LowInertia Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2013 Μετά τον επίσημο πλέον θάνατο του laptop μου ψάχνω καινούριο. Η μάλλον μεταχειρισμένο. Από δω μέσα βρήκα το site LUXNOTE - Grosshandel f για το οποιο έχω ακούσει καλά λόγια και από αυτό το site με ενδιαφέρουν αυτά τα 2:IBM T400 2,4Ghz 14Zoll 4Gb 160Gb 1440x900 6474-BB4 | LUXNOTE Notebook Grosshandelhttp://www.luxnote-hannover.de/notebooks/hp-probook-6360b-celeron-1-6ghz-13-3zoll-4gb-250gb-win7-home.htmlΤο hp μου αρέσει παρα πολύ λόγο του ότι είναι πιο καινούριο (2011) και έχει μεγαλύτερο σκληρό και win7. Από την άλλη όσο ψάχνω τόσο μαθαίνω ότι τα thinkpad είναι σκυλιά και αντέχουν, πράγμα που πλέον το θεωρώ ΥΨΙΣΤΗΣ σημασίας σε ένα laptop. Η χρήση όπως έχω ξαναπεί είναι η τυπική ενός φοιτητή, ειδικά στο εξωτερικό. Internet, ταινίες, μουσική, donwloading.Αυτό που θέλω από σας είναι η γνώμη σας πάνω σε αυτά τα 2 και για ποιο λόγο, η και κάποια άλλη ιδέα αλλα πάντα σε αυτό το euros τιμών. Thnx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Νοέμβριος 21, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 Το link για το probook είναι πλέον νεκρό, διότι προφανώς πουλήθηκε, αλλά έτσι ή αλλιώς, δεν υπάρχει σύγκριση του ψόφιου celeron 1.6Ghz με τον P8600 (μάλλον περί αυτού πρόκειται) που φοράει το thinkpad. Εφ' όσον ο γερμανός μιλάει για A-ware, πάρ' το με κλειστά μάτια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LowInertia Νοέμβριος 21, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 Mia enstash omos. Oi arxikes times pou vlepo einai eksofrenikes. Kapou sta 1800 euro dld, eno i timi pou to vrisko einai sta 200. Katalavaino oti einai metaxeirismeno tou 2009 alla kai pali, de sas fainetai periergh tetoia diafora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Νοέμβριος 22, 2013 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2013 Δεν βλέπω κάτι το περίεργο. Δεν έχει led panel, ενώ έχει εξωτερικό memory controller, πράγματα που αποβαίνουν εις βάρος της αυτονομίας, δεν έχει usb3, ούτε φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, ενώ ο επεξεργαστής είναι 5-6 και η μνήμη 2 γενιές πίσω. Επίσης, έχει "μικρό" δίσκο, λίγη μνήμη και παλιό λειτουργικό σύστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LowInertia Νοέμβριος 24, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2013 Akoma kai me ola auta ta meion pali einai kalutero apo to hp? Kai oson aofra thn agora, proteinete na to agoraso apo ebay h apeutheias apo to site ths etairias? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor kTm Νοέμβριος 24, 2013 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2013 Θα σου πρότεινα το Lenovo X200S ή το Dell Latitude E6400. Έχω πάρει από αυτό το κατάστημα 2 laptop μεταχειρισμένα κάτω από 200 ευρώ και βγήκαν άψογα. Μόνο στο ένα μετά από 2 μήνες περίπου παρέδωσε πνεύμα ο φορτιστής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Νοέμβριος 24, 2013 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2013 Akoma kai me ola auta ta meion pali einai kalutero apo to hp? Εξαρτάται. Σ' αυτό εδώ το probook λένε πως μπορούν να το αναβαθμίζουν σε i5 - έτσι μάλιστα! Προσωπικά, με τον celeron ούτε που θα του έδινα σημασία (το δις εξαμαρτείν...). Για τον i5 δε νομίζω να ζητήσουν πάνω από 60-80€. Κάνε τους μια ερώτηση.Kai oson aofra thn agora, proteinete na to agoraso apo ebay h apeutheias apo to site ths etairias?Το ίδιο είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LowInertia Νοέμβριος 25, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Το dell μου φαίνεται ελαφρώς πιο χοντρό από τα thinkpads που είχα τσεκάρει, δεν ξέρω αν είναι όντως. Από την άλλη, το "lenovo" είναι αρκετά καλο. Το μονο μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει optical drive. Όχι ότι έχω σκοπό να βάζw ταινίες και τα τοιαύτα στο laptop, απλά μου αρέσει να ξέρω ότι οποτε θέλω να κάνω format στο laptop, απλά του βάζw το cd και το κάνω. Πάντως θα ψάξω και άλλο στο site, ευχάριστw για την υπόδειξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.