποχής για τον Winamp μετά από 15 χρόνια λειτουργίας!

Ψωμί και αλάτι φάγαμε μαζί, που λέει ο λόγος...

Θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ για όσα χρόνια ακόμα θα παίζει η τρέχουσα έκδοση.

:cry::rip:

ας ελπίσουμε ότι θα δωθεί ο κώδικας στην κοινότητα ανοιχτού λογισμικού, να συνεχίσει από εκεί η ανάπτυξη. Εναλλακτική επιλογή, που φέρνει αρκετά στο winamp, είναι το aimp

wtf nabs? Foobar2000 all the way. (Το winamp έπρεπε να πεθάνει κάπου λίγο πριν την 5 έκδοση....αν θυμάμαι καλά)

Το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας είναι το πρώτο στον κόσμο που θα δέχεται Bitcoins για δίδακτρα!

Όχι και suck το foobar ρε παιδιά!

Παρ' όλα αυτά το winamp ήταν για πολλά χρόνια the best στην κατηγορία του! mp3=winamp!

Αν και πλέον δεν το χρησιμοποιώ θα το κατεβάσω να χαζέψω!

Μόνο αυτόν χρησιμοποιώ πάντα.

Από χθες έβαλα τον Fb 2000. Δεν μου γουστάρει η εμφάνιση δεν πιάνει εύκολα τους διαδικτυακούς σταθμούς που ακούω και βεβαίως ούτε αυτός κάνει εγγραφή διαδικτυακών εκπομπών.

ΟΚ, και εγώ τον αγάπησα και τον λάτρεψα κάποτε. Το θέμα είναι γιατί τον εγκαταλείψαμε σχεδόν οι περισσότεροι; Αν θυμάμαι καλά, σε κάποια έκδοση του είχε βαρύνει απότομα....

Ήταν το πρώτο πρόγραμμα που χρησιμοποίησα όταν άρχισαν να γίνονται γνωστά τα mp3 στα μέρη μας (ούτε θυμάμαι πόσα χρόνια πριν, σίγουρα πάνω από 10ετία). Και το χρησιμοποιούσα για αρκετά χρόνια... Από κάποιο σημείο και μετά το ξεπέρασα, όταν εγώ ήθελα απλά ένα player για να ακούω τη μουσική μου και εκείνο έγινε αρκετά βαρύ για τα γούστα μου...

Μπορεί να είμαι και άνθρωπος της συνήθειας αλλά δε το έχω αλλάξει από τότε που κυκλοφόρησε. Θα μπορούσες να πεις οτι έχω δεθεί μαζί του, γιατί ήταν ο 1ος μου mp3 player επί εποχής Napster, και ίσως το μοναδικό πρόγραμμα που χρησιμοποιώ ανελλιπώς όλα τα χρόνια που ασχολούμαι με τους υπολογιστές.

Το βρίσκω πρακτικό και λιτό, όμορφο και αξιόπιστο, με άπειρα plugin για ότι μπορεί να φανταστεί κανείς.

Τώρα για το αν έχει βαρύνει, δε κατάλαβα ποτέ καμιά διαφορά να πω την αλήθεια.

~75MB τρώει χωρίς plugins, πολλά είναι?

The King is dead, long live the King :banging:

Capture.PNG

Μόνο αυτόν χρησιμοποιώ πάντα.

Από χθες έβαλα τον Fb 2000. Δεν μου γουστάρει η εμφάνιση δεν πιάνει εύκολα τους διαδικτυακούς σταθμούς που ακούω και βεβαίως ούτε αυτός κάνει εγγραφή διαδικτυακών εκπομπών.

To Foobar2k δυστυχώς δεν είναι plug'n'play. Θέλει να ασχοληθείς μαζί του για να το φέρεις στα μέτρα σου.

Αλλά δύσκολα θα βρεις κάτι που *δεν* μπορεί να κάνει.

Για παράδειγμα, στο θέμα της εμφάνισης που αναφέρεις, όρεξη να έχεις να ασχοληθείς (και να βρεις κάτι να σε βολεύει):

Browsing Foobar2000 on deviantART

Εμένα με έχει βολέψει το FooNight π.χ.:

http://fc06.deviantart.net/fs47/i/2009/177/6/4/FooNight_v1_1c_by_qwasio.jpg

Για το θέμα της εγγραφής, το πρώτο από τα πολλά references που βρήκα στο Google:

How to record internet radio streams with Foobar2000 - Hydrogenaudio Forums

Το καλό είναι ότι μπορείς να κάνεις portable την εγκατάσταση και να μη χρειάζεται να το ξανασετάρεις στο μέλλον (ή να κρατήσεις σε ένα folder όλα τα components).

Νταξει, καποτε ηταν ο καλυτερος player και ηταν και πρωτοποριακος γιατι ηταν ο μονος που επαιζε mp3, ομως απο τοτε βγηκαν ενα σωρω players δωρεαν και μη, ελευθερου και κλειστου λογισμικου και και και...

Να πω την αληθεια αν δεν εβλεπα αυτο το θεμα ειχα ξεχασει εντελως την υπαρξη του (παιζει να εχω να ακουσω γι αυτον πανω απο 10 χρονια).

Παντως για ιστορικους λογους επρεπε να υπαρχει (ως μουσειο η οπως το ΚΚΕ :D ).

Τωρα για να απελευθερωθει το κοβω τελειως χλωμο γιατι στον κωδικα του περιλαμβανει ηδη αρκετο κωδικα τριτων ο οποιος ειναι καρα-κλειστος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.