Samael Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2013 Τέλος εποχής για τον Winamp μετά από 15 χρόνια λειτουργίας! Ψωμί και αλάτι φάγαμε μαζί, που λέει ο λόγος... Θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ για όσα χρόνια ακόμα θα παίζει η τρέχουσα έκδοση. :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 21, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 ας ελπίσουμε ότι θα δωθεί ο κώδικας στην κοινότητα ανοιχτού λογισμικού, να συνεχίσει από εκεί η ανάπτυξη. Εναλλακτική επιλογή, που φέρνει αρκετά στο winamp, είναι το aimp Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Νοέμβριος 21, 2013 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 wtf nabs? Foobar2000 all the way. (Το winamp έπρεπε να πεθάνει κάπου λίγο πριν την 5 έκδοση....αν θυμάμαι καλά)Το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας είναι το πρώτο στον κόσμο που θα δέχεται Bitcoins για δίδακτρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Νοέμβριος 21, 2013 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 foobar2k suks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Νοέμβριος 21, 2013 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 F2K rulz if you now how to use it. Still, R.I.P. Winamp. Κάποτε ήταν "μονόδρομος" η χρήση του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zampONakiaskiou Νοέμβριος 21, 2013 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 Όχι και suck το foobar ρε παιδιά!Παρ' όλα αυτά το winamp ήταν για πολλά χρόνια the best στην κατηγορία του! mp3=winamp!Αν και πλέον δεν το χρησιμοποιώ θα το κατεβάσω να χαζέψω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 21, 2013 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 Ποτέ δεν το χρησιμοποίησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlCapone Νοέμβριος 21, 2013 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 Σεβασμός στο Winamp παρακαλώ... Κάποιοι μεγαλώσαμε με αυτό! :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 21, 2013 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 Winamp, it really whips the llama's ass:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Νοέμβριος 21, 2013 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 απ τα υπεραγαπημενα προγραμματα, πανω απο 10 χρονια μαζι <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Νοέμβριος 21, 2013 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 Κριμα.Δεν μπορεσα ποτε να βολευτω κανεναν αλλο player Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimgr Νοέμβριος 21, 2013 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 Κρίμα και από εμένα. Στη μουσική σε συνδυασμό με Enhancer είναι αναντικατάστατος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 22, 2013 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2013 Μόνο αυτόν χρησιμοποιώ πάντα. Από χθες έβαλα τον Fb 2000. Δεν μου γουστάρει η εμφάνιση δεν πιάνει εύκολα τους διαδικτυακούς σταθμούς που ακούω και βεβαίως ούτε αυτός κάνει εγγραφή διαδικτυακών εκπομπών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakemjk Νοέμβριος 22, 2013 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2013 ΟΚ, και εγώ τον αγάπησα και τον λάτρεψα κάποτε. Το θέμα είναι γιατί τον εγκαταλείψαμε σχεδόν οι περισσότεροι; Αν θυμάμαι καλά, σε κάποια έκδοση του είχε βαρύνει απότομα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos1071 Νοέμβριος 22, 2013 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2013 Ήταν το πρώτο πρόγραμμα που χρησιμοποίησα όταν άρχισαν να γίνονται γνωστά τα mp3 στα μέρη μας (ούτε θυμάμαι πόσα χρόνια πριν, σίγουρα πάνω από 10ετία). Και το χρησιμοποιούσα για αρκετά χρόνια... Από κάποιο σημείο και μετά το ξεπέρασα, όταν εγώ ήθελα απλά ένα player για να ακούω τη μουσική μου και εκείνο έγινε αρκετά βαρύ για τα γούστα μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Νοέμβριος 22, 2013 Author #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2013 Μπορεί να είμαι και άνθρωπος της συνήθειας αλλά δε το έχω αλλάξει από τότε που κυκλοφόρησε. Θα μπορούσες να πεις οτι έχω δεθεί μαζί του, γιατί ήταν ο 1ος μου mp3 player επί εποχής Napster, και ίσως το μοναδικό πρόγραμμα που χρησιμοποιώ ανελλιπώς όλα τα χρόνια που ασχολούμαι με τους υπολογιστές. Το βρίσκω πρακτικό και λιτό, όμορφο και αξιόπιστο, με άπειρα plugin για ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. Τώρα για το αν έχει βαρύνει, δε κατάλαβα ποτέ καμιά διαφορά να πω την αλήθεια. ~75MB τρώει χωρίς plugins, πολλά είναι? The King is dead, long live the King :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
seventh_son Νοέμβριος 22, 2013 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2013 Και γώ δεν το αλλάζω από τότε που βγήκε. Πιστός απο το 1999-2000. Ωραίο προγραμματάκι. Δεν υπάρχει λογος να το αλλάξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Νοέμβριος 22, 2013 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2013 Winamp playlist με 10.000+ κομμάτια.Ακόμα τον χρησιμοποιώ αν και δεν έχω βρει κανένα καλό skin.Long live Winamp! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Νοέμβριος 22, 2013 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2013 Μόνο αυτόν χρησιμοποιώ πάντα. Από χθες έβαλα τον Fb 2000. Δεν μου γουστάρει η εμφάνιση δεν πιάνει εύκολα τους διαδικτυακούς σταθμούς που ακούω και βεβαίως ούτε αυτός κάνει εγγραφή διαδικτυακών εκπομπών.To Foobar2k δυστυχώς δεν είναι plug'n'play. Θέλει να ασχοληθείς μαζί του για να το φέρεις στα μέτρα σου.Αλλά δύσκολα θα βρεις κάτι που *δεν* μπορεί να κάνει.Για παράδειγμα, στο θέμα της εμφάνισης που αναφέρεις, όρεξη να έχεις να ασχοληθείς (και να βρεις κάτι να σε βολεύει):Browsing Foobar2000 on deviantARTΕμένα με έχει βολέψει το FooNight π.χ.:http://fc06.deviantart.net/fs47/i/2009/177/6/4/FooNight_v1_1c_by_qwasio.jpgΓια το θέμα της εγγραφής, το πρώτο από τα πολλά references που βρήκα στο Google:How to record internet radio streams with Foobar2000 - Hydrogenaudio ForumsΤο καλό είναι ότι μπορείς να κάνεις portable την εγκατάσταση και να μη χρειάζεται να το ξανασετάρεις στο μέλλον (ή να κρατήσεις σε ένα folder όλα τα components). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Νοέμβριος 22, 2013 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2013 Νταξει, καποτε ηταν ο καλυτερος player και ηταν και πρωτοποριακος γιατι ηταν ο μονος που επαιζε mp3, ομως απο τοτε βγηκαν ενα σωρω players δωρεαν και μη, ελευθερου και κλειστου λογισμικου και και και... Να πω την αληθεια αν δεν εβλεπα αυτο το θεμα ειχα ξεχασει εντελως την υπαρξη του (παιζει να εχω να ακουσω γι αυτον πανω απο 10 χρονια). Παντως για ιστορικους λογους επρεπε να υπαρχει (ως μουσειο η οπως το ΚΚΕ ). Τωρα για να απελευθερωθει το κοβω τελειως χλωμο γιατι στον κωδικα του περιλαμβανει ηδη αρκετο κωδικα τριτων ο οποιος ειναι καρα-κλειστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.